Odp: Tor Toruń
ja sie do niedzieli nie wyrobie z remontem niestety ale juz 17 jestem chetny
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65 66 67 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja sie do niedzieli nie wyrobie z remontem niestety ale juz 17 jestem chetny
a wiesz może, czy nie ma lodu/śniegu? Wczoraj wyjechałem u siebie, ale okazało się, że wieczna zmarzlina:)
podejde na tor i wieczorem dam znać
będę bardzo wdzięczny:). Jestem już na głodzie, dlatego wbrew sobie zrobiłem dziś małe straszenie babek siatomiotów po mieście
jak tam? Był ktoś z miejscowych oglądać stan oblodzenia toru? Może młody właściciel jest zarejestrowany na forum?
jak będzie słońce w przyszłą niedzielę, to ktoś chętny na zimny tor kartingowy? Na mx próbowałem, ale koleiny zmarznięte na tyle, że koło urywa
plaster, 17 minal, moto zlozone? :D
05 kwietnia w piatek jest spot rozpoczynajacy sezon 2013 w Toruniu.
Jezeli ktos mialby ochote wpasc swoja furka albo najlepiej na dwoch kolkach to wpadac!
Wstepnie zadeklarowalo obecnosc ponad 200 osob. 18:30 girll na barbarce 20:30 na parkingu c.h. kometa.
Pozdro
Hm, my organizujemy 6.04 w inie rozpoczęcie ale jeśli bedzie pogoda to zagadam do reszty ekipy i może wpadniemy na 2 kołach ;) A co to za spot? :D
Ja jak wkoncu dostane 2 zajeb.. lozyska i poskladam motor to jestem
pogoda dobija, spot odwołany. na facebooku prosze wpisac fraze: spot rozpoczynajacy sezon 2013 HTT, tam jest wszystko na bieżąco i bedzie data podana.
joł. W poniedziałek/wtorek będzie info odnośnie weekendu. Wstępnie jest zielone światło. Pisać kto ew. chce polatać, o ile pogoda dopisze. Są prowadzone rozmowy odnośnie regularnych treningów SM na racingarenie.
Przypominam, że właśnie na tym obiekcie odbędzie się jedna z rund PP i MP, więc warto przyjechać i zobaczyć w którą stronę skręcać
To jest ten tor na parkingu stadionu?
tor kartingowy zbudowany na parkingu areny żużlowej, więc pewnie chodzi o ten sam obiekt
Tak, teren też będzie na rundzie MP i PP? W zeszłym roku tam raz pojeździłem kilka kółek i jest dość ciasno. Zapowiada się więc walka na łokcie.
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65 66 67 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 54 zapytań