Temat: [S] HUSABERG FE 450 Szczecin, jedyny na Pomorzu Zachodnim :)
Witam,
Będę pisał krótko.
Posiadam motocykl marki Husaberg przerobiony w pełni na Supermoto, z homologacją.
Motocykl posiadam od 2010 roku.
Posiada koła na felgach EXCEL'a i złotych piastach TALON'a + nowy komplet opon.
Koszt samych kół ponad 4000 złotych.
Przegląd zrobiony we wrześniu tamtego roku, zaraz po wizycie u mechanika specjalizującego się w tych motocyklach.
Łączny koszt remontu 4000 złotych (remont oczywiście o czym świadczy cena robiony pod siebie, a nie pod sprzedaż).
Koszty mogę udokumentować.
Zapraszam do obejrzenia motocykla na żywo, robiąc zdjęcia nie myłem go specjalnie i nie picowałem, jest w takim stanie jak w codzienniej eksploatacji, na żywo wygląda o wiele lepiej.
Powodem sprzedaży jest to, że potrzebuję pieniędzy i nie wielę go używałem, więc rozważę wszelkie propozycję, jestem w stanie mocno zejść z ceny sprzedając motocykl bez kół (może ktoś już ma jeden komplet, pasują też od KTM), ponieważ bardzo mi się podobają. Wtedy mógłbym załatwić jakieś koła na felgach EXCEL'a, kwestia dogadania.
UWAGA! Ponadto mogę udzielić gwarancji na piśmie na to, że części które zostały wymienione podczas remontu, zostały naprawdę wymienione, nie słyszałem, żeby ktoś jeszcze dawał gwarancję na coś takiego, a jak to wiadomo z kupnem, zawsze jest loteria.
Wydaje mi się, że cena 11 999 za motocykl w takim stanie technicznym i wizualnym nie jest ceną wygórowaną,
zwłaszcza, że Husabergi są rzadko spotykane na naszym rynku, a zwłaszcza w zachodniopomorskim, gdzie nie widziałem ani jednego.
SZCZECIN ZACHODNIOPOMORSKIE.
Telefon : 796-293-238
Mail : poprzez prywatną wiadomość.
Zdjęcia i link do aukcji tutaj:
[url]http://otomoto.pl/show?id=M3512925&preview=1[/url]