Odp: Terror Kraków, okolice ?!
Ktoś coś jutro ?
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktoś coś jutro ?
To jak z sobotą? Kraków lata? Spotykamy się w Ojcowie?
Nie wiem jak reszta (a jest nas niestety mało) ale ja mogę wybic w godzinach późno popołudniowych.
Nie wiem jak długo planujecie byc ? Bo na ojcowie winkle się nie kończą..
Jeśli jest jakiś konkretny plan to ja wstępnie się piszę. Same winkle w ojcowie to zdecydowanie za mało.
Godzina jest mi w miarę obojętna, ale chciałbym wrócić przed 16.00.
można gdzieś pogumować potem. Teren? Nie wiem jak tam z offroadem ale spodziewam się że lipa bo park... Ale ewentualnie w inne miejsce poofroadować to czemu nie :) nawet myślałem żeby potem wbić do KRK na rynek czy cuś.
W jakich godzinach planujecie latanie ?
My tam myślę od 11 do 18? mnie nic nie blokuje także mogę napierdalać ile wlezie.
Jutro postaram się określic, od której w sobotę będę ready.
Ja jeszcze nie wiem, ale jeśli będę wolny to pewnie się dołączę
Ja w sobote odpadam - ale jakby w niedziele ktos chcial gdzies cos, to jestem chetny..
Pzdr, Comar
Ja w sobotę jeszcze nie jestem pewien, natomiast tak czy inaczej to w niedzielę polatam napewno.
Niedziela przed południem, powiedzmy od 9.30 mi pasuje. Nie będzie jeszcze tak gorąco i wcześniej skońvzymy.
I jak dzisiaj? dalej jesteście chetni? bo u nas powoli odpadaja ludzie... Dajcie znać jak najwcześniej bo planowaliśmy ruszyć ok 11 - 12
Siema, ja jak coś, tak realnie mógł bym byc w Ojcowie dopiero o 15-16.
Zapodaj jaki kierunek latania, bo ode mnie już do Ojcowa mam spory kawałek. Nie chcę na miejscu marudzić, że w kierunku Śląska nie jadę.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 66 zapytań