Odp: Pokaż swój pojazd
No może faktycznie efektowniej gdyby bardziej go było widać, ale najważniejsze że spełnia właściwie swoją funkcję :-) resztą kto by się tam przejmował.
Strony Poprzednia 1 … 117 118 119 120 121 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No może faktycznie efektowniej gdyby bardziej go było widać, ale najważniejsze że spełnia właściwie swoją funkcję :-) resztą kto by się tam przejmował.
Musiałem zamienić ten fabryczny "puzon" na coś mniejszego. Nie spodziewałem się, że będzie aż tak małe :P
No trudno, ładnie bangla za to :)
Jak dla mnie to wydechu mogło by w ogóle nie widać, do tego fajna okleina i można "nakurrwiać terror" ;)
Kozak sprzęt !! :D Jak jeździ tak samo jak wygląda, to idealny :)
Matysek pogratulować KTMa:)
Zwykłe 640. Nie ma tragedii. Chciałem odchudzić :P
Dzięki chłopaki :)
Matysek gratulacje, zajebiste moto !
klawo.gratki
Fajnie sie prezentuje. Tak sie tylko zastanawiam, czy jak nie za krotki, to czy spaliny nie beda gdzies osadzac sie na tworzywach?
ile dałeś za malowanie felg ?
ktm kozak ! :))
tylko ten zadupek jakos mi nie pasuje :P
Musiałem zamienić ten fabryczny "puzon" na coś mniejszego. Nie spodziewałem się, że będzie aż tak małe :P
No trudno, ładnie bangla za to :)
Jak skróciłem do takiej dlugosci seryjny w 525 to plastik zaczął sie topic przy dluzszej jezdzie, wiec zwróc na to uwage u siebie.
Fajnie sie prezentuje. Tak sie tylko zastanawiam, czy jak nie za krotki, to czy spaliny nie beda gdzies osadzac sie na tworzywach?
Nie będzie, strumień spalin i marchewek jest ukierunkowany tam, gdzie nic nie ma ;D
ile dałeś za malowanie felg ?
ktm kozak ! :))
tylko ten zadupek jakos mi nie pasuje :P
W miarę niedrogo biorąc pod uwagę efekt realny :)
A zadupek? Oryginalny wyglądałby jeszcze gorzej, a nie dam też typowej deseczki, bo z tyłu jest stelaż.
Matysek napisał/a:Musiałem zamienić ten fabryczny "puzon" na coś mniejszego. Nie spodziewałem się, że będzie aż tak małe :P
No trudno, ładnie bangla za to :)Jak skróciłem do takiej dlugosci seryjny w 525 to plastik zaczął sie topic przy dluzszej jezdzie, wiec zwróc na to uwage u siebie.
Tłumik jest carbonowy, nie dotyka plastiku więc nie będzie źle :)
Ja się na poważnie zastanawiam czy tego stelaża nie upier..lić i spróbować dopasować ogon od exc.
Ja się na poważnie zastanawiam czy tego stelaża nie upier..lić i spróbować dopasować czegoś od exc.
dobry pomysł, oryginał jest przehujowy
To się nie zastanawiaj tylko to rób, ja też chcę zmienić plastiki z EXC
tu masz przykład
[url]http://www.bikepics.com/pictures/2284541/[/url]
A tu ze zbiornikiem i boczkami z EXC, ja w coś takiego bede celował
[url]http://www.bikepics.com/pictures/711129/[/url]
Strony Poprzednