Odp: Tor Toruń
Jak macie jakieś plany co do toru w weekend 8-9 czerwca to ja się piszę, jeszcze chłopaki z Zielonej by przyjechali
Jezeli obiekt bedzie dostępny to obecny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak macie jakieś plany co do toru w weekend 8-9 czerwca to ja się piszę, jeszcze chłopaki z Zielonej by przyjechali
Jezeli obiekt bedzie dostępny to obecny.
na razie jest zarezerwowany dla sm we czwartek 30.05 od godz. 9.00
wszyscy mają się stawić!!!
Jestem
nie śledzę watku od początku, czy ten trening 30.05 jest na torze na ktorym bedzie runda w przyszlym miesiacu?
nie śledzę watku od początku, czy ten trening 30.05 jest na torze na ktorym bedzie runda w przyszlym miesiacu?
tak.
Panowie i panie ,chyba pogoda nie dopisze....
Drogi Franzu:). Tutaj 90% organizowanych treningów jest właśnie na tym torze. Pogoda pogoda. O ile nie będzie tsunami, albo innych powodzi, to ja jadę. Mokro i slicki, to też jakaś przygoda
Obecny, ćwiczący.
30.05.2013 godz. 9.00
p.s. Plaster wezmę 1L oleju dla Ciebie ;)
Pozdrawiam
Fabio
Fabio, a nowe gumy masz?
Obecny, ćwiczący.
30.05.2013 godz. 9.00p.s. Plaster wezmę 1L oleju dla Ciebie ;)
Pozdrawiam
Fabio
Fabio, a nowe gumy masz?
... a dla mie poduche do spania
nie ma co ekipa nie do podrobienia ;-)
jestem nie koniecznie o 9 ale jestem ...
moze jeszcze uda mi sie 2 osoby dosztukowac :)
Witam chcemy gdzieś wybrać się na sobotę+ niedzielę ze śląska 3 supermoto czy w Toruniu można ewentualnie w tym czasie polatać nie orientuje się ktoś? Mamy prawie 400 km zatem na jeden dzień odpada raczej bo za daleko.
Mamy ustalone jeżdżenie w piątek 1.06 oraz wstępnie do potwierdzenia sobotę. Zostajemy na noc z pt na so na torze. Kto jeszcze planuje pt i so?
Mamy ustalone jeżdżenie w piątek 1.06 oraz wstępnie do potwierdzenia sobotę. Zostajemy na noc z pt na so na torze. Kto jeszcze planuje pt i so?
Ile ma być motocykli supermoto piatek-sobota orientujesz się może?
manio napisał/a:Mamy ustalone jeżdżenie w piątek 1.06 oraz wstępnie do potwierdzenia sobotę. Zostajemy na noc z pt na so na torze. Kto jeszcze planuje pt i so?
Jeśli nikt się nie wysypie, to od nas 5 moto.
ktm36213621 napisał/a:manio napisał/a:Mamy ustalone jeżdżenie w piątek 1.06 oraz wstępnie do potwierdzenia sobotę. Zostajemy na noc z pt na so na torze. Kto jeszcze planuje pt i so?
Jeśli nikt się nie wysypie, to od nas 5 moto.
Macie juz ustalone na 100% ze w sobotę da się latać?
Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 63 zapytań