Odp: Pokaż swój pojazd
Jesli teraz tak wyglada jak w 2008 roku to jest ok.
Zdjęcia obecne, dada w aparacie nieustawiona...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 129 130 131 132 133 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jesli teraz tak wyglada jak w 2008 roku to jest ok.
Zdjęcia obecne, dada w aparacie nieustawiona...
Zielinkot:
Jeśli innym to nie przeszkadza to odpowiem na ogólnym :)
Różnica mocy jest kolosalna, w Gixxerze miałem około 150hp, tutaj 40hp, więc aby dobrze rozpędzić się do 100km/h trzeba te biegi zmieniać i zmieniać - ale to jest właśnie najfajniejsze! W zeszłym roku przez chwilę miałem zarówno gixxa i supermoto ale ten system się nie sprawdzał - DRZ'ta dawała tyle przyjemności z jazdy, z poznawania nowego, zabawy w mieście, że na gixxa nie chciało mi się wsiadać. Poza tym trochę w pozycji "rowerowej" na SM spowodowało, że pozycja ścigaczowa "embrionalna" nie wydawała mi się naturalna :) Dodatkowo w mieście to jest bajka - lecisz w korku jak zły, zmieniasz pasy, wpychasz się w szczeliny, a do tego często objeżdżasz wszystkich ścigantów, szczególnie tych co lubią "powłóczyć" nogami po asfalcie przy jeździe w korku :)
Na gumę idzie dobrze, choć ja w tym temacie jestem początkujący i nie pochwalę się wynikami.
Jedno co mi przeszkadza to strasznie niewygodna kanapa, odstraszająca od dalszych podróży - trip na mazury był męką :) Ale tutaj też jest projekt w drodze, myślę o haku do fury a potem ładowaniu sprzęta na przyczepkę w celu dotargania go w Bieszczady czy inny, równie ciekawy motocyklowo rejon :)
Podsumowując: mocy duuuuużo mniej, hamulce słabsze, konstrukcja i styl chodzenia przypomina traktor ale dużo więcej fun'u i gwarantowany banan na gębie ;)
foksiak:
dziękówa wielka za odpowiedż :)
u mnie z sąsiedniego bloku jakiś gosciu ma właśnie DRZ-te niebieską i teraz tylko czekam aż sie na niej pokaże żeby to go troche pomęczyć '' daaaj się przeeejechaaać :))))''. Muszę sprawdzić jak to lata bo jeśli będzie tak, że nieżle sobie radzi pod względem funu to będę musiał sie poważnie zastanowić co dalej zrobić z tym miom fantem ....
Ja mistrzem od latania na gumie też nie jestem ale w tym roku mam poważny zamiar się do tego zabrać:), a co do przyczepki to jak najbardziej wskazana:)))
poozdro i szerokości tam na tej drezyyynie :)
.... miałem zarówno gixxa i supermoto ale ten system się nie sprawdzał - DRZ'ta dawała tyle przyjemności z jazdy, z poznawania nowego, zabawy w mieście, że na gixxa nie chciało mi się wsiadać.
Ja tez miałem gsxr i exc w garażu... gixer stal bo więcej frajdy było na SM :D
Znam wiele podobnych historii, ludzie dorastają do supermoto ;)
Fotki mojego exc żeby skończyć off top :)
Ale tutaj też jest projekt w drodze, myślę o haku do fury a potem ładowaniu sprzęta na przyczepkę w celu dotargania go w Bieszczady czy inny, równie ciekawy motocyklowo rejon :)
To moje Bieszczady są znane aż w Warszawie?? :D
Co tam dobrego o nich słyszałeś??
Widać dużo moto na naszych serpentynach ale żeby aż z WWa tu jechać?? :D
Witam :) w poszukiwaniu kółeczek SM :)
To moje Bieszczady są znane aż w Warszawie?? :D
Widać dużo moto na naszych serpentynach ale żeby aż z WWa tu jechać?? :D
Oooooooo Paaaanie, Bieszczady to dla mnie kwintesencja wszystkiego co najlepsze!
Na moto byłem już tam minimum dwa razy, nocleg w Uhercach Mineralnych, karkóweczka z wódeczką z gospodarzem (pite "po kolei" z jednego kieliszka, a nie jak w Wwa na hejnał wszyscy), wieczorne rozmowy i całodniowe latanie po winklach, pierwsze przycieranie sliderów itp. Bajka, przynajmniej raz na dwa lata jadę tam pojeździć na moto, mała i duża pętla, świeża rybka, no aż się rozmarzyłem! W tym roku musi być projekt przyczepa, bo inaczej to nie da rady, dupa odpadnie! Ale nie wyobrażam sobie aby odpuścić :) Na forum jest także karol1001, towarzysz tych tripów :)
W Bieszczadach mam też takie magiczne miejsce gdzie zabieram "każdą swoją miłość" i siedzę w zadumie mówiąc jej, że jest tą jedyną i nigdy jej nie opuszcze:
Dlatego teraz czasz na DReZynę :P
Na małych kołach będzie wyglądać pięknie ;D
Niezależnie jaki kolor, bo każdy pasuje
+ mały błotnik z przodu, ma się rozumieć ;p
no oczywiście :)) foteczka jeszcze z ogłoszenia :) plany są ambitne na przemianę :)
Zawa to YZ z instalacją? czy WR z taką okleiną?
Zatem czekam z niecierpliwością na postępy.
Z resztą podejrzewam, że nie tylko ja :)
widze ze ekipa na Terror OSW sie szykuje niezla
Daro czym Ty latasz ?
no Ekipa będzie kozak mam nadzieje :) szybko dorwać jakieś SMki i rejestrować maszynę :)
Ps. WR z okeiną yzf papierki ma więc bedzie rejestrowana :)
moto sprzęt niszczy - nie ma lipy!
heroineXrace napisał/a:To moje Bieszczady są znane aż w Warszawie?? :D
Widać dużo moto na naszych serpentynach ale żeby aż z WWa tu jechać?? :DOooooooo Paaaanie, Bieszczady to dla mnie kwintesencja wszystkiego co najlepsze!
Na moto byłem już tam minimum dwa razy, nocleg w Uhercach Mineralnych, karkóweczka z wódeczką z gospodarzem (pite "po kolei" z jednego kieliszka, a nie jak w Wwa na hejnał wszyscy), wieczorne rozmowy i całodniowe latanie po winklach, pierwsze przycieranie sliderów itp. Bajka, przynajmniej raz na dwa lata jadę tam pojeździć na moto, mała i duża pętla, świeża rybka, no aż się rozmarzyłem! W tym roku musi być projekt przyczepa, bo inaczej to nie da rady, dupa odpadnie! Ale nie wyobrażam sobie aby odpuścić :) Na forum jest także karol1001, towarzysz tych tripów :)W Bieszczadach mam też takie magiczne miejsce gdzie zabieram "każdą swoją miłość" i siedzę w zadumie mówiąc jej, że jest tą jedyną i nigdy jej nie opuszcze:
[foto]Dlatego teraz czasz na DReZynę :P
Bardzo dobrze znam to twoje magiczne miejsce :).
Bieszczady super sprawa, prawie tam mieszkam i trochę tego nie doceniam bo wolałbym latać gdzieś indziej. Ale mi jest ciężko dogodzić.
Strony Poprzednia 1 … 129 130 131 132 133 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 47 zapytań