Odp: Tor Toruń
To kto w niedziele będzie ?
cisza trwa:). Podejrzewam, że ty, ja, trawer, plaster220 i pewnie kilka osób, które czytają forum, ale się nie udzielają. Toro pewnie wpadnie powkur*iać się, że jeszcze sprzęta nie kupił:)
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To kto w niedziele będzie ?
cisza trwa:). Podejrzewam, że ty, ja, trawer, plaster220 i pewnie kilka osób, które czytają forum, ale się nie udzielają. Toro pewnie wpadnie powkur*iać się, że jeszcze sprzęta nie kupił:)
wisnia prosze znajdz godzinke lub dwie w piatek albo w sobote by poskladac do kupy mojego sprzeta... bo ja przez te czytanie i dziesiejsza pogode juz sraczki dostaje :)
wisnia wisnia wisnia cala nadzieja w tobie :)
Metys pewnie że wpadne ! by the way: w przyszłą sobote jade oglądać sprzeta pod wwa
Rak trzymam kciuki, że zobacze Ciebie w tą niedziele w akacji !
by the way: w przyszłą sobote jade oglądać sprzeta pod wwa
super:). Z forum?
nope
Jaktam chłopaki nastawienie na niedzielę? napewno ma nie padać :), Raku składaj sprzęta bo sraczka dogoni Cię hehehe, miło byłoby Cię zobaczyć na sprzęcie :). Ja będę o 11 razem z familią i kumplem który też będzie upalał
Ja niestety odpadam. Zgubiłem śrubę z podkładką blokującą wał a w niedziele jej niestety nie naru...
pogoda zapowiada się całkiem nieźle. Ktoś chętny na trening w niedziele 21.04? Pytam z wyprzedzeniem, żeby wiedzieć czy rezerwować tor. The Żuralski team, Kiniol i wszyscy inni? Jak nie chcecie się ujawniać to dawać znać na priva, albo 608048020
tym razem można polecieć w prawidłową stronę i otworzyć jeden zakręt, tak jak to będzie na rundzie
Team Zural potwierdza swoją obecność w składzie 3 osobowym na niedziele:)
czyli wstępnie jest już 6 maszyn. Czekamy na resztę ekipy i prognozy aury. Ostateczne potwierdzenie w piątek, więc proszę o organizowanie szyków
Jestem!
no to już wiesz co robisz w weekend:). Może uda się przekonać samsona, żeby nadłożył trochę kilometrów i wpadł polatać. Może jest jeszcze ktoś chętny z okolic stolicy, żeby zorganizować wspólny transport. Im większa frekwencja tym lepiej dla właściciela toru i dla żółtodziobów jak ja:)
Metys przy okazji jak w niedzielę będziecie jeździć to ugadaj właściciela na majówkę abyśmy miło czas spędzili :),
bardzo dobra myśl:). Zrobię co w mojej mocy
informacja dla wszystkich, którzy są średnio zdecydowani...
Koszt treningu niedzielnego w ilościach zadowalających to ok. 60pln
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 55 zapytań