Odp: Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Zgadza się. Tylko ja jade na sob+niedz. Reszta ciotuje :)
jedziesz na dwa dni a i tak będziesz jeździć jeden :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zgadza się. Tylko ja jade na sob+niedz. Reszta ciotuje :)
jedziesz na dwa dni a i tak będziesz jeździć jeden :D
Całą sobotę jakaś dziewczyna robiła zdjęcia na torze, to ktoś od nas?
Edit. Przejrzałem filmiki i z soboty na niedziele udało mi się urwać 20s na okrążeniu :))
Całą sobotę jakaś dziewczyna robiła zdjęcia na torze, to ktoś od nas?
Edit. Przejrzałem filmiki i z soboty na niedziele udało mi się urwać 20s na okrążeniu :))
To jest progres;-))
No z 1:20 zszedłem do 1:00, na następny wyjazd planuje 0:40 ;))
No z 1:20 zszedłem do 1:00, na następny wyjazd planuje 0:40 ;))
O, co to, to nie!!! Bo ja bym chciał wtedy jeździć 0:30, a jeśli pokonanie prostej startowej i pierwszego zakrętu zajmuje mi 20s to cieżko w 10s przyjechać resztę toru...
Co do czasów to ja spedzilem ostatnio dwa dni na Kisielinie środa,czwartek,moj najlepszy czas 52,77 a czas mojej zony 58,7
subek napisał/a:No z 1:20 zszedłem do 1:00, na następny wyjazd planuje 0:40 ;))
O, co to, to nie!!! Bo ja bym chciał wtedy jeździć 0:30, a jeśli pokonanie prostej startowej i pierwszego zakrętu zajmuje mi 20s to cieżko w 10s przyjechać resztę toru...
Pokonanie z glebą na końcu czy bez? ;) Dobra nie jestem świnia i będę atakował 0:50 :)
Pokonanie z glebą na końcu czy bez? ;) Dobra nie jestem świnia i będę atakował 0:50 :)
droga z 1:00 do 0:50 będzie znacznie dłuższa niż z 1:20 do 1:00 ale wierzymy w Ciebie :P
A o ile mniej więcej się teraz dłużej jedzie po tej przebudowie. 10 sekund czy więcej trzeba by doliczyć do starego czasu?
subek napisał/a:Pokonanie z glebą na końcu czy bez? ;) Dobra nie jestem świnia i będę atakował 0:50 :)
droga z 1:00 do 0:50 będzie znacznie dłuższa niż z 1:20 do 1:00 ale wierzymy w Ciebie :P
Jako, że sam w siebie nie wierzę to bardzo pokrzepiająca informacja ;)
Manio jak tam moje oponki ?zawinels sie ponoc za szybko i nie zdazylem ich zabrac
Jakieś on boardy coś ?
mam 3 ciekawe onboardy, ale za długie żeby wrzucić. Jak chcesz to mogę zabrać kartę do torunia. Ciekawe o tyle, że za mną byli dużo szybsi:)
jak będziesz w trn to wezme lapka i sie zrzuci, a nikt wiecej nie miał Goł proł ?
Ja miałem ale nie ma się czym chwalić :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 67 zapytań