Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Niestety masz trochę racji Jaca. Pamiętam, że była jedna propozycja teren ale byłem po kontuzji, a po Waszej przygodzie mysłałem, że ulice trochę odpuściliście. Jestem za takim wypadem!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 184 185 186 187 188 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niestety masz trochę racji Jaca. Pamiętam, że była jedna propozycja teren ale byłem po kontuzji, a po Waszej przygodzie mysłałem, że ulice trochę odpuściliście. Jestem za takim wypadem!
koła enduro i nigdy się nie nudzi i jest z kim zawsze latać
Jak na kołach do Wisły to ja się pisze.
u mnie w okolicy jakoś endurowcy wyginęli jedynie raz na jakiś czas widzę kogoś na 530 na kołach sm.
Ja jak ogarne jakiegoś sprzęta to też się z chęcią mykne!
Ale ten termin można by troszke bardziej sprecyzować, bo tak to nigdy wyjazd nie wypali.
Od znajomego wiem, że trasa na Andrychów, Suchą Beskidzką i tak dalej ma wiele winkli, gdzie dupa może się ślizgnąć :D
I tak się cieszcie bo bynajmniej ktoś lata. Tu jest mega dupa :( W samym centrum są tylko 2 sm do latania,reszta się ukrywa. Co prawda ja w tym momencie jestem wyłączony po operacji,potem wyjazd na urlop i otwarty na jazdy jestem dopiero po 20ym
A i z którym to forumowiczem miałem przyjemność w riderparts w Zabrzu?
Nie panuj mi bo czuje się stary! :D
A to z moim znajomym pewnie gadałeś zna forum ale nie ma konta tu
coś mi wspominał że rozmawiał z tobą xD
Ja bym chętnie z wami polatał chłopaki ale na moim 80cc jak narazie nie
nadąże za wami i nie w teren :D
Minus 50 ccm-,- ale w przyszłym sezonie 125 w 2T będzie więc mam nadzieje,że nie będzie problemu z kim latać?;)
powiem wam z swojego doświadczenia, że nie raz chciałbym z wami(jaca,peka,dankien) pośmigac bo mam nie daleko ale wiem że przy moich umiejętnościach jeździeckich był by to dla was spacer :D i dlatego wole sobie sam posmigac
ale wiem że przy moich umiejętnościach jeździeckich był by to dla was spacer :D i dlatego wole sobie sam posmigac
I tak niestety sądzi większość ludzi. My nie jeździmy jakoś super dobrze. Nawet dobrze nie jeździmy. To tylko na filmach tak wygląda. Magia kina :)
Panowie. Zrobię kurs i latam tak jak wcześniej. Jak na razie z przyczyn niezależnych ode mnie ciężko jest mi pojechać trochę dalej. Sorki.
Kilka razy zapraszałem w moje tereny i też mało entuzjazmu było. Chociaż ostatnim razem przyjechaliście. Wiem, że u mnie nie ma jakiś super terenów i jazda jest nudna ale to przynajmniej Jaca nie mów, że was olewam.
Daniken, do Ciebie (strzybnica, jesli dobrze sie oreintuje) to ja mam 15 min wiec mozna sie zawsze szybko zgadywac, i bys mnie podszkolił, tylko musze jeszcze oponke na tył kupic i jakie buty.
Dukers, ekipa jest ale nikt nie lata albo nie chce latać z forumowiczami. Glaca, niby robimy to samo, ale na Twoich nowych filmach też robisz to samo co zwykle tylko, że nie z nami ale z kimś innym. Po prostu nas olałeś :P Dukinuki tak samo nas olał...
Mam teraz mało czasu to prawda ale na 3 - 4 h po pracy raz czy 2 razy w tygodniu myślę, że czas zorganizuję. Pisałem nie raz ale zero odzewu więc latam wokół komina.To w takim razie moja propozycja taka: najbliższy dzień, w którym będziemy mieć wszyscy wolne to napierdalamy NA KOŁACH do Wisły, na kubalonkę. Jeśli ktoś będzie miał termin zajęty to jasna sprawa, a jak ktoś oleje sprawę z błachych powodów ten dupa!
Ten rok WR ale następny to raczej będę chciał skosztować czegoś nowego...
Uwierz mi że ja bym latał ale nie mam prawka... Do 18 mi 2 lata zostały, a po sądach się nie chce ciągać dlatego do końca lipca chce ogarnąć to prawko albo chociaż przed końcem wakacji. Może na prawdę czas zastanowić się nad enduro ? Ja tego roku i następnego na pewno nie kupie kół sm bo moto na endurakach kupuje. Tak że myślcie nad zmianą dyscypliny bo w enduro na prawdę idzie się świetnie pobawić i nie ma czegoś takiego jak ciągle to samo bo trasy można zmieniać... ŚLĄSK słynie z hołd hehe tak że trzeba orać ;)
Ja bym chetnie z wami pośmigał od czasu do czasu (mimo to że jestem z okolic cze-wy) ale niestety plany z zakupem motocykla nie wypalą najprawdopodobniej w tym sezonie... Mam nadzieję że do przyszłego sezonu uzbiera sie nas więcej i temat "Terror- śląsk" będzie bez przerwy na samej górze ! ;P
Zrobię kurs i latam tak jak wcześniej
Kurs ? straciłeś prawko ?
kurs redukujący ;p o punkty chodzi
Strony Poprzednia 1 … 184 185 186 187 188 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 58 zapytań