Odp: VII runda MP i PP Runda Toruń 29.09.13
maniek-rr312 napisał/a:O tym ze tak mialo byc z ostatnia runda uslyszalem od Marcina Rybskiego kilka dni przed runda w Bydgoszczy a teraz wiadomosc potwierdzil Andrzej Wisniewski. Co do mojego niby skrota to wylecialem z bandy i wyglebilem nic na tym nie zyskalem bo wrocilem na swoje miejsce po czym znowu sie wy...łem na asfalcie i i tak jechalem z ostatniego miejsca. Jezeli kogos to tak razi ze przelecialem bande w terenie to przepraszam oficjalnie i obiecuje poprawe na nastepnej rundzie :)
P.S.
Do zmiany terminu ostatniej rundy przyczynił się nowy organizator. W pierwszym terminie nie bylo mozna zorganizowac sedziego. Wiec chyba lepiej ze termin jest przesuniety o tydzien niz by runda miala byc odwolana a sezon zakonczony na Bydgoszczy. Chyba ze komus takie rozwiazanie by pasowalo.
jechałem za tobą i glebę zaliczyles za bandą i zamiast dokończyć sekcję terenową to przejebales przez taśmę
fakt dwa zakręty później położyles się. nigdy nie wiadomo co by było gdybyś pojechał prawidłowo, może nie dojechał b byś 4
najważniejsze jest to iw sumie najgorsze ze sędziowie nic Tobie za to nie zrobili i jakby tu powiedzieć postanowiłeś spróbować jeszcze raz i zajebales ponoć skróta jeszcze raz w innym wyścigu.
Nie mialem innych takich sytuacji w kolejnych wyscigach. Moze mowisz o tym jak tez w pierwszym wyscigu przy probie wbicia sie pod lokiec Tomkowi przepalowalem zakret i wylecialem na trawe. Wrocilem na asfalt najszybszym mozliwym sposobem! Nie jadac pod prad toru. Wjechalem na asfalt za Tomkiem czyli nic na tym on nie stracil a ja nie zyskalem. Kolejne dwa wyscigi przebiegly bez zadnych incydentow!!
Dobrze wiecie ze chyba kazdy z nas stara sie jechac ferplay a pewne bledy wynikaja z ferworu walki podczas wyscigu i nie sa zamierzone!!
#13 Mistrzostwa Polski