Odp: KTM 380 EGS by hacker33
Hacker ten PWK masz z AirStriker ?
powiem Ci że reakcja na gaz jest o wiele lepsza.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 59 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie, zwykły.
Nowa używana głowica przed i po modach.
A jak teraz to będzie uszczelnione? Pytam z ciekawości, bo widzę, że planowanie głowicy skutecznie usunęło rowek pod oring :)
A jak teraz to będzie uszczelnione? Pytam z ciekawości, bo widzę, że planowanie głowicy skutecznie usunęło rowek pod oring :)
rowek na oring jest tylko w cylindrze a na głowicy nie to tylko odciśnięte po starym oringu :)
Ok, w takim razie sory za wtopę :)
Odświeżam troszkę temat.
Dzisiaj dostałem paczkę z motor-techu. Uśmiech oczywiście od ucha do ucha....dość szybko zniknął.
Nie wiem ... ja naprawdę mam chyba pecha do tych wszystkich speców.
Pan Piotr powiedział, że postara się uratować ten cylinder i go przehonuje.
Co do jakości honowania nie jestem zbytnio przekonany. Zresztą ocencie sami.
Druga sprawa. Pan Piotr polecił pokryć denko tłoka powłoką ceramiczną. Zrobił to kolega cross więc wnioskuje, że musi to być dobre.
Niestety podczas mycia tłoka pod bieżącą wodą z płynem owa powłoka zaczęła mi się łuszczyć w palcach? WTF?
Pomyślałem sobie; to dlatego dostałem to gratis? Dobrze, że nie pokryłem tym sobie całej głowicy jak cross bo bym zaczął się bać.
Oczywiście zdejmę tą białą farbę do końca bo nie chcę aby mi to zaczęło się łuszczyć w silniku.
Ogólnie wnioskuję, że chyba składam silnik na kolejne 8mth.
Jeden z najlepszych sprzętów na forum, a tutaj co chwilę coś nie gra...
U mnie nic nie zlazi o trzyma sie cacy :)moE dlatego ze wszystko nowki czesci ? Dzwoniles do piotra ?
Ponadto poprEdni tlok z ceramika poza dziurami od zaworow ma si dobrze
Jutro będę dzwonił. Tłok u mnie też jest nowy. Wygląda to jakby ktoś go dobrze nie odtłuścił przed tym cały malowaniem.
Ja tez robiłem tam honowanie i nie wiem jak chodzi czekam jeszcze na części ale zadziory też mam takie jak ty po honowaniu
Krolik wpadnij pokazac
Cylinder mam już założony ale wpadnie jak odpale czekam jeszcze na części od mleczak ale myślę ze moto tech wie co robi i napewno mi tego nie zepil w dodatku załatwił mi tłok 100zł taniej hacker pozkladaj odpal i zobaczysz
Tu się zgodzę. Tłok również dostałem zajebistej cenie.
Dostałem gratis tą odpadającą powłokę.
To chyba dlatego, że czekałem prawie 4 tygodnie. Miało być zrobione 2 tyg. temu ale zabrakło tłoków.
Złożyć to złoże. Mam już takie parcie na jazdę a z drugiej strony mam już tak wyjebane na ten silnik, że bez różnicy mi to.
Sadzę, że nawet jak to będzie działać to długo nie pośmiga bo ślady po zatarciu nie znikły więc chyba warstwa nikasilu jest już cienka jak papier.
Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 59 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 56 zapytań