Odp: Tor Toruń
To nie :)
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 85 86 87 88 89 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
macie ktoś numer telefonu na rallycross? Jak coś to klepać niedziele od rana. Można polatać dookoła pachołka + pseudo teren
macie ktoś numer telefonu na rallycross? Jak coś to klepać niedziele od rana. Można polatać dookoła pachołka + pseudo teren
Metys a ty przyjedziesz ?
Pozdrawiam
Fabio
Jutro podjade zapytam, bo kierownictwo urzeduje od pon do pt , 665161415 by the way
Metys a ty przyjedziesz ?
z braku laku chciałem na spokojnie popracować nad techniką:)
ja jednak odpadam z powodu awarii obojczyka po wczorajszym offroadzie
W sumie i tak pogoda bardziej na plażę niż na tor. A co z maszyną się okazało? Nadmiar oleju? i co za awaria obojczyka?
nadmiar oleju:). Z maszyną wszystko gra. Obojczyk raczej mocno stłuczony, bo nic nie chrupie. Jak do poniedziałku nie będzie poprawy to idę do mechaniora. Nie założyłem żadnej zbroi ani buzera, więc czego tu się spodziewać
nadmiar oleju:). Z maszyną wszystko gra. Obojczyk raczej mocno stłuczony, bo nic nie chrupie. Jak do poniedziałku nie będzie poprawy to idę do mechaniora. Nie założyłem żadnej zbroi ani buzera, więc czego tu się spodziewać
Metys wracaj do zdrowia!
Panowie jutro rallycross open. Ja będę do południa 10-12, tj. przed upałem.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Fabio
Ja jutro odpadam
ochraniacze sie przydaja :)
ja gdybym mial pewnie inne buty skonczylo by sie gorzej, od czwartku nie chodze :( jedynie o kulach... stopa tak duza, ze w zadne buty nie wchodze:( opuchnieta.... do tego te upaly... obylo sie bez zlamania, nadciagniete sciegna i zbita stopa od wygiecia palcow w druga strone - ale buty sa cale :)
jak juz sie ma ochraniacze lepiej zakladac :) i buty offrodowe jak sie wjezdza w nasz torunski teren :)
mam nadzieje, ze 29 sie wszyscy zobaczymy :)
Rak git że kości całe, z kim nie gadam to jakiś defekt.
Fabio zajrzyj do wiadomosci.
Ja za szybko nie pojezdze w tym sezonie bo teraz musze szybko zalatwiac artroskopie kolana bo lakotka uszkodzona
Ja za szybko nie pojezdze w tym sezonie bo teraz musze szybko zalatwiac artroskopie kolana bo lakotka uszkodzona
masakra.... kurde...
na sm?
szukaj i wracaj do zdrowia !!!!!!!!!!!!!!!
Strony Poprzednia 1 … 85 86 87 88 89 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 58 zapytań