Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Znalezione w internecie ;) [url]http://youtu.be/aH-gXLT-59U[/url]
O, jest i jakiś terrorysta w niebieskim plecaku ;)
GPZ500S>TL1000R>DRZ400 SM czarna, gangsterska ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 433 434 435 436 437 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Znalezione w internecie ;) [url]http://youtu.be/aH-gXLT-59U[/url]
O, jest i jakiś terrorysta w niebieskim plecaku ;)
terror po huju fest .. prawie jak z piosenki letniego chamskiego podrywu "niczym renegat odpalam skuter" ... póki co to to jest kupa wiochy ;)
kto jutro na terror "po chuju fest" ?
mi odpowiada późne popołudnie ok.17 i tylko asfalt :)
kto jutro na terror po chuje fest ?
mi odpowiada późne popołudnie ok.17 i tylko asfalt :)
Tadzik kurde jutro start o 11:00 pod maczkiem na Rzymowskiego :-) to i Beret wpadnie
O 11 to ja jestem w pracy. Najlepiej bliżej 17 jak pisał Tadzik...
Ale serio to zalamanie obrazu jest niezle, myslalem ze to jakis dzieciak
Wiecie co ten ostatni to chyba ja i mam nadzieję, że to tylko perspektywa, bo chyba aż taki mały to nie jestem ;)
Dzięki Hermes, Figiel, Wanted i Sajfer za wspólną jazdę... pokazaliście wyborne miejscówki, kilka ładnych wiraży na polach wilanowskich no i tor, było miło. SMT w mieście daję radę na błoto wolę jednak LC4 z klockami enduro ;)
Wiecie co ten ostatni to chyba ja i mam nadzieję, że to tylko perspektywa, bo chyba aż taki mały to nie jestem ;)
Dzieciaku jak jeszcze raz odłączysz się od grupy bez pożegnania to normalnie w dupę ci nakopie.
Jezdzimy szukamy a ty obiadek w domu już dawno wpierdalsz...
a mnie na deser jeszcze policja zatrzymała.. żebym coś złego robił przynajmniej..
Za nieczytelną tablicę chcieli mi dać mandat, a jako że nie miałem ochoty gadać i pyskowałem to nie przyjąłem i na 15 maja mam wezwanie na waliców :)
Nie mówiłem Ci kilka minut wcześniej, że zaraz się urywam bo niestety nie trafiłem z ubiorem i mnie telepie. Jak do tego zaczęło padać to szybko się zawinąłem a że byłem ostatni to nie zdążyłem się pożegnać. Więc nie musieliście mnie szukać bo Ci mówiłem ale dzięki za troskę i masz rację, bo w sumie można wyrżnąć, złamać nogę leżeć i kwiczeć itp..
Jak to cie pocieszy to mnie mój szybki powrót też ukróciła policja, na początku byłem zły że mnie zatrzymali i jeszcze głupi strzeliłem z wydechu. Mało to się źle nie skończyło, ale jakoś się udało bo mieli wezwanie :)
Sorka następnym razem wyprzedzę i uprzedzę
Nie mówiłem Ci kilka minut wcześniej, że zaraz się urywam bo niestety nie trafiłem z ubiorem i mnie telepie. Jak do tego zaczęło padać to szybko się zawinąłem a że byłem ostatni to nie zdążyłem się pożegnać. Więc nie musieliście mnie szukać bo Ci mówiłem ale dzięki za troskę i masz rację, bo w sumie można wyrżnąć, złamać nogę leżeć i kwiczeć itp..
Jak to cie pocieszy to mnie mój szybki powrót też ukróciła policja, na początku byłem zły że mnie zatrzymali i jeszcze głupi strzeliłem z wydechu. Mało to się źle nie skończyło, ale jakoś się udało bo mieli wezwanie :)
Sorka następnym razem wyprzedzę i uprzedzę
A no mówiłeś że jeszcze trochę polatasz i lecisz bo krótkie spodenki i rękawek dziś się nie sprawdzały...
Ale zaraz raptem za 3min nie było cię w lusterku, nic dobrze że dotarłeś do domu i to bez mandatu i wezwania jak sajfer...ciekawe też czyja to zółta DR-Z ta stała na Rzymowskiego ok 10:40 w towarzystwie radioli..?
P.S. Żegnamy się wyraznym gestem terrorysty
..ciekawe też czyja to zółta DR-Z..
moja
-200
hermes napisał/a:..ciekawe też czyja to zółta DR-Z..
moja
-200
No ładnie - leciałem w przeciwną stronę - stało moto a właściciel musiał siedzieć w lodówie, przykra sprawa...
edit leciałeś na ustawkę...?
Chyba polowanie na Drzty sobie zrobili
Strony Poprzednia 1 … 433 434 435 436 437 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 41 zapytań