Odp: Wr 450F z 2006r and HD XL 883 Iron
Hahahaha
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Wr 450F z 2006r and HD XL 883 Iron
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hahahaha
ten post winien być nagrodzony pokojową nagrodą nobla:)
Mam pomysł na logo kilerskiego forum SM.
Gąbka i wiadro... może to wszystko być na tle bardzo dobrze naoliwionej zębatki.
dwa najlepsze posty miesiąca :D
Hustler13 pocisnąłeś, a Sebek jak zwykle bezbłędny :D
Hustler13 napisał/a:
ten post winien być nagrodzony pokojową nagrodą nobla:)
+1 :)
Mam nadzieję, że macie taki sam ubaw jak ja z tego gif'a :)
Życzę więcej spokoju, opanowania no i powodzenia w sprzedaży.
Eloo
O tej WR-ce TVN będzie kręcił "Ukrytą prawdę":)
Ja pierdole dobrze że nikt nie widział mojej drz do której poprzedni włąściciel lał tylko paliwo i olej i smarował łańcuch przez ostatnie 2 lata używając only OFF.
O tej WR-ce TVN będzie kręcił "Ukrytą prawdę":)
Hahah :DD
Mam nadzieję, że macie taki sam ubaw jak ja z tego gif'a :)
Życzę więcej spokoju, opanowania no i powodzenia w sprzedaży.
Eloo
noo pojechales po calosci tym gifem hahahah:)
Witam
Ponownie majki w żadnym wypadku nic nie insynuuje...powiem szczerze ze to dość ciekawa próba odwrócenia kota ogonem...tym bardziej iż sam odniosłeś się do jak to napisałeś do jedynej rzeczowej wypowiedzi w tym temacie. Za co jeszcze chwilę temu byłeś mi wdzięczny...ale jak to teraz określasz jest to wypowiedz dywagacji i insynuacji...dziwne...? Tym bardziej dziwne że i sympatyczny sprzedający nagle się zmienił i nie jest już taki sympatyczny... a szkoda bo bardzo cię polubiłem.
Wywołany przez ciebie do tablicy "coś stuka" napisałem jakie są moje/nasze odczucia
odnośnie motocykla i tyle, cały czas to podkreślam. Przepraszam że nie przesłałem wcześniej
tekstu do ocenzurowania...jak o to prosiłeś "proszę tylko nie piszcie nic na forum ani nie wrzucajcie zdjęć"
Bije się w pierś moja winna, moja wina, moja bardzo wielka wina.
Majki
Może napiszę jaśniej tak abyś dokładnie zrozumiał sens mojej wypowiedzi i o co mi w tym wszystkim chodzi.
Odpowiem na twoje pytanie...chociaż na moje zadane w czasie rozmowy i w poście niestety nie uzyskałem odpowiedz...ale o tym chwilę później...
Miałem do ciebie 8km a nie 300+km,postaw się w miejscu kogoś kto jedzie do ciebie z innej części Polski
i po czym dostał piękny opis na forum i przez tel oraz otrzymał przedmiotowy zestaw fotek-TAK TO O TE MAŁO AKTUALNE I DOŚĆ OGÓLNE ZDJĘCIA CHODZI
zastaje to:
-moto stoi pod "chmurką"
-jest brudne
-stwierdzam wizualnie to co widać na zdjęciach (dla jednych piękny dla innych piękny inaczej)
-po chwili braknie paliwa i nie mogę się nim nawet przejechać
-przez tą krótką chwilę jak pracował -pracował twardo,głośno(ciężko to opisać słowami) takie są nasze odczucia
-nie ma dokumentów do wglądu
-właściciel nie wie nie potrafi powiedzieć kiedy i co ostatnio wymieniał,kupujący ma uzyskać sam
wszystkie potrzebne informacje w serwisie i nie mam na myśli wymiany ojeju i filterka...
-w jakim kontekście pisze o YZ i Huśce a w takim iż wiem co później stało się
z obydwoma motocyklami i tworzy to razem taki a nie inny obraz z tym co napisałem powyżej.
Postawiłeś się chociaż na chwilę w tym miejscu? Wiesz o co chodzi? -przesłał byś albo wstawił aktualne i dokładne fotki i nie było by tematu.... Jaśniej się chyba nie da! Sporo piany nabili by chłopaki ze Śląska po wycieczce i rozczarowaniu na miejscu bo trudno się zachwycać filmem "Titanic"
Chcesz żebym po tym wszystkim miał inne zdanie na ten temat...przykro mi, przykro mi także
że musiałeś zejść do parteru... lubię rozmawiać i prowadzić dyskusje na poziomie...
No właśnie prezentacja na poziomie którym przedstawiłeś swój motocykl stworzyła taki a nie inny obraz w mojej i nie tylko mojej głowie...proszę tylko nie przekonuj mnie że białe jest czarne a czarne jest białe...
Aha zapomniałbym...chociaż to i tak już pewnie nie jest istotne i nic nie wnosi... bo zwyczajnie motocykl mnie już nie interesuje...skoro na zadane pytanie przy oględzinach i poście "czy zgadzasz się na rozebranie silnika" nie uzyskałem odpowiedzi...
P.S>
Mimo zajebistego gif'a Hustler13
wychodzę z kina bo jestem za wysoki i przysłaniam ci nieco obraz...a na pocieszenie iż ominął mnie ten film "Titanic" zamówiłem już sobie coś wyjątkowego...
Z Poważaniem
hermes
Witam
wychodzę z kina bo jestem za wysoki i przysłaniam ci nieco obraz...a na pocieszenie iż ominął mnie ten film "Titanic" zamówiłem już sobie coś wyjątkowego...
Z Poważaniem
hermes
hahaha :) dobree
hermes napisał/a:Witam
Z Poważaniem
hermeshahaha :) dobree
+1
Bicie piany hermes.
I to już KONIEC ?
I to już KONIEC ?
"To już jest koniec
Nie ma już nic
Jesteśmy wolni..." ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Wr 450F z 2006r and HD XL 883 Iron
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 69 zapytań