Odp: KTM 380 EGS by hacker33
Mam znajomego w niemczech co robi nicasil brat robi w porshe i oni tam wysyłają też czekałem 4 tygodnie cross a ty zrobiłeś tam honowanie i jak ? Zapierdziela kat
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam znajomego w niemczech co robi nicasil brat robi w porshe i oni tam wysyłają też czekałem 4 tygodnie cross a ty zrobiłeś tam honowanie i jak ? Zapierdziela kat
Może to przez zdjęcia tylko, ale wydaje mi się, że jakoś zajebiście głęboka ta " jodełka " po honowaniu jest.
Jodełka jest bardzo delikatna.
Tylko ten zadzior od góry mnie martwi bo wygląda jakby ktoś pilnik zajechał.
Po tym temacie widać że to co się mówi o naszych specach to nie wymyślone bajki
Mam nadzieje że uda ci się poskładać i będzie latał tam gdzie jego miejsce
co daje ta powłoka ceramiczna na tłoku?
Ja mam taki sam u góry ale nie zapeszam może będzie ok tym bardziej ze zrobiłem honowanie dla odswierzenia bo cylinder miałem
Ładny wontpie żeby do moto techu dodzwonil
Jak zadzwonisz do niego daj znać zaraz
Dzisiaj zadzwoniłem. Gadka jak zwykle na 1,5h
Podobno cylindrem nie mam się przejmować. Pierścień niby wszystko wyrówna. I pojeździ jeszcze kilka lat.
Tłokiem był bardzo zwiedziony.
Kazał odesłać i powiedział, że poprawi tego samego dnia.
Więc tłok dzisiaj leci z powrotem do Katowic.
Oby tak było jak powiedział..zdawaj relacje...ciekawe co z tego wyjdzie i ile w tym prawdy na temat tego cylindra . Pół forum czeka aż to ponownie ruszy... a przy okazji masz PW
Dzisiaj dostałem poprawiony tłok. Tak, że brawo za to dla Pana Piotra. Wygląda dobrze.
Głowica już założona, wydech również.
Jutro składanie reszty, zalanie płynów i może pierwszy start:)
czekamy na wideło :)
Dzisiaj poczta dostarczyła mi konektorki. Jak się odważę w ten mróz pójść do garażu to skończę instalację.
Na fotce też nowy przewód WN.
gdzie zamawiałeś te konektory ja wszystkie zamówiłem uszczelniane i są z deka za duże a miejsca wszędzie mało
Są to takie same jak te seryjnie montowane w KTM
[url]http://www.ebay.pl/itm/120459187485?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649[/url]
Dobra starczy tych rozterek.
Dzisiaj przyszedł do mnie moduł zapłonowy z 380. Długo wyszukiwałem, aż w końcu się trafił na ebayu.
I ponieważ od przybytku głowa nie boli pozwoliłem sobie zastąpić mój gaźnik troszkę większym PWK 39mm z KTM-a 125 SX. Seryjnie w 380 jest PWK 38mm.
Nie chciałbyś może odsprzedać swojego PWK 38mm ? Wyczytałem ostatnio, że po zmianie w mojej Husce WR 250 z Mikuniego TMX 38 na PWK jest ogromna różnica w dolnym zakresie obrotów. I tak się właśnie zastanawiam nad podmianą.
Już dawno sprzedany do husqi 125.
Kupił go ode mnie kolega Ivezii [url]http://forum.supermoto.pl/user102834.html[/url]
Później coś pisał, że chyba go sprzeda bo nie może dopasować króciec. Zapytaj się go może nadal chce sprzedać.
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 81 zapytań