Odp: Pokaż swój pojazd
Daro czym Ty latasz ?
kończę remont Husky TE510 i jak tylko poskładam do kupy to kola SM i jazda na terror
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 130 131 132 133 134 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Daro czym Ty latasz ?
kończę remont Husky TE510 i jak tylko poskładam do kupy to kola SM i jazda na terror
heroineXrace napisał/a:To moje Bieszczady są znane aż w Warszawie?? :D
Co tam dobrego o nich słyszałeś??
Widać dużo moto na naszych serpentynach ale żeby aż z WWa tu jechać?? :DOooooooo Paaaanie, Bieszczady to dla mnie kwintesencja wszystkiego co najlepsze!
Na moto byłem już tam minimum dwa razy, nocleg w Uhercach Mineralnych, karkóweczka z wódeczką z gospodarzem (pite "po kolei" z jednego kieliszka, a nie jak w Wwa na hejnał wszyscy), wieczorne rozmowy i całodniowe latanie po winklach, pierwsze przycieranie sliderów itp. Bajka, przynajmniej raz na dwa lata jadę tam pojeździć na moto, mała i duża pętla, świeża rybka, no aż się rozmarzyłem! W tym roku musi być projekt przyczepa, bo inaczej to nie da rady, dupa odpadnie! Ale nie wyobrażam sobie aby odpuścić :) Na forum jest także karol1001, towarzysz tych tripów :)W Bieszczadach mam też takie magiczne miejsce gdzie zabieram "każdą swoją miłość" i siedzę w zadumie mówiąc jej, że jest tą jedyną i nigdy jej nie opuszcze:
Dlatego teraz czasz na DReZynę :P
No to za dwa lata sie widzimy bo na razie przez dwa najbliższe lata bd dosiadał cr 125 albo za rok jakieś 125 2t SM wpadnie więc prędzej :D
Małą pentelke zaliczalem tyle razy (narazei tylko 50ccm, no tam 70ccm było :D ) że już prawie każdy zakręt znam, dużą robiłem raz ale więcej zabawy było z tankowaniem bo mały bak w moto miałem.
Potem Solina :P
Serpentyny w załużu odwiedzam co niedziele i brakuje mi 0,5cm do zamknięcia (szerokość opony 120) :D Cały czas się szkole ale pojemność mnie jak na razie ogranicza dlatego przesiadłem się na full crossa :D Za dwa-trzy lata śmiało można organizować zloty SM w Bieszczadach. Będzie porządny przewodnik :D
"trawa jest zawsze bardziej zielona tam gdzie nas nie ma" :)
Myślę że spotkanie enduro będzie ok, jeśli masz zamiar być :D
staram się jak mogę, kupione brudasy musiałem wytoczyć pod gas gasowe łożyska(rozmiar), dziś łożyska wmontowałem, wszystko gra, teraz dystanse muszę dorobić, na szczęście mam dostęp do tokarki, teraz muszę kupić opony, dętki, tarcze i zębatkę, nawet na wzór nie mam aby sprawdzić od czego pasują... no i firma bardzo powoli rusza do przodu, naprawdę w tej chwili w naszym wspaniałym kraju chyba najgorszy moment na otwieranie interesu...
tabul mechanikę otwierasz?
tabul mechanikę otwierasz?
nie nie, za dużo już konkurencji, ja najbardziej elektronikę i komputery ogarniam, serwis komputerowy z rebbalingiem bga ;)
mam specjalny sprzęt do tego - nie opalarka ;)
myślałem że mechanikę,to radził bym ci poczekać bo tak chujowego początku roku to nie pamiętam nie wiem jak w komputerach bo to nie moja branża
Pierwsza jazda zrobiona wczoraj, banan na japie jest do dziś:) co prawda jak pizda jechałem na nowym sprzęcie, ale to jest to, niech tylko radom otworzą:D wkurwia tylko śliskie siedzenie, ale może dlatego, że jeszcze chłodno jest. Nauka jazy od nowa:/ strasznie czuły jest tu rollgaz, nawet na nierównościach jak ręka lekko lata to daje gazu i krótki skok dźwigni zmiany biegów + nowe buty = szukanie luzu:/
Trochę się zejdzie zanim się wjeżdżę.
Ale mocny skurwiel, podoba mi się!
