Odp: Sudety 2013
Z Brzozą będziemy w piątek, mam nadzieje że uda się jak najwcześniej:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Sudety 2013
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z Brzozą będziemy w piątek, mam nadzieje że uda się jak najwcześniej:)
Ja moge być od rana z ziomkiem więc dawajcie znać o której wbijecie.
Jak ktos odpadnie to ja wskakuje na jego miejsce :)
A może wciśniemy jeszcze jakoś Radka? :D
Myślałem, że to oczywiste... Radek wbijaj chyba zawsze cos awaryjnego sie wykołuje.
Btw. Ktoś z goprowców bierze lapka? Może odrazu pakował bym wasze filmy do siebie do twardziela żeby miec materiał na "SUPERMOTO.pl 2013"
Rzecz oczywista że będzie laps :)
Ktoś myślał już o jakiś trasach :) ?
A jak będzie wyglądać sprawa z noclegiem motocykli?
A jak .. z noclegiem motocykli?
Trasy juz zaplanowane polapane i oblatane. Teraz walka z usawieniem gaznika.
O motocykle sie nie bojcie. Teren zamykany ogrodzony i pilnowany przez dwa killery.
Jak komus bedzie za malo to zaniesiemy mu motocykl do wyra.
Ale poprawiłeś mi nastrój wieczorem. Mogę patrzeć godzinami na takie zdjęcia :).
Zostało pozmieniać opony, napęd i w drogę.
Mario, a jak z Radkiem, damy rade go jeszcze wcisnac?
Mamy już jednego chętnego gotowego spać w aucie, z którym też trzeba będzie coś zrobić.
Można dostawić z dwa wyra ale to kosztem komfortu osób przebywających w tych 2 pokojach.
Nie chciał bym też później słuchać pretensji od tych co chcieli by a zabrakło miejsc że napisałem 21 miejsc i koniec a było 23 i że dla wybranych, kumoterstwo, kącik wzajemnej adoracji blah blah. Jak to z ludźmi...
A Radkeim nie musimy nic kombinowac. Radzio wskakuje na miejsce Kanzasa.
I sprawa załatwiona bez zgrzytu:
1. SFMario
2. Kowal
3. Raku
4. Barteksm
5. Jery
6. RADIZZLE
7. MałySowa
8. Maniek
9. Wojtekmz
10.Norek
11.Formuła.racing
12. Seweryn
13. KrissSvr
14. JACA
15. CHAW
16. Pszczelarz
17. Ziomek Raka
18. SuperMocarz
19. El Beretto
20. dukeSebo
21. radziu
Co do przyjazdu w piątek to ja bym się nie wyrywał za bardzo przed szereg.
Ja wolnego nie dostanę -bo lato to zawsze przejebany okres w naszej parszywej branży, ale postaram się być na 15-16.
Akurat do tej 17-18 powinno się trochę narodu nazbierać i możemy pojechać rozgrzać się przed sobotą.
Ze spraw onanizacynych to szama na grilla (najlepiej kupic na dwa wieczory) we własnym zakresie, alko też, przy czym uprzedzam że jak ktos jedzie sie nachlać do oporu a pozniej na tzw chuchu zlotowym, zapierdalac w grupie 20 motocykli po nieznanych trasach to moze od razu wykreslic sie z listy. Nie na tym ta impreza polega i prosze miejcie tego swiadomosc.
Rzeczy typu tacki kubki, brykiet podpała kupię i przywioze wczesniej na miejsce wiec o to sie nie martwcie.
Sniadania tak jak pisałem w pierwszym poscie- 30zł za sobote i niedziele, obowiązuje to wszystkich.
Spanie 70zł za dwie noce.
Rozliczacie sie z wlascicielem na poczatku, jak cos to ja bd to pytajcie.
Plan po krótce:
Piatek- od 17-18 latanie do oporu po blizszej okolicy, powrót i grill
Sobota - sniadanie -godzina do ustalenia ale nie w południe :P
Po sniadaniu wyjazd na traskę około 280-300km - 5h samej jazdy (solo). Trasa wiedzie czesciowo przez czechy ale "głównie "bekhendami".
Na tarsie jakiś obiad-do ustalenia.
Powrót, mycie dupy i grill
Niedziela-sniadanie do ustalenia i kto bedzie mógł wylot na trase około 270km-5h jazdy, kierunek Jakuszyce i uwierzcie mi że warto "móc". Obiad po trasie też do ustalenia.
Tak czytam dzisiaj te swoje wypociny i żeby nie było-dla tych co będą pierwszy raz-nie ma żadnej spiny czy to podczas jazdy czy wieczornej nasiadówy- miła koleżeńska atmosfera. Nikt nikogo nie goni na drodze, nikt nikomu do gardła % nie wlewa itd. itp.
Uprzedzam przed niewyszukanymi dowcipami, tudzież żartami :) Hehe
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Sudety 2013
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 69 zapytań