1,291

Odp: Tor Toruń

To nie :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

1,292

macie ktoś numer telefonu na rallycross? Jak coś to klepać niedziele od rana. Można polatać dookoła pachołka + pseudo teren

rmz 250
gas gas txt 250

1,293

metys napisał/a:

macie ktoś numer telefonu na rallycross? Jak coś to klepać niedziele od rana. Można polatać dookoła pachołka + pseudo teren

Metys a ty przyjedziesz ?

Pozdrawiam
Fabio

Pozdrawiam   
Fabio #251

1,294

metys napisał/a:

Jutro podjade zapytam, bo kierownictwo urzeduje od pon do pt  , 665161415 by the way

nto

1,295

Fabio napisał/a:

Metys a ty przyjedziesz ?

z braku laku chciałem na spokojnie popracować nad techniką:)

rmz 250
gas gas txt 250

1,296

ja jednak odpadam z powodu awarii obojczyka po wczorajszym offroadzie

rmz 250
gas gas txt 250

1,297

W sumie i tak pogoda bardziej na plażę niż na tor. A co z maszyną się okazało? Nadmiar oleju? i co za awaria obojczyka?

1,298

nadmiar oleju:). Z maszyną wszystko gra. Obojczyk raczej mocno stłuczony, bo nic nie chrupie. Jak do poniedziałku nie będzie poprawy to idę do mechaniora. Nie założyłem żadnej zbroi ani buzera, więc czego tu się spodziewać

rmz 250
gas gas txt 250

1,299

metys napisał/a:

nadmiar oleju:). Z maszyną wszystko gra. Obojczyk raczej mocno stłuczony, bo nic nie chrupie. Jak do poniedziałku nie będzie poprawy to idę do mechaniora. Nie założyłem żadnej zbroi ani buzera, więc czego tu się spodziewać

Metys wracaj do zdrowia!

Panowie jutro rallycross open. Ja będę do południa 10-12, tj. przed upałem.
Pozdrawiam i do zobaczenia.

Fabio

Pozdrawiam   
Fabio #251

1,300

Ja jutro odpadam

1,301

metys napisał/a:

ochraniacze sie przydaja :)

ja gdybym mial pewnie inne buty skonczylo by sie gorzej, od czwartku nie chodze :( jedynie o kulach... stopa tak duza, ze w zadne buty nie wchodze:( opuchnieta.... do tego te upaly... obylo sie bez zlamania, nadciagniete sciegna i zbita stopa od wygiecia palcow w druga strone - ale buty sa cale :)

jak juz sie ma ochraniacze lepiej zakladac :) i buty offrodowe jak sie wjezdza w nasz torunski teren :)
mam nadzieje, ze 29 sie wszyscy zobaczymy :)

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

1,302

Rak git że kości całe, z kim nie gadam to jakiś defekt.

nto

1,303

Fabio zajrzyj do wiadomosci.

HUSQVARNA TE 450.

1,304

Ja za szybko nie pojezdze w tym sezonie bo teraz musze szybko zalatwiac artroskopie kolana bo lakotka uszkodzona

1,305

plaster220 napisał/a:

Ja za szybko nie pojezdze w tym sezonie bo teraz musze szybko zalatwiac artroskopie kolana bo lakotka uszkodzona

masakra.... kurde...
na sm?

szukaj i wracaj do zdrowia !!!!!!!!!!!!!!!

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl