2,371

Odp: Pokaż swój pojazd

chyba Ci blant poszedł nie w tą dziurkę... Nie martw się - jutro będzie lepiej.

A Hondę w stanie miodowym sprzedaję [url]http://allegro.pl/honda-vfr-800-abs-vfr800abs-vtec-2008-vfr800-i3110442759.html[/url]
- chcesz kupić??

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

2,372

metys napisał/a:
tabul napisał/a:

to wspaniale że nie masz na co kasy wydawać, a inni głodują, obok Ciebie, w tym samym kraju, nie w afryce już u nas co chwile widzę normalnie ubranych ludzi trzepiących śmietniki....

dla mnie wstydem jest wyrzucanie kasy w bloto...

proponuję skrajny ascetyzm:). Jego kasa, jego problem. Może ją zjeść, wyrzucić, oddać biednym, zwinąć i wciągnąć kreskę z tacą.

+1
Nie po to człowiek zapierdala na co dzień urabiając się po łokcie żeby potem żałować sobie na odrobinę przyjemności w postaci takiej czy innej zajawki albo przyjemności... a już na pewno nie po to żeby odejmować sobie od ust by utrzymywać tych którym bardzo często się zwyczajnie nie chce uczyć, pracować ani zrobić czegokolwiek żeby swoją sytuacje zmienić!
Pojebany to jest system w którym jeden zapierdala za 10ciu a czasem i 100 a potem jak przychodzi co do czego należy mu się taka sama byle jaka opieka zdrowotna czy emerytura jak kolesiom co pól życia przepierdzieli na zasiłku albo  kręcili na boku udając ze legalnie pracują i płacą podatki!

SPIDI

Subiektywnie o motoryzacji z charakterem
Facebook.com/SpidiFreestyle

2,373

i weź tu się dopiero pochwał nowym motorem w którego włożyło się trochę kasy żeby w wolnych chwilach móc cieszyć właściciela oczy, zaraz hejterzy się pojawiają i wylewają swoje żale.

Prelude widze nowa blacha, ja się właśnie zastanawiam jak swoją zamontować żeby żeby nie skończyła jak twoja ;D

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

2,374

polecam taką jak ja miałem. Nigdy się nie łamie i nigdy jej nie zgubisz. Poza tym fotoradary się nie imają

http://p1.bikepics.com/2013%5C03%5C30%5Cbikepics-2535919-800.jpg

rmz 250
gas gas txt 250

2,375

tabul rozumiem Twoje zażenowanie, ale czemu mam sobie odmawiać - pracuję uczciwie, nie kradnę, nie oszukuję, płacę podatki, oddaję 1 % na leczenie choroby dziecka z Warszawy, nie emigruję bo uważam że jeśli doczekam w tym kraju ludzi którzy będą uczciwie wydawać moje pieniądze to może coś się tutaj w końcu zmieni - lepiej płacić podatki tutaj niż w Irlandii (przepraszam jeśli kogoś obraziłem).
Życzę wszystkim (bez wyjątku) wszystkiego dobrego na Święta - aby wiosna przyszła szybko.
Pozdrawiam.

2,376 Ostatnio edytowany przez tabul (2013-03-30 21:05:41)

PRELUDE2000 napisał/a:

tabul rozumiem Twoje zażenowanie, ale czemu mam sobie odmawiać - pracuję uczciwie, nie kradnę, nie oszukuję, płacę podatki, oddaję 1 % na leczenie choroby dziecka z Warszawy, nie emigruję bo uważam że jeśli doczekam w tym kraju ludzi którzy będą uczciwie wydawać moje pieniądze to może coś się tutaj w końcu zmieni - lepiej płacić podatki tutaj niż w Irlandii (przepraszam jeśli kogoś obraziłem).
Życzę wszystkim (bez wyjątku) wszystkiego dobrego na Święta - aby wiosna przyszła szybko.
Pozdrawiam.

