256 Ostatnio edytowany przez kwkm (2013-06-27 23:05:38)

Odp: Terror Kraków, okolice ?!

policho napisał/a:

Koledzy z Kraka i okolic.
Jeśli nie trafiliście jeszcze na temat [url]http://forum.supermoto.pl/topic24551-bezpieczenstwo-i-rywalizacja-2013-edycja-bilgoraj-707.html[/url] to proponuję się z nim zapoznać. Nie mieliśmy okazji się zmierzyć w zawodach, może się skusicie. Nie jest tak daleko i tylko jeden dzień, więc ...

Policho bardzo chętnie ale póki co u mnie kilkudniowe wyjazdy odpadają, jeszcze nie mogę za długo zostawiac naszego bobasa i żony samych :]

dar3k napisał/a:

Ja w sobotę mam czas od rana do około południa, może 1h, 2h dłużej. Więc taka traska lepki jak najbardziej. Nie możecie wcześniej? Tylko dopiero od 14?

Nie wiem czy zauważyłeś, ale my już tę trasę zrobiliśmy w ubiegły weekend :]
ale w nadchodzący, można by powtórzyc z tym że jeśli o mnie chodzi to jedynie niedziela.

lepko napisał/a:

Ja odpadam na weekend i kto wie ile, dorobilem się kontuzji i teraz w szpitalu czekam na jutrzejsza artroskopie :/

co to się stało ??

SMCR AKR

257

Grałem w piłkę i coś chruplo w kolanie, mam blokadę stawu przez uszkodzona łakotke. Jak wszytstko pójdzie dobrze to szybko wrócę do formy...

Suzuki Bandit 600 -> SMC 690

258

kwkm napisał/a:
dar3k napisał/a:

Ja w sobotę mam czas od rana do około południa, może 1h, 2h dłużej. Więc taka traska lepki jak najbardziej. Nie możecie wcześniej? Tylko dopiero od 14?

Nie wiem czy zauważyłeś, ale my już tę trasę zrobiliśmy w ubiegły weekend :]
ale w nadchodzący, można by powtórzyc z tym że jeśli o mnie chodzi to jedynie niedziela.

Tak, czytałem. Niestety nie mogłem w zeszły weekend. Teraz wydaje się być luźniej, więc jeżeli pogoda pozwoli i zgramy się czasowo to jestem chętny.

jest:  Ducati Hypermotard 796 '11
było: BMW G650 Xmoto

259 Ostatnio edytowany przez kwkm (2013-06-28 09:36:43)

lepko napisał/a:

Grałem w piłkę i coś chruplo w kolanie, mam blokadę stawu przez uszkodzona łakotke. Jak wszytstko pójdzie dobrze to szybko wrócę do formy...

W takim razie kuruj się jak najszybciej!

Ps ostatnio jak się rozjechaliśmy, to miałem mega ulewe, przemokłem do po same jaja :-)

SMCR AKR

260

kwkm napisał/a:
lepko napisał/a:

W takim razie kuruj się jak najszybciej!

Ps ostatnio jak się rozjechaliśmy, to miałem mega ulewe, przemokłem do po same jaja :-)

lepko kuruj sie i pozyczaj sprzeta :D

Huska 701 '17

261

fastach wróciłeś ? masz coś na oku ?

SMCR AKR

262

kwkm napisał/a:

fastach wróciłeś ? masz coś na oku ?

wrocilem :)
ogarniecie jazdy na moto  w Indiach to jest dopiero wyzwanie !! :D

nie ma nic ciekawego poki co :/

Huska 701 '17

263

Siemanko
wczoraj ok 22:30 lecę rowerkiem na gumie w stronę rynku i na Krupniczej tuż przed Bagatelą stała żółta Drz SM
Kogoś z forum?

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

264

Ktoś coś jutro ? Jakby co to ja ruszam się rano ok 10.00 na jakieś 3h.

SMCR AKR

265

Wyczai jakąś fajną traskę to jak spowrotem stanę na nogi to się przejedziemy :)

266

No no, wracaj szybko do formy, bo jak widzisz odzew zerowy i poza Tobą nie ma na kogo liczyc :/

SMCR AKR

267 Ostatnio edytowany przez policho (2013-07-19 08:57:27)

WYJAZD NA TORA RADOM - INNY NIŻ ZWYKLE

Planuję wyjazd na TOR RADOM w dniu 9.08 na drugą sesję. Można do tego czasu spokojnie zaplanować dzień wolny (to jest piątek).
Na torze możemy w pierwsze dwie godziny pojeździć i za pomocą RaceChrono (tym razem postaramy się wyeliminować błędne pomiary) porównać najlepsze czasy między sobą. Dla potrzebujących będę miał jeden zestaw pomiarowy na wypożyczenie i dwa laptimery ręczne z możliwością montażu do każdego moto.
Korzystając z danych pomiarowych pod koniec sesji zorganizujemy sobie "małą rywalizację" bez zbędnych zasad, regulaminów, podziałów itp.

Wszystko w formie luźnej zabawy jako alternatywa do smętnego i mniej ciekawego kręcenia się w kółko. Pewnie niektórzy już wiedzą jaka jest różnica pomiędzy nabijaniem kółek, a rywalizacją :D .

Teraz najważniejsze.
Wybrałem piątek bo ruch na torze powinien być mniejszy co sprzyja lepszej organizacji. Dodatkowo koszty spadają ze 150zł za weekend do 70zł za piątkową drugą sesję, 4 godziny to aż za dość żeby się wyjeździć.
Oczekuję na wpisy w temacie od osób, które są wstępnie zainteresowane i pasuje im ten termin. Jeśli się okaże, że większość zainteresowanych taką formułą nie ma możliwości wyjazdu w ten dzień to weźmiemy pod uwagę termin 18.08, czyli niedzielę.

P.S.
Propozycja wspólnego wyjazdu jest oczywiście adresowana do wszystkich, niezależnie od umiejętności, motocykla itd. Jest możliwość zorganizowania wspólnego transportu z Krakowa i okolic dla kilku motocykli.

Pozostałe info i szczegóły w temacie [url]http://www.grupa-poludnie.info/phpBB3/viewtopic.php?f=36&t=21381&p=238522#p238522[/url]

---
KTM LC4 690 SMC R 2012, Husqvarna TE610/SM 1993
części zamienne - multimoto@o2.pl

268

policho inicjatywa zacna, chętnie się wybiorę, jednak to jeszcze dla mnie za wcześnie aby potwierdzic.

Z innej beczki latam jutro od ok 10.00 przez jakieś 3h jakby coś ktoś.

SMCR AKR

269

Zajebiście chciałbym pojechać na tor, ale termin 9.08 dla mnie odpada na pewno bo dopiero wtedy pożegnam się z ortezą i zacznę próbować chodzić. Natomiast 18.08 możliwe, że już bym mógł pojechać...

270

Zobaczymy wpierw jak wypali pierwsza impreza i wtedy się pomyśli nad ew. kontynuacją. Na razie skupiam się na terminie 9.08 bo jest sporo chętnych.

Mam nadzieję, że coś jeszcze wypali w sezonie 2013. Będę oczywiście informował na bieżąco.

---
KTM LC4 690 SMC R 2012, Husqvarna TE610/SM 1993
części zamienne - multimoto@o2.pl