PRELUDE2000 napisał/a:tabul rozumiem Twoje zażenowanie, ale czemu mam sobie odmawiać - pracuję uczciwie, nie kradnę, nie oszukuję, płacę podatki, oddaję 1 % na leczenie choroby dziecka z Warszawy, nie emigruję bo uważam że jeśli doczekam w tym kraju ludzi którzy będą uczciwie wydawać moje pieniądze to może coś się tutaj w końcu zmieni - lepiej płacić podatki tutaj niż w Irlandii (przepraszam jeśli kogoś obraziłem).
Życzę wszystkim (bez wyjątku) wszystkiego dobrego na Święta - aby wiosna przyszła szybko.
Pozdrawiam.
Jak już pisałem mam szacunek do Ciebie i innych, którzy sami chcą, pracują. Ale przez net ciężko mi to rozgraniczyć kto jest kim dlatego uogólniłem wypowiedź. Bardzo mnie denerwuje że źle się żyje w naszym kraju, paliwo prawie 6 zł, prąd w górę, ile jeszcze ? Dlaczego nikt o tym nie mówi ? wszyscy się godzą ? Nie rozumiem... Bardzo cenie Polskie firmy, wolę iść dwa razy dalej i zapłacić więcej, ale Polakowi i też mam nadzieję że w końcu się coś zmieni, ale wydaje mi się że najpierw my wszyscy musimy coś zmienić dlatego piszę, na pewno złym tonem za co przepraszam. I też życzę wesołych świąt. Pozdrawiam