Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Kivan nie wiem czy mnie pamiętasz z śląskich ;) Pisz jak coś kupisz i wpadaj dzisiaj na Chudów :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 182 183 184 185 186 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kivan nie wiem czy mnie pamiętasz z śląskich ;) Pisz jak coś kupisz i wpadaj dzisiaj na Chudów :P
Pod tym samym nickiem?
Nie wiem czy uda mi się dziś wyrwać bo jestem zawalony robotą ;/.
Jutro latanie, od południa po wieczór. Pisać
Pod tym samym nickiem?
Nie wiem czy uda mi się dziś wyrwać bo jestem zawalony robotą ;/.
Tak pod tym samym.
Panocki policja se urządziła after party przed Chudowem tak że jak ktoś ma głośny wydech radzę odpuścić :P Chociaż wątpię że ktoś dzisiaj z forum się tam wybiera ale jak by ktoś jechał to nie zapomnijcie prawka ;)
za wydech jakieś punkty się dostaje? i można dalej jechać?
Zabierają Ci dowód i jak chcesz gdzies jechać to na pobliską stacje diagnostyczną ;)
Jak dobrze, że dorobiłem DBkiller :D
Latamy jutro!
bo teraz wychodzi na to że dorobiony db to podstawa :) na szczęście tez go mam zawsze przy sobie
na nieszczęście ja jeszcze nie... a ponoć w sobotę będę miał moto do odebrania... :D
za wydech jakieś punkty się dostaje? i można dalej jechać?
Mnie na szczescie nie zatrzymali ale slyszalem ze sprawdzali wszystko oprocz dmuchania. Ps : jak naprawic te znaczki : æ©ñµøääåþú bo mam je zamiast polskich ;p
@Up. Jeśli masz firefoxa: menu -> dla twórców witryn -> zestaw znaków -> Unicode bodajże.
Latacie dziś, bardziej on czy offroad? No i ewentualnie o której i gdzie się zjeżdżacie?
Gdybym skończył wcześniej z pracą to bym się podpiął. Ale boje się ze za bardzo noob ze mnie na wasze latanie :)
@Up. Jeśli masz firefoxa: menu -> dla twórców witryn -> zestaw znaków -> Unicode bodajże.
Latacie dziś, bardziej on czy offroad? No i ewentualnie o której i gdzie się zjeżdżacie?
Gdybym skończył wcześniej z pracą to bym się podpiął. Ale boje się ze za bardzo noob ze mnie na wasze latanie :)
Nie marudź! Latasz z nami dzisiaj, off i on będzie. Tu nie chodzi o napinanie się podczas jazdy tylko o dobrą zabawę :D My startujemy tak 13 - 14. O której Ci pasuje, o tej godzinie się spotkamy. PW
Robotę skończę jak opierdole wszytkie urzędy :)
Będę dzwonić! :)
Podziękował :D
Bardzo dziękuje ekipie trolli za zajebiste popołudnie, było mega. Dzięki również za tolerowanie mojego nieogarniactwa i tego, że TTRka w terenie często "mniotała mną jak szatan" :D
Z uszkodzeń: pęknięty handbar, klamka hamulca przerobiona na "two finger" i nie wiem kiedy i jak ale ukręciłem linkę prędkościomierza ;3
Jeszcze raz dzięki i pisze się na jeszcze! :)
Strony Poprzednia 1 … 182 183 184 185 186 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 58 zapytań