991

Odp: Tor Toruń

wiśnia84 rm-z napisał/a:

To kto w niedziele będzie ?

cisza trwa:). Podejrzewam, że ty, ja, trawer, plaster220 i pewnie kilka osób, które czytają forum, ale się nie udzielają. Toro pewnie wpadnie powkur*iać się, że jeszcze sprzęta nie kupił:)

rmz 250
gas gas txt 250

992

wisnia prosze znajdz godzinke lub dwie w piatek albo w sobote by poskladac do kupy mojego sprzeta... bo ja przez te czytanie i dziesiejsza pogode juz sraczki dostaje :)

wisnia wisnia wisnia cala nadzieja w tobie :)

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

993

Metys pewnie że wpadne ! by the way: w przyszłą sobote jade oglądać sprzeta pod wwa

Rak trzymam kciuki, że zobacze Ciebie w tą niedziele w akacji !

nto

994

toro napisał/a:

by the way: w przyszłą sobote jade oglądać sprzeta pod wwa

super:). Z forum?

rmz 250
gas gas txt 250

995

nope

nto

996

Jaktam chłopaki nastawienie na niedzielę? napewno ma nie padać :), Raku składaj sprzęta bo sraczka dogoni Cię hehehe, miło byłoby Cię zobaczyć na sprzęcie :). Ja będę o 11 razem z familią i kumplem który też będzie upalał

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

997

Ja niestety odpadam. Zgubiłem śrubę z podkładką blokującą wał a w niedziele jej niestety nie naru...

998

pogoda zapowiada się całkiem nieźle. Ktoś chętny na trening w niedziele 21.04? Pytam z wyprzedzeniem, żeby wiedzieć czy rezerwować tor. The Żuralski team, Kiniol i wszyscy inni? Jak nie chcecie się ujawniać to dawać znać na priva, albo 608048020
tym razem można polecieć w prawidłową stronę i otworzyć jeden zakręt, tak jak to będzie na rundzie

rmz 250
gas gas txt 250

999

Team Zural potwierdza swoją obecność w składzie 3 osobowym na niedziele:)

1,000

czyli wstępnie jest już 6 maszyn. Czekamy na resztę ekipy i prognozy aury. Ostateczne potwierdzenie w piątek, więc proszę o organizowanie szyków

rmz 250
gas gas txt 250

1,001

Jestem!

1,002

no to już wiesz co robisz w weekend:). Może uda się przekonać samsona, żeby nadłożył trochę kilometrów i wpadł polatać. Może jest jeszcze ktoś chętny z okolic stolicy, żeby zorganizować wspólny transport. Im większa frekwencja tym lepiej dla właściciela toru i dla żółtodziobów jak ja:)

rmz 250
gas gas txt 250

1,003

Metys przy okazji jak w niedzielę będziecie jeździć to ugadaj właściciela na majówkę abyśmy miło czas spędzili :),

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

1,004

bardzo dobra myśl:). Zrobię co w mojej mocy

rmz 250
gas gas txt 250

1,005

informacja dla wszystkich, którzy są średnio zdecydowani...
Koszt treningu niedzielnego w ilościach zadowalających to ok. 60pln

rmz 250
gas gas txt 250