Odp: Trening Stary Kisielin Weekend !!!
maniek-rr312 napisał/a:a jak poszły treningi?? czasy poprawione??
Co do czasow to moze najlepsi zdradziliby jakie robia
Twardy pojechał poniżej 50s wczoraj.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
maniek-rr312 napisał/a:a jak poszły treningi?? czasy poprawione??
Co do czasow to moze najlepsi zdradziliby jakie robia
Twardy pojechał poniżej 50s wczoraj.
49.20 jeśli dobrze pamiętam ;)
49.20 jeśli dobrze pamiętam ;)
zajebisty czas
Wiem że weekend dopiero co się skończył ale łatwiej przetrwać tydzień jak jest jakaś miła perspektywa na kolejny weekend. Ktoś planuje wyjazd na Kisielin 13-14 czyli najbliższa so - nd? Póki co tor jest wolny więc pisać kto ma zamiar być to może jakaś grupową rezerwacje się zrobi. U nas wstępnie 3-4 moto, jak by co nadal mam kilka wolnych miejsc na lawecie, trasa bez zmian: Poznań-Buk-Opalenica-Grodzisk-Rakoniewice-Wolsztyn-Zielona.
Brak alternatywy na ten weekend, więc do zobaczenia ponownie ;)
Na zawodach niemieckich wyrobilem 48,3s potwierdzone z kostki :) z zapowietrzonym sprzęgłem
Prawie zginąłem w akcji ale wskoczyło 00:51:02... No następnym razem postaram się o 50 ale bez "pilota" to w moim wykonaniu jest nie możliwe:-( Twardy z Salamonem lecą na Czechy ale my chyba jednak Kisielin.
Taki był plan, ale w Czechach lipa w ten weekend.
Na zawodach niemieckich wyrobilem 48,3s potwierdzone z kostki :) z zapowietrzonym sprzęgłem
Ty jesteś nad człowiek!!! Na następny raz musisz dużo pic dzień wcześniej, bajerzyć do 4:20 przy grilu i wziąć SixDay'a od Magic to wtedy możemy polatać razem - Salamon tak zrobił i wtedy fajnie się z nim jeździło ;-))))
mój "lap timer" czyli linia na prostej startowej i kamerka na zadupku pokazuje same 53sek, kilka "rekordowych" 52s. Dokładność niewielka. Jak na pierwszy raz i absolutny brak hamulca i tak jestem całkiem zadowolony.
Cieszę się, że kilka razy mogłem skutecznie blokować Twardego i Fidu:).
Następnym razem będzie lepiej. Na grillu niektórzy mocno popłynęli. Dobrobyt pełną gębą, włącznie z kiełbasą w wydechu:)
ładne czasy Panowie... ja w maju niskie 52 wykreciłem ale na nowej sekcji jechałem jak pipa...
Taki był plan, ale w Czechach lipa w ten weekend.
Gadałem dziś ok południa z Salamonem i mówił że jednak Czechy, coś się zmieniło?
Magic napisał/a:Taki był plan, ale w Czechach lipa w ten weekend.
Gadałem dziś ok południa z Salamonem i mówił że jednak Czechy, coś się zmieniło?
Może jeszcze zamroczony po weekendzie. Czechy odpadają w tym tygodniu na 100%
manio napisał/a:Magic napisał/a:Taki był plan, ale w Czechach lipa w ten weekend.
Może jeszcze zamroczony po weekendzie. Czechy odpadają w tym tygodniu na 100%
Będziecie so i nd?
ja miałem laptimer tylko na jednej sesji i zrobiłem 52,26s
w ten weekend od nas część osób będzie tylko na 1 dzień.
Zgadza się. Tylko ja jade na sob+niedz. Reszta ciotuje :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Stary Kisielin Weekend !!!
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 75 zapytań