Odp: XR400R SM Staruch
Mógłbyś się pochwalić jak kupisz termometr na korek, jaką długość wybrałeś, czy pasuje i jak działa?
Też byłbym zainteresowany takim zakupem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » XR400R SM Staruch
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mógłbyś się pochwalić jak kupisz termometr na korek, jaką długość wybrałeś, czy pasuje i jak działa?
Też byłbym zainteresowany takim zakupem.
Termometr kupiłem. Jakiś chiński JR. Cena 100+15 wysyłka. Długość 160mm. Zamówiłem w sobotę, wiec mam nadzieję, że jakoś jutro- pojutrze będzie.
Pochwale się, a jak!!! :D
Na razie kupiłem zaczep do klamry do buta, bo urwałem jak sie przewróciłem i do tej pory zalepaiłem plastrem.. 25pln za 4 szt.
W zeszłym sezonie zużyłem 5L.
Bańka wychodzi taniej.
Jak za drogi i za dobry to kupuj thumpera 20W50, ja na taki sie przesiadam bo syntetyk to takiej starej sieczkarni to przesada.
Co za lacze kupiles?
Ja też idę w semi. Tylko jeszcze myślę czy 20w50 czy 10w60 (nie będzie miał przy tym łatwiej na zimno?).
Sprzedałem wcześniejsze opony za 300pln kpl, dołożyłem 500 i kupiłem Pirelli Diablo Rosso 2 (przód koniec 2012, tył 2013). Zmieniłem dętkę z tyłu, bo była za mała, wyważanie, sprawdzenie itd.
Haha jakie na zimno.
W sezonie jest ciepło.
Poza sezonem się nie odpala, no chyba że masz zestaw płoza + gąsienica to terroru na stokach :)
Nie widziałem 10w60 półsyntetyk. Jak znasz to wklej linka.
A te przewody od Sajfera to są od DRZty? Pasują?
A skad ten pomysł?
Ja też idę w semi. Tylko jeszcze myślę czy 20w50 czy 10w60
Mario: a może coś mi strzeli, żeby w góry polecieć :D W sumie masz racje 20w powinno być spoko.
Malysowa: [url]http://www.valvolineeurope.com/english/products/engine_oils/vr1_racing/cid(622)/vr1_racing_10w-60/product-information[/url]
Zostane jednak przy 20w50, nie ma co cudować.
Mam kolejny temat do rozkminki: footpegi. Jakie? Oglądałem ostatnio na xr pivoty. Ale czy to, że się obracają, nie przeszkadza? Może zwykłe chińczyki, tyle, że większe?
Dzięki Staruch za link.
Myślałem, że 10W60 to tylko syntetyki robią.
Popchnięty piękną pogodą udałem się do warsztatu:
No cóż podobno za 3 tyg ma jeździć :D Opony przymierzone, wygląda spoko. Zabrałem brudasy do przeglądu. Muszę zamówić korek inspekcyjny dekla, bo jest uszczerbiony. Do tego potrzebuje śrubę górną regulacyjną od lagi:
[url]http://www.hondapartshouse.com/oemparts/a/hon/506be549f870023420a289fe/front-fork[/url]
Nr 17. Niestety w PL jest niedostępna;/
Kolejne pytanie: czy ktoś ma założony filterek na odpowietrzenie skrzyni korbowej?
Termometr przyszedł. Coś tam działa.
Popchnięty piękną pogodą udałem się do warsztatu:
No cóż podobno za 3 tyg ma jeździć :D Opony przymierzone, wygląda spoko. Zabrałem brudasy do przeglądu. Muszę zamówić korek inspekcyjny dekla, bo jest uszczerbiony. Do tego potrzebuje śrubę górną regulacyjną od lagi:
[url]http://www.hondapartshouse.com/oemparts/a/hon/506be549f870023420a289fe/front-fork[/url]
Nr 17. Niestety w PL jest niedostępna;/
Kolejne pytanie: czy ktoś ma założony filterek na odpowietrzenie skrzyni korbowej?
Co do śruby regulacyjnej to mam ten sam problem, trzeba kupić cały zawór, tylko że do zawiasu od CRF jest 3 razy droższy:/
Nie wierzę że jest to niedostępne, w Hondzie we Wrocku mam najmniejszą pierdołę w 3 dni.
Ale żeby było taniej będę pewnie zamawiał z USA bo jest sklep który ma wszystko do Hondy po niższych cenach niż OEMowe,
tylko muszę sprawdzić czy to nie scam.
Filtra na odmie jak nie masz to załóż, ja miałem pełno piachu w silniku przez jego brak.
Filtra na odmie jak nie masz to załóż, ja miałem pełno piachu w silniku przez jego brak
mógłbym poprosić foto tego ustrojstwa?
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » XR400R SM Staruch
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 70 zapytań