Odp: Terror Kraków, okolice ?!
No jak Comar Ty się wyłożyłeś no to było ciężko, ja polatałem ale sam od 15 do 18 (kasinka i okolice) i jedno co mi na myśl przychodzi to miasto sucks
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No jak Comar Ty się wyłożyłeś no to było ciężko, ja polatałem ale sam od 15 do 18 (kasinka i okolice) i jedno co mi na myśl przychodzi to miasto sucks
Już kiedyś mówiłem że nie lubię jeździc po mieście.
Miasto raz w tygodniu, na "czwartkowym", spokojnie mi wystarcza. Weekendowe jazdy wolę "inaczej" urozmaicone :)
Ja też zdecydowanie bardziej wolę jechać za miasto. Comar jak te mutanty dunlopa się sprawują w takim leśnym terenie i szutrze, chyba u Ciebie je widziałem. Myślę już co na przyszły sezon założyć :D
Ja też zdecydowanie bardziej wolę jechać za miasto. Comar jak te mutanty dunlopa się sprawują w takim leśnym terenie i szutrze, chyba u Ciebie je widziałem. Myślę już co na przyszły sezon założyć :D
Hej
Niestety nie sa to Mutanty, ale nieszczesne Heidenau K73.. W takim wlasnie terenie lesnym radza sobie calkiem dobrze, i na tym sie koncza ich zalety, ogolnie nie polecam..a Mutanty sam bym sobie zalozyl, ale cena poraza :)
Pzdr, Comar
dar3k napisał/a:Ja też zdecydowanie bardziej wolę jechać za miasto. Comar jak te mutanty dunlopa się sprawują w takim leśnym terenie i szutrze, chyba u Ciebie je widziałem. Myślę już co na przyszły sezon założyć :D
Hej
Niestety nie sa to Mutanty, ale nieszczesne Heidenau K73.. W takim wlasnie terenie lesnym radza sobie calkiem dobrze, i na tym sie koncza ich zalety, ogolnie nie polecam..a Mutanty sam bym sobie zalozyl, ale cena poraza :)
Pzdr, Comar
Oj tak... K73, mialem w DRZ pare lat temu... W teren calkiem calkiem, ale na asfalcie tragiczne. Slizagaja strasznie i szybko sie zdzieraja. Ja wymienilem K73 na Mutanty i odrazu banan na ryju. Kleja niesamowicie na asfalcie i w lesie tez pojedzi.
Mutanty wszystkim moge polecic !
Jeszcze duzo dobrego o AVON Distanzia slyszalem:
Nom, ja chyba pójde w mutanty. Choć te avon też wyglądają ciekawie.
Pomyślcie ew. nad:
MAXXIS M6119 Presa Supermotard 160/60R17 69S
MAXXIS M6118 Presa Supermotard 120/70R17 58S
Komplet w granicach 820zł z przesyłką do klienta.
Pomyślcie ew. nad:
MAXXIS M6119 Presa Supermotard 160/60R17 69S
MAXXIS M6118 Presa Supermotard 120/70R17 58SKomplet w granicach 820zł z przesyłką do klienta.
tez fajna guma ! i cenowo korzystniej niz Mutant.
Hello, rozglądam się za nowym garnkiem - czy ktoś miał Fox V1?
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=3252149488[/url]
Jeżeli masz łeb XL to za takie pieniądze powinieneś wyrwać minimum V2 a nawet i V3 jeżeli dołożysz 100zł
Co do V1 kask dobry jak każdy inny FOX
Hej, ktoś planuje polatać w czwartek/piątek?
Ja wstępnie we czwartek może się coś ruszę.
Dziś w końcu od 3 tygodni mógłbym polatac, to masz... potop jak nic :[
Ja tak samo, odebrałem moto w tym tygodniu z serwisu... choć po południu ma (podobno) nie padać.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 78 zapytań