91

Odp: Polskie SUPERMOTO leży i kwiczy ?

szwinia napisał/a:

Zdycha Panie wszystko. Kiedyś był taki gość, co Go Kildow zwali... Jeździł na zawody, pisał relacje z zawodów i tych naszych i tych ze świata. Dobrze pisał... A teraz co?

Jest cały czas i nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. :)

92 Ostatnio edytowany przez jareks (2010-02-03 14:15:36)

Sebek, bez urazy bredzisz. O ile wiem Crazy zmotywował i zaraził do SM wiecej osób niż jakakolwiek instytucja, organizacja czy inny człowiek, i przez moje koleżeństwo z nim ograniczę się tylko do takiego stwierdzenia bo nie będę mu tu kadził :). Zrobił więcej niż ktokolwiek z nas dla SM, takie są realne fakty.
Pisząc ze ja nie jestem od leczenia nieśmiałości pisze Ci jednoczesnei ze jak ktoś już trafi na tor, widzę w nim motywację to oddaję z siebie dla takiej osoby tyle co mogę.
Nie wyliczaj mi ze do nikogo nie wyciągneliśmy ręki, nie będę tu przywoływał osób z którymi latałem i latam na torze i jaki miałem do nich stosunek, ale w stosunku do np. Crazyego to już gruby nietakt.
Nie chce mi sie juz z Tobą gadać, mówisz Sebek jak rozchisteryzowana baba, sorki ale tak to podsumuję.

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

93

Po co się nakręcasz? Byłeś na jakimś treningu poza wspomnianymi 3 kółkami? Nie spróbowałeś ale występujesz w roli eksperta. Gdybyś przemyślał mój pierwszy post to byś zrozumiał od razu że to prowadzi WYŁĄCZNIE do bicia piany, ale najwidoczniej musiałeś zadać kilkanaście pytań pomocniczych żeby to docenić. Stwarzasz sztuczne podziały i bez sensu zaogniasz atmosferę. Tyle w temacie.

94

kildow napisał/a:
szwinia napisał/a:

Zdycha Panie wszystko. Kiedyś był taki gość, co Go Kildow zwali... Jeździł na zawody, pisał relacje z zawodów i tych naszych i tych ze świata. Dobrze pisał... A teraz co?

Ten temat odmienił to forum! kildow naprawdę istnieje i zrobił wielki come back!!!! ;=)

jakubek

95

jakub napisał/a:
kildow napisał/a:
szwinia napisał/a:

Ten temat odmienił to forum! kildow naprawdę istnieje i zrobił wielki come back!!!! ;=)

Teraz już nic nie będzie tak jak dotychczas :D

96

Jareks widać jestem bardziej uwrażliwiony bo twoja historia i oddanie dla SM wywołało łzy na moich policzkach.
Jedynie programy TV z serii "Wybacz mi" potrafił wzruszyć mnie bardziej.   :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

97 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-02-03 14:38:51)

szwinia napisał/a:

Bicie piany i nic więcej. Większość ludzi tutaj pisze o propagowaniu SM a nigdy nie pojawiło się na zawodach, a jak już dotarli, to tylko jako kibice. Jak chcecie przyciągać ludzi do SM, skoro sami nie startujecie? Jak objechanie plastika na mieście ma się do promocji sportu? Jeśli latanie na gumie po mieście, dudnienie pustymi wydechami i robienie zamieszania ma być wizytówką polskiego SM, to równie dobrze gości spod Kolumny Zygmunta możemy podpisać jako "promocję Toru Poznań".

Ja rozumiem ze można czytać bez zrozumienia ale.. by nie rozumieć co się pisze. Sam doprowadziłeś do podziałów, ja z mojej perspektywy mam to w dupie ale... po przeczytaniu miedzy innymi twojego posta... forum nie będzie takie jak dawniej. Czyli bez podziałów.

Starałem się ale po tym jak na mnie naskoczyliście wybaczcie, nie dziwie się że zamykają przed SM większość miejscówek.

Ps. Naprawdę chciałem dobrze ale najwyraźniej wyszło jak zwykle.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

98

dukeSebo napisał/a:
szwinia napisał/a:

Bicie piany i nic więcej. Większość ludzi tutaj pisze o propagowaniu SM a nigdy nie pojawiło się na zawodach, a jak już dotarli, to tylko jako kibice. Jak chcecie przyciągać ludzi do SM, skoro sami nie startujecie? Jak objechanie plastika na mieście ma się do promocji sportu? Jeśli latanie na gumie po mieście, dudnienie pustymi wydechami i robienie zamieszania ma być wizytówką polskiego SM, to równie dobrze gości spod Kolumny Zygmunta możemy podpisać jako "promocję Toru Poznań".

Ja rozumiem ze można czytać bez zrozumienia ale.. by nie rozumieć co się pisze. Sam doprowadziłeś do podziałów, ja z mojej perspektywy mam to w dupie ale... po przeczytaniu miedzy innymi twojego posta... forum nie będzie takie jak dawniej. Czyli bez podziałów.

