Odp: Tor Toruń
A jak będzie wyglądać dostępność toru w najbliższy weekend?
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 70 71 72 73 74 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ciągnie wilka do lasu:). Jutro postaram się zadzwonić. Szczerze mówiąc miałem zrobić 2 tygodnie przerwy ze względów finansowych, ale korci niesamowicie.
Na razie włącznie z Tobą są 4 chętne osoby, a to już banda, biorąc pod uwagę fakt, że reszta jedzie na inauguracje sezonu wyścigowego
niedziela od 9 do 15 zarezerwowana przez karty. 19.05 na razie pusto w kalendarzu.
Toro na bank będzie jeździł 200 metrów dalej na torze rally crossowym, ale resztę trzeba ustalać z nim
O ile zdąże wymienić łancuszek rozrządu do tego czasu i zmienic opony ,cały czas siedze w robocie i nie mam kiedy sie urwać.
Ewentualnie urlop na czwartek piątek żeby wszystko pozałatwiać.
Licze jeszcze ,że Plaster i Rak dadzą rade także.
Generalnie plan wstępny to rally cross sobota i niedziela ,rozstawiam słupki i pierwsze wyjazdy w tym sezonie.
Hacker daj znać czy masz zamiar sie wybrać czy nie ,to zadzwonie z dostępnością toru na weekend.
ja generalnie z garazu na tor mam 10 min,ty troche dalej....
Może my wpadniemy w niedziele :) Ale raczej rallycross :)
Jak motor zagada to będę.
Jak będę to nie sam tylko pewnie w 2.
Powiedzcie mi tylko ile się płaci za ten rally cross i czy muszę jeszcze o czymś wiedzieć żeby mnie tam nie odstrzelili bo będzie kicha (wjazd autem itp.)
Tam z niczym nie ma problemu :) Płacisz 20 ziko na cały dzień, jest miejsca dużo żeby postawić fure, nie musisz mieć nic w motocyklu robione (przelewy, drutowania) :) Tylko że torem trzeba sie dzielić, często śmigają furami a oni jadą w drugą strone, nie ma problemu sie dogadać w sumie :)
Hacker pw
A moze wlecicie do kisielina. Sobota treningi niedziela zawody
A moze wlecicie do kisielina. Sobota treningi niedziela zawody
Na chwile obecną poza zasięgiem finansowym.
maniek-rr312 napisał/a:A moze wlecicie do kisielina. Sobota treningi niedziela zawody
Na chwile obecną poza zasięgiem finansowym.
Tak samo - bliżej i taniej.
Po drugie tylko bym przeszkadzał.
Sobota deszcz ,niedziela deszcz.....
Dzisiaj niby też deszcz wg. twojapogoda.pl, a jest cieplo w cholere i praktycznie 0 chmur . z reszta oni i tak sie z reguly nie sprawdzaja.Miejmy nadzieje ze nie bedzie padac, my z inowroclawia na weekend raczej wpadamy :)
latają gdzieś? Mogą być małe albo duże koła. Jak co to dawać znać. U mnie w grę wchodzi tylko i wyłącznie niedziela. W przeciwnym przypadku byłbym pewnie w zielonej górze
Sobota i niedziela rally cross zajęty od 9 do 18 ( szkolenia ).
Dzisiaj dostałem takze ciekawe info że istnieje możliwosć rezerwacji toru : "wystarczy 1-2 tygodnie wcześniej wysłać zapytanie i uiścić opłatę z góry przelewem w wysokości 200-300 pln."
Strony Poprzednia 1 … 70 71 72 73 74 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 55 zapytań