Odp: Pokaż swój pojazd
No i ładnie, gratuluje. Masz dobrą bazę pod mody :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 131 132 133 134 135 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No i ładnie, gratuluje. Masz dobrą bazę pod mody :)
Stała niedawno na allegro, prawda? Całkiem spoko sprzęt ;)
Co do berga - MEGA kozak !! Od razu widać, że koń mocny ;)
zielinkot napisał/a:mam R1 i chcę sobie ogarnąć jeszczę jakieś SM. Mogłbyś coś napiasać o tej DR-Zecie? jak z mocą po przesiadce z plastika?? idzie to w ogóle jakoś, ma chęci na gume czy raczej tak średnio???
Moim zdaniem to bardzo indywidualna kwestia a wszystko zależy od tego jak dobrze ogarniales ściga!?
Jeśli robisz z nim co chcesz mocy będzie Ci BARDZO brakować.
Znam z autopsji bo miałem kilka plastików (w tym kiedy kupowałem SM miałem kawę 636do stuntu i R1 na ulice). SXF 250 ma zdaje się podobna moc co DRZ tyle, ze jest sporo lżejszy. Mi mocy brakowało i to bardzo!
Fun był przeogromny(czułem się jak na BMXie a nie na moto) ale cały czas miałem deficyt mocy, nie moglem robic z moto tyle ile bym chcial a zabawa kończyła się zdecydowanie za szybko. Kombinowalem z przelozeniami ale nie wiele to dało... Dlatego teraz zaczynam powoli rozglądać się za EXC 450-530 - w lesie będę miał spory zapas mocy a na ulicy napewno nie będzie za dużo.
Chyba, ze na ścigu jeździsz rekreacyjnie i SM chcesz podobnie - wtedy pewnie DRZ daje radę co widać po wielu zadowolonych posiadaczach tego moto. Ja do dojazdów do pracy i rekreacyjnych wycieczek używam samochodu a moto ma być do nap...nia!;))
R-łana mam dopiero drugi rok i jest to mój pierwszy plastyk, ale mimo to nie nazwałbym mojej jazdy jako rekreacyjnej :)
Chodzi o to, że muszę trochę zmienić pozycję bo mam lekki problem z plecami, a jak tak dalej pujdzie to się garba dorobie bo jak nie muszę to z niej poprostu nie schodzę:))
Pytam o DRZ-te bo serwisy są dłuższe i cena dosyć przystępna, ale jak się okaże za słaba to będę musiał stanąć na głowie i zesrać się, a nie dać się i ogarnąć jakiegoś kata 525. Ma iść na gumę jak chcę, a nie jak mi na to pozwoli i nie musi zapierdalać nie wiadomo ile bo od tego mam rudą(R1) Może to takie z lekka pojebane ale u nas od świateł do świateł blisko jest i tak se właśnie ujebałem :))) Z resztą na szczęście ciepło się robi więc może uda mi się zaraz kogoś dorwać co da się karnąć i wtedy będę wiedział czy to to czy nie.
pzdr i szerokości.
Kazdy powinien na DRZecie raz przejechac Siekierkowski :P
Zdjęcie nie moje, ale pokażę już:]
Narazie na brudasach, ale niebawem dostanie kółka i hebel:]
No Beret, gratsy. Godnie wygląda.
beret zajebiście, w końcu ze sprzętem
Jak wam DRZ ma za mało mocy to nie szukajcie SM tylko E/Y i zawsze można zrobić 440 :)
Co prawda zdjęcie robione zaraz po zimowym czyszczeniu i drobnych zmianach :) teraz już trochę się przybrudziła od jazdy
Ładna :D
Serio ładna ;)
Wygląda fantastycznie :)
Super wyglada ta huska:)
Bez tej osłony na amor był lepszy skurwiel z niego :) Z czego się przesiadłeś, że tak ciężko?
No wyglądał lepiej, ale szkoda amora, pewnie przez to już uszczelniacz trzeba było zmienic. Z plastika się przesiadłem duca 748S
No czekaj aż otworzą ten tor to wtedy zobaczysz jaki ten motocykl ma potencjał, chyba każdy kierownik Berga który był na torze to potwierdzi :)
No potencjał jest. Przyzwyczaje się trochę, kalosze nowe rozruszam i będzie git.
To teraz ja się pochwalę :PP Po 2 miechach poszukiwań :D
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/35/3055452257.jpg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
Stan techniczny i wizualny 5+++ :D Wuchta nowych rzeczy :) Ogólnie wygląda na żywo jakby ktoś trzymał go zamkniętego w szklanej kuli żeby się nic z nim nie stało :))
będzie kopane :)
Strony Poprzednia 1 … 131 132 133 134 135 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 59 zapytań