1,186

Odp: Tor Toruń

kiepo że bez terenu no ale jak to sie mowi, trudno...

na 90% potwierdzam moją obecność

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

1,187

No wiesz mamy jeszcze 3 weekendy do zawodów, a jak gadałem z gościem to oni pomału przestawiają się na supermoto abyśmy przed zawodami więcej potrenowali i może uda się następnym razem wziąść na wyłączność razem z terenem, będę trzymał rękę na pulsie.

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

1,188

stawiają na SM, bo co weekend pojawiają się jakieś motocykle. Karty przyjechały raz przed zawodami i pojechały do domu. Jeśli uda się dograć sprawę społecznego latania na miotle, to w przyszłości na pewno da radę polatać z terenem

rmz 250
gas gas txt 250

1,189 Ostatnio edytowany przez manio (2013-06-03 16:29:16)

Jeszcze nie ustalałem szczegółów ale wstępnie chcielibyśmy przyjechać na sobotę i niedzielę(08-09.VI), od nas trzy moto. Dam znać jak coś ustalę z torem. Standardowo mam wolny transport dla kilku motocykli z Poznania, w rozliczeniu chętnie przyjmę jakąś podpowiedz jak zejść poniżej 0:56 ;-)

Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

1,190

manio napisał/a:

Jeszcze nie ustalałem szczegółów ale wstępnie chcielibyśmy przyjechać na sobotę i niedzielę(08-09.VI), od nas trzy moto. Dam znać jak coś ustalę z torem. Standardowo mam wolny transport dla kilku motocykli z Poznania, w rozliczeniu chętnie przyjmę jakąś podpowiedz jak zejść poniżej 0:56 ;-)

manio a z kim i czym ty jeździsz?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

1,191

hacker33 napisał/a:
manio napisał/a:

Jeździmy w dwa Husabergi FE570 i KTM EXC500, czasami z Cienkim i jego FS570 ale mam uraz do dróg publicznych i od kilku lat w ogóle nie jeżdżę po szosach.

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

1,192

jako że nikt nic itd. to rozsiewam ploty:)
Podobno, ale za to bardzo prawdopodobnie teren będzie otwarty w ten weekend

rmz 250
gas gas txt 250

1,193

o to chodzi! o to chodzi!

to jak, niedziela?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

1,194

jak sucho to jedziemy:)

rmz 250
gas gas txt 250

1,195

manio napisał/a:
hacker33 napisał/a:
manio napisał/a:

Jeździmy w dwa Husabergi FE570 i KTM EXC500, czasami z Cienkim i jego FS570 ale mam uraz do dróg publicznych i od kilku lat w ogóle nie jeżdżę po szosach.

Ale na ten tor .. jak jeździcie:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

1,196

hacker33 napisał/a:
manio napisał/a:
hacker33 napisał/a:

Ale na ten tor .. jak jeździcie:)

A, no jak, no jasne... Jeździmy powoli i zgodnie z przepisami, tak aby jak najmniej fororadarów do nas migało;-)) Mam lawetę i spokojnie mieści się na niej 6-8 motocykli, ciągnę ją moim Tytanem lub VitoRR Kuby który na miejscu służy nam za kampera i w związku z tym jest tylko dwu osobowy. Możemy zabrać motocykl, zapas części, opon itd.

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

1,197

Jakie koszty niedzieli?

***427***

1,198

60-80 pln za "cały dzień "

nto

1,199

Ja jak pisałem jestem w niedzielę od 8 do 14 bo tak zgadałem się z właścicielem, i powiedziałem że Nas będzie około 10 więc licze na Was :), to super że będzie teren będzie gdzie wyprzedzać hehehe. koszty tak jak Toro pisze bo oni podchodzą ludzko do ludzi tyle ile jeździsz za tyle płacisz :)

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

1,200

Lubart napisał/a:

Jakie koszty niedzieli?

Czy któryś z warszawiaków może się wybiera... z transportem i ma wolne miejsce/miejsca najlepiej 2-3 ???

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