1,066

Odp: Tor Toruń

A jak będzie wyglądać dostępność toru w najbliższy weekend?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

1,067

hacker33 napisał/a:

A jak będzie wyglądać dostępność toru w najbliższy weekend?

ciągnie wilka do lasu:). Jutro postaram się zadzwonić. Szczerze mówiąc miałem zrobić 2 tygodnie przerwy ze względów finansowych, ale korci niesamowicie.
Na razie włącznie z Tobą są 4 chętne osoby, a to już banda, biorąc pod uwagę fakt, że reszta jedzie na inauguracje sezonu wyścigowego

rmz 250
gas gas txt 250

1,068

niedziela od 9 do 15 zarezerwowana przez karty. 19.05 na razie pusto w kalendarzu.
Toro na bank będzie jeździł 200 metrów dalej na torze rally crossowym, ale resztę trzeba ustalać z nim

rmz 250
gas gas txt 250

1,069

O ile zdąże wymienić łancuszek rozrządu do tego czasu i zmienic opony ,cały czas siedze w robocie i nie mam kiedy sie urwać.
Ewentualnie urlop na czwartek piątek żeby wszystko pozałatwiać.
Licze jeszcze ,że Plaster i  Rak dadzą rade także.
Generalnie plan wstępny to rally cross sobota i niedziela ,rozstawiam słupki i pierwsze wyjazdy w tym sezonie.
Hacker daj znać czy masz zamiar sie wybrać czy nie ,to zadzwonie z dostępnością toru na weekend.
ja generalnie z garazu na tor mam 10 min,ty troche dalej....

nto

1,070

Może my wpadniemy w niedziele :) Ale raczej rallycross :)

Husqy SMR-R 450

1,071

Jak motor zagada to będę.
Jak będę to nie sam tylko pewnie w 2.
Powiedzcie mi tylko ile się płaci za ten rally cross i czy muszę jeszcze o czymś wiedzieć żeby mnie tam nie odstrzelili bo będzie kicha (wjazd autem itp.)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

1,072

Tam z niczym nie ma problemu :) Płacisz 20 ziko na cały dzień, jest miejsca dużo żeby postawić fure, nie musisz mieć nic w motocyklu robione (przelewy, drutowania) :) Tylko że torem trzeba sie dzielić, często śmigają furami a oni jadą w drugą strone, nie ma problemu sie dogadać w sumie :)

Husqy SMR-R 450

1,073

Hacker pw

nto

1,074

A moze wlecicie do kisielina. Sobota treningi niedziela zawody

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

1,075

maniek-rr312 napisał/a:

Na chwile obecną poza zasięgiem finansowym.

nto

1,076

toro napisał/a:
maniek-rr312 napisał/a:

Na chwile obecną poza zasięgiem finansowym.

Tak samo - bliżej i taniej.
Po drugie tylko bym przeszkadzał.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

1,077

Sobota deszcz ,niedziela deszcz.....

nto

1,078

Dzisiaj niby też deszcz wg. twojapogoda.pl, a jest cieplo w cholere i praktycznie 0 chmur . z reszta oni i tak sie z reguly nie sprawdzaja.Miejmy nadzieje ze nie bedzie padac, my z inowroclawia na weekend raczej wpadamy :)

https://instagram.com/jac__ek

1,079

latają gdzieś? Mogą być małe albo duże koła. Jak co to dawać znać. U mnie w grę wchodzi tylko i wyłącznie niedziela. W przeciwnym przypadku byłbym pewnie w zielonej górze

rmz 250
gas gas txt 250

1,080

Sobota i niedziela rally cross zajęty od 9 do 18 ( szkolenia ).

Dzisiaj dostałem takze ciekawe info że istnieje możliwosć rezerwacji toru : "wystarczy 1-2 tygodnie wcześniej wysłać zapytanie i uiścić opłatę z góry przelewem w wysokości 200-300 pln."

nto