Bez tej osłony na amor był lepszy skurwiel z niego :) Z czego się przesiadłeś, że tak ciężko?
mam R1 i chcę sobie ogarnąć jeszczę jakieś SM. Mogłbyś coś napiasać o tej DR-Zecie? jak z mocą po przesiadce z plastika?? idzie to w ogóle jakoś, ma chęci na gume czy raczej tak średnio???
Moim zdaniem to bardzo indywidualna kwestia a wszystko zależy od tego jak dobrze ogarniales ściga!?
Jeśli robisz z nim co chcesz mocy będzie Ci BARDZO brakować.
Znam z autopsji bo miałem kilka plastików (w tym kiedy kupowałem SM miałem kawę 636do stuntu i R1 na ulice). SXF 250 ma zdaje się podobna moc co DRZ tyle, ze jest sporo lżejszy. Mi mocy brakowało i to bardzo!
Fun był przeogromny(czułem się jak na BMXie a nie na moto) ale cały czas miałem deficyt mocy, nie moglem robic z moto tyle ile bym chcial a zabawa kończyła się zdecydowanie za szybko. Kombinowalem z przelozeniami ale nie wiele to dało... Dlatego teraz zaczynam powoli rozglądać się za EXC 450-530 - w lesie będę miał spory zapas mocy a na ulicy napewno nie będzie za dużo.
Chyba, ze na ścigu jeździsz rekreacyjnie i SM chcesz podobnie - wtedy pewnie DRZ daje radę co widać po wielu zadowolonych posiadaczach tego moto. Ja do dojazdów do pracy i rekreacyjnych wycieczek używam samochodu a moto ma być do nap...nia!;))
Pierwsza jazda zrobiona wczoraj, banan na japie jest do dziś:) co prawda jak pizda jechałem na nowym sprzęcie, ale to jest to, niech tylko radom otworzą:D wkurwia tylko śliskie siedzenie, ale może dlatego, że jeszcze chłodno jest. Nauka jazy od nowa:/ strasznie czuły jest tu rollgaz, nawet na nierównościach jak ręka lekko lata to daje gazu i krótki skok dźwigni zmiany biegów + nowe buty = szukanie luzu:/
ma coś w sobie, zajebisty
No czekaj aż otworzą ten tor to wtedy zobaczysz jaki ten motocykl ma potencjał, chyba każdy kierownik Berga który był na torze to potwierdzi :)
Piekny berg. Ładnie to musi dawać :D
zielinkot napisał/a:mam R1 i chcę sobie ogarnąć jeszczę jakieś SM. Mogłbyś coś napiasać o tej DR-Zecie? jak z mocą po przesiadce z plastika?? idzie to w ogóle jakoś, ma chęci na gume czy raczej tak średnio???
Moim zdaniem to bardzo indywidualna kwestia a wszystko zależy od tego jak dobrze ogarniales ściga!?
Jeśli robisz z nim co chcesz mocy będzie Ci BARDZO brakować.
Znam z autopsji bo miałem kilka plastików (w tym kiedy kupowałem SM miałem kawę 636do stuntu i R1 na ulice). SXF 250 ma zdaje się podobna moc co DRZ tyle, ze jest sporo lżejszy. Mi mocy brakowało i to bardzo!
Fun był przeogromny(czułem się jak na BMXie a nie na moto) ale cały czas miałem deficyt mocy, nie moglem robic z moto tyle ile bym chcial a zabawa kończyła się zdecydowanie za szybko. Kombinowalem z przelozeniami ale nie wiele to dało... Dlatego teraz zaczynam powoli rozglądać się za EXC 450-530 - w lesie będę miał spory zapas mocy a na ulicy napewno nie będzie za dużo.
Chyba, ze na ścigu jeździsz rekreacyjnie i SM chcesz podobnie - wtedy pewnie DRZ daje radę co widać po wielu zadowolonych posiadaczach tego moto. Ja do dojazdów do pracy i rekreacyjnych wycieczek używam samochodu a moto ma być do nap...nia!;))
mam tak samo ;) ale bez sm to jak bez butów ;)
Zdjęcie nie moje, ale pokażę już:]
Narazie na brudasach, ale niebawem dostanie kółka i hebel:]
Strony Poprzednia 1 … 130 131 132 133 134 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 53 zapytań