Odp: Pokaż swój pojazd
Udało sie nam dziś zrobić kilka ładnych mil na exc z Filipem (fEll3) na crf :)
https://www.youtube.com/user/motodrb/videos
http://adventuresklep.pl
https://www.instagram.com/supermotodrb/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 155 156 157 158 159 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Udało sie nam dziś zrobić kilka ładnych mil na exc z Filipem (fEll3) na crf :)
Zajebiste fotki, EXC jak zwykle fantastyczne, ale CRF też robi robotę
Metys więcej fot tej RM-Z błagam :)!
Na wyspach widzę 0 śniegu :D (o ile nie pomyliłem osób :D)
Moto za rok nie będziesz czasem sprzedawał 500? ;) ten sprzęt coraz bardziej mi się podoba
Koso dopiero żeś smc r kupił a teraz exc ci się marzy :D
Podoba mi się, smc r po pierwszej jeździe mnie trochę przeraża ;), z 3jki na gumę bez zajęknięcia
Exc tez 1,2,3, na gumę idzie :) , założyłem dzis przełącznik map i 500 teraz jest jeszcze bardziej dziki!
Napisze na forum jak bedzie juz na sprzedanie ;)
nie tylko moto ale i pogody pozazdrościć :)
Mialem okazje przejechac sie dzisaj 500 - kozak :]
nie wiem czym Wy się tak podniecacie w tych ktm'ach ?? crf kozak ;)
nie wiem czym Wy się tak podniecacie w tych ktm'ach ?? crf kozak ;)
tym, że ktm bardzo dobrze promuje swoje sprzęty, no i seryjnie jest bardzo dobrze wyposażony
tabul napisał/a:nie wiem czym Wy się tak podniecacie w tych ktm'ach ?? crf kozak ;)
tym, że ktm bardzo dobrze promuje swoje sprzęty, no i seryjnie jest bardzo dobrze wyposażony
że dobrze promuje to oczywiste, dlatego taka podnieta ;) ja bym powiedział że jest najlepszą firmą w wyciąganiu gruuubej kasy od klienta... ale to moje zdanie...
a jest dobrze wyposażony chyba jak zaopatrzysz go w PowerParts...
jest dobrze wyposażony chyba jak zaopatrzysz go w PowerParts...
z punktu widzenia klienta, to super sprawa, że wchodzisz na stronę internetową i składasz motocykl jak z klocków lego.
W standardzie dostajesz osprzęt brembo/magura, hydrauliczne sprzęgło, stalowe oploty przewodów, dobre i wygodne klamki, grubą kierownicę no i cała bryła jest z dobrych materiałów. Dodatkowo masz do wyboru co tylko chcesz, cywilne enduro, six days, sm
tabul napisał/a:jest dobrze wyposażony chyba jak zaopatrzysz go w PowerParts...
z punktu widzenia klienta, to super sprawa, że wchodzisz na stronę internetową i składasz motocykl jak z klocków lego.
W standardzie dostajesz osprzęt brembo/magura, hydrauliczne sprzęgło, stalowe oploty przewodów, dobre i wygodne klamki, grubą kierownicę no i cała bryła jest z dobrych materiałów. Dodatkowo masz do wyboru co tylko chcesz, cywilne enduro, six days, sm
oczywiście, ale za jaką cenę i podejście do klienta, szczególnie w Polsce... jak dla mnie japońce są jeszcze z lepszych materiałów zrobione, a co do sprzęgła to fajnie to brzmi, hydrauliczne i w ogóle, a działa praktycznie tak samo jak japońska linka, tylko większy wydatek przy serwisie, więc co takiego zajebistego jest w osprzęcie magura, który nie działa nawet w połowie tak dobrze jak hiszpańskie gas, gasowe sprzęgło hydrauliczne seryjnie na dot4 ??
taki przykład: Jery i jego problem ze sprzęgłem...
dlatego przesiadłem się na japońca:). Mam tylko ogromną nadzieję, że silnik wytrzyma ten sezon. Taki urok kupowania używanych motocykli
Strony Poprzednia 1 … 155 156 157 158 159 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 58 zapytań