Odp: Tor Toruń
kiepo że bez terenu no ale jak to sie mowi, trudno...
na 90% potwierdzam moją obecność
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 78 79 80 81 82 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kiepo że bez terenu no ale jak to sie mowi, trudno...
na 90% potwierdzam moją obecność
No wiesz mamy jeszcze 3 weekendy do zawodów, a jak gadałem z gościem to oni pomału przestawiają się na supermoto abyśmy przed zawodami więcej potrenowali i może uda się następnym razem wziąść na wyłączność razem z terenem, będę trzymał rękę na pulsie.
stawiają na SM, bo co weekend pojawiają się jakieś motocykle. Karty przyjechały raz przed zawodami i pojechały do domu. Jeśli uda się dograć sprawę społecznego latania na miotle, to w przyszłości na pewno da radę polatać z terenem
Jeszcze nie ustalałem szczegółów ale wstępnie chcielibyśmy przyjechać na sobotę i niedzielę(08-09.VI), od nas trzy moto. Dam znać jak coś ustalę z torem. Standardowo mam wolny transport dla kilku motocykli z Poznania, w rozliczeniu chętnie przyjmę jakąś podpowiedz jak zejść poniżej 0:56 ;-)
Jeszcze nie ustalałem szczegółów ale wstępnie chcielibyśmy przyjechać na sobotę i niedzielę(08-09.VI), od nas trzy moto. Dam znać jak coś ustalę z torem. Standardowo mam wolny transport dla kilku motocykli z Poznania, w rozliczeniu chętnie przyjmę jakąś podpowiedz jak zejść poniżej 0:56 ;-)
manio a z kim i czym ty jeździsz?
manio napisał/a:Jeszcze nie ustalałem szczegółów ale wstępnie chcielibyśmy przyjechać na sobotę i niedzielę(08-09.VI), od nas trzy moto. Dam znać jak coś ustalę z torem. Standardowo mam wolny transport dla kilku motocykli z Poznania, w rozliczeniu chętnie przyjmę jakąś podpowiedz jak zejść poniżej 0:56 ;-)
Jeździmy w dwa Husabergi FE570 i KTM EXC500, czasami z Cienkim i jego FS570 ale mam uraz do dróg publicznych i od kilku lat w ogóle nie jeżdżę po szosach.
jako że nikt nic itd. to rozsiewam ploty:)
Podobno, ale za to bardzo prawdopodobnie teren będzie otwarty w ten weekend
o to chodzi! o to chodzi!
to jak, niedziela?
jak sucho to jedziemy:)
hacker33 napisał/a:manio napisał/a:Jeszcze nie ustalałem szczegółów ale wstępnie chcielibyśmy przyjechać na sobotę i niedzielę(08-09.VI), od nas trzy moto. Dam znać jak coś ustalę z torem. Standardowo mam wolny transport dla kilku motocykli z Poznania, w rozliczeniu chętnie przyjmę jakąś podpowiedz jak zejść poniżej 0:56 ;-)
Jeździmy w dwa Husabergi FE570 i KTM EXC500, czasami z Cienkim i jego FS570 ale mam uraz do dróg publicznych i od kilku lat w ogóle nie jeżdżę po szosach.
Ale na ten tor .. jak jeździcie:)
manio napisał/a:hacker33 napisał/a:manio a z kim i czym ty jeździsz?
Ale na ten tor .. jak jeździcie:)
A, no jak, no jasne... Jeździmy powoli i zgodnie z przepisami, tak aby jak najmniej fororadarów do nas migało;-)) Mam lawetę i spokojnie mieści się na niej 6-8 motocykli, ciągnę ją moim Tytanem lub VitoRR Kuby który na miejscu służy nam za kampera i w związku z tym jest tylko dwu osobowy. Możemy zabrać motocykl, zapas części, opon itd.
Jakie koszty niedzieli?
60-80 pln za "cały dzień "
Ja jak pisałem jestem w niedzielę od 8 do 14 bo tak zgadałem się z właścicielem, i powiedziałem że Nas będzie około 10 więc licze na Was :), to super że będzie teren będzie gdzie wyprzedzać hehehe. koszty tak jak Toro pisze bo oni podchodzą ludzko do ludzi tyle ile jeździsz za tyle płacisz :)
Jakie koszty niedzieli?
Czy któryś z warszawiaków może się wybiera... z transportem i ma wolne miejsce/miejsca najlepiej 2-3 ???
Strony Poprzednia 1 … 78 79 80 81 82 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 66 zapytań