Odp: XR400R SM Staruch
Kurna, są same 160mm, ale myślę, że starczy.
Starczy, górny poziom oleju jest na 100mm od korka.
BTW jeśli rozważasz kupno amora skrętu to wskaźnikiem temperatury eliminujesz 2 z 3 możliwych sposobów zamocowania go:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » XR400R SM Staruch
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kurna, są same 160mm, ale myślę, że starczy.
Starczy, górny poziom oleju jest na 100mm od korka.
BTW jeśli rozważasz kupno amora skrętu to wskaźnikiem temperatury eliminujesz 2 z 3 możliwych sposobów zamocowania go:)
Wiem, ale nie chce spawać. Może coś takiego:
No, to ten 3 sposób:) Chociaż wydaje mi się że można jeszcze inaczej, ale ogarnę to jak przyjdzie do mnie amor.
Takie mocowanie nie odpowiada mi z 1 powodu: mam pełny licznik i nie wiem czy wejdzie.
Na razie zamówiłem termometr, olej i opony. Na więcej budżet nie pozwala :)
No, to ten 3 sposób:) Chociaż wydaje mi się że można jeszcze inaczej, ale ogarnę to jak przyjdzie do mnie amor.
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/191/scottso.png/][/url]
O czymś takim myślałem, ale z tego co widzę to chyba trzeba to będzie przykręcić do wlewu oleju.
Chłopaku po co Ci amor skrętu?
W mojej XR600R nie widzę potrzeby, kierą zaczyna lekko trzepać dopiero przy 140km/h a to pewnie przez pęd wiatru na ramionach.
joł
A na piasku? U mnie miota jak szatan.
na piasku?
dupa do tyłu i pełen ogień.
zawsze pomaga
To jasne ale nie zawsze możesz dawać pełny ogień (np. przed dużą hopką albo na whoopsach).
Nie jeździłem nigdy z amorem ale miałem kilka sytuacji że by się przydał i nie były to rzeczy które dałoby się nadrobić techniką,
poza tym z tego co czytałem jest to jedna z lepszych inwestycji w moto.
Najważniejsza rzecz to że nie musisz walczyć z drobnymi ruchami kierownicy, przez co jazda jest mniej męcząca.
Opony przyszły. Muszę polecić firmę motogumy.pl z ul. Mińskiej 25. Tanio, szybko, profesjonalnie.
Opony przyszły. Muszę polecić firmę motogumy.pl z ul. Mińskiej 25. Tanio, szybko, profesjonalnie.
Tak, Hubert dobrze ogarnia temat
Ostatnio rozmawiałem z kolesiem z jednego z serwisów moto i mówił, że z Motulem jest tak, że po 2 latach olej jest wywożony do Indii gdzie robi się z niego opałowy, ale ale podczas transportu często podmieniają i stąd biorą się potem takie promocje np. na alledrogo.
Podobno Liqui Moly jest o wiele pewniejsze. Firma o wiele bardziej dba o jakość. Często robią kontrole w miejscach gdzie sprzedawany jest olej (również w Polsce) i jeśli trafią na beczkę z ułamanym kranem to więcej oleju tam nie dadzą. Taki kran jest jednorazowy - nie da się go odkręcić.
Ja motula odpuściłem. Ostatnio na pytanie w poważnej firmie co lać: byle co, byle często zmieniać :)
Polecam BelRay thumper 20W50 semi lub Liquid Moly 10W60 synt.
Mario: belray 60pln za nie cały litr? Czy to pokłosie sławnego artykułu z 2004 r?
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » XR400R SM Staruch
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 75 zapytań