Starałem się ale po tym jak na mnie naskoczyliście wybaczcie, nie dziwie się że zamykają przed SM większość miejscówek.

Ps. Naprawdę chciałem dobrze ale najwyraźniej wyszło jak zwykle.

No i to jest właśnie ta esencja... Zazwyczaj kończy się na chęciach, stąd mój pierwszy post. Ja nie uważam, żebym doprowadził do jakichkolwiek podziałów. Cały czas natomiast podtrzymuje. Miejskie SM nie ma żadnego wpływu na sport SM.

99

Ja mogę dyskutować ale nie będę występował w roli kozła ofiarnego który jest tylko ośmieszany.
Nie dziwcie się więc że większość staje z boku i tylko się przygląda.
W jednym się Szwinia zgadzamy "bicie piany" i tyle.  ;)

100

Zapomniałem jeszcze raz życzyć wam powodzenia. 
A i chciałem napisać setnego posta w tym temacie :D

101 Ostatnio edytowany przez jareks (2010-02-03 15:26:35)

Ja mogę dyskutować ale nie będę występował w roli kozła ofiarnego który jest tylko ośmieszany

Sebek, bo tu nie ma miejsca na prawdziwą miłość. Tu jest tylko sado i maso, ból i cierpienie, i przemoc, zgodnie z nazwą portalu SM  :P
Pozdrawiam serdecznie, nie mniej do mnie żalu jak coś tam niesympatycznego chlapnałem, wybacz kolego, nie ma co sie dąsać.

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

102

dukeSebo
Słyszałem, że wkładasz serce w miejski SM terror :)
Co Wy na tych ustawkach robicie? To legalne? Poszłoby w gazecie? To może niech, któryś z terrorystów z lekkim piórem zrobi jakiś konspekt. Brzoza dobrze pisze, ale jak by zaczeli kropkować jego przekleństwa to niewiele by zostało ;)
Moge podesłać komuś ze ŚM i może będą zainteresowani, wtedy dorobi się reszte tekstu i cyknie foty dobrą lunetą.
Jak art będzie na strone to i na 50 PLN z Agory można liczyć  :D

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

103

szwinia napisał/a:

No i to jest właśnie ta esencja... Zazwyczaj kończy się na chęciach, stąd mój pierwszy post. Ja nie uważam, żebym doprowadził do jakichkolwiek podziałów. Cały czas natomiast podtrzymuje. Miejskie SM nie ma żadnego wpływu na sport SM.

Miejskie SM może mieć wpływ na sport SM tylko wtedy jeśli w jakiś wymierny sposób przykłada się do jego rozwoju. Myślę, że posiadacze SM miejskich kupili sprzęt SM, bo wydał im się fajny, a dopiero później dowiedzieli się, że to jest też dyscyplina sportu, którą jeśli tylko zechcą, mogą uprawiać albo się nią pasjonować. Tak było np. w moim przypadku. Jeśli potem przyjeżdżają na zawody w roli kibiców, fotografów, zawodników, etc to nawet jeśli wychodzi im to mimowolnie to jakiś wkład wnoszą. Jeśli ktoś tylko mówi, że przyjedzie na zawody (w dowolnej roli), narzeka, że powinno być więcej kibiców, więcej zawodników, więcej zdjęć, więcej artykułów, a jedyne co robi w tym kierunku to zauważa te problemy i zapierdala po mieście to moim zdaniem wnieść może jednie to, że jego kumple przesiądą się z plastików na SM i wtedy może oni coś wniosą.

Jak zobaczyłem, że "bijecie piane" to nie mogłem się powstrzymać, żeby się przyłączyć. ;)

104

Po  1) pierwsza kłotnia na forum :P
Po 2) latam po mieście i kumam Jarka, że nie chce :)
po 3) chodzę na siłkę i przygotowuję się do treningów/ zawodów i mam nadzieję ze nie wymięknę przed samym startem ale tylko 2 rundy żeby zobaczyć jak to jest :)
po4) będe w tym roku więcej trenował na torze ale nie porzuce jazdy po mieście...
po 5) o czym wy q...a wogole gadacie? ja jeżdze po mieście a ja nie,  a ja po torze , NIECH KAŻDY JEŹDZI GDZIE CHCE I JAK LUBI , SM JEST PO TO BY SPRAWIAĆ FRAJDE, A KAŻDY MA FRAJDE Z CZEGO INNEGO... mam ziomków od toru i od miasta i to mnie cieszy :)

Sory ale nawet wszystkiego nie czytałem bo nie nadążałem....  jak myślałem ze została mi strona do przeczytania to pojawiała się następna więc może zamknijmy ten temat - Mederatorze :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

105

tegma napisał/a:

... może zamknijmy ten temat - Mederatorze :)

Nie ma moderatorów, są "m". I to "m" będą mówić kiedy temat ma być zamknięty. Chce zobaczyć, że pokasowaliście się nawzajem na N-K, że przejeżdżacie SM-ami na drugą stronę chodnika jak się widzicie, że na skrzyżowaniach walczycie na miny, jak powiedzą o wojnie gangów SM w TVN24...wtedy zamknę temat.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30