Jak już pisałem mam szacunek do Ciebie i innych, którzy sami chcą, pracują. Ale przez net ciężko mi to rozgraniczyć kto jest kim dlatego uogólniłem wypowiedź. Bardzo mnie denerwuje że źle się żyje w naszym kraju, paliwo prawie 6 zł, prąd w górę, ile jeszcze ? Dlaczego nikt o tym nie mówi ? wszyscy się godzą ? Nie rozumiem... Bardzo cenie Polskie firmy, wolę iść dwa razy dalej i zapłacić więcej, ale Polakowi i też mam nadzieję że w końcu się coś zmieni, ale wydaje mi się że najpierw my wszyscy musimy coś zmienić dlatego piszę, na pewno złym tonem za co przepraszam. I też życzę wesołych świąt. Pozdrawiam

2,377

tabul napisał/a:

Bardzo cenie Polskie firmy, wolę iść dwa razy dalej i zapłacić więcej, ale Polakowi i też mam nadzieję że w końcu się coś zmieni, ale wydaje mi się że najpierw my wszyscy musimy coś zmienić

+10000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgadzam się w 100%

2,378

tabul napisał/a:

dla mnie wstydem jest wyrzucanie kasy w bloto...

Jak ktoś to lubi to czemu nie :) Jego sprawa

READY TO >> TERROR

2,379

Haha, PRELUDE nie pimpuj już tak tej fury, bo jeszcze dostaniesz zakaz wjazdu z fotami to tego działu :d

SMCR AKR

2,380

Pozwolę sobie wtrącić coś do tematu wszyscy mają tutaj rację, ale nie bardzo co i mamy poradzić na cenę ropy w tym kraju. Sprawy w których mało mamy do powiedzenia. Co prawda niektórzy nie są zdtadni do pracy, chorują mają cieżkę sytuacje i nie trzeba tu tłumaczyć jakie bo takich ludzi są tysiące chorych, poszkodowanych, niepełnosprawnych takim trzeba pomóc. Wiadomo każdy pomoże inaczej, we własnym zakresie jeden więcej drugi mniej, ale są ludzi którzy nie dosyć że są w stanie pracować to tego nie robią bo im poprostu się nie chce ( zadużo serialu pt. Świat Według Kiepskich ) i dostaną wiecej zasiłku niż samotna matka z 5 dzieci. A wiemy wszyscy co taki bezrobotny z tym zasiłkiem zrobi a ta matka musi starać się żeby wyrzywić swoje dzieci. Sytuacja w tym kraju jest ciężka ale skoro jesteśmy zdrowymi ludźmi pracujemy to każdy z nas może sobie w jakiś sposób na chwilę relaksu pozwolić ( w naszym przypadku motocykle) Praktycznie każdy z nas pomaga w jakimś stopniu ludziom potrzebującym chociażbym tym 1 % odliczanym od podaktu więc chyba nie jesteśmy złymi ludźmi.

KTM EXC 450
       SXF 250

2,381

kwkm napisał/a:

Haha, PRELUDE nie pimpuj już tak tej fury, bo jeszcze dostaniesz zakaz wjazdu z fotami to tego działu :d

+1
Co za dużo to nie zdrowo :D

2,382 Ostatnio edytowany przez kwkm (2013-03-30 22:25:46)

heh Playboy ja tylko ironizuję ;) jego hajs, nie mój, nie Twój, nie Wasz więc niech pimpuje do woli.

SMCR AKR

2,383

A ja pojadę Cytatem z Gierwiego:

Panowie - to jest OFFTOP!! Jeszecze słowo i BAN :P :P

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

2,384

Panowie pracujemy po to by spełniać swoje mażenia i kaprysy. ;)

https://www.facebook.com/MoherosBanditos
www.youtube.com/JG53Pogo

2,385

Ee tam gadacie głupoty :) Prelude mega kozacki sprzęt ! :)
Metys, proszę Cię, nie wrzucaj już więcej fotek tego sprzęta, bo ludzie nie mogą spać w nocy przez takie zdjęcia :)
A tak btw. sprzedałeś już tego KTM'a ?

Kawasaki KX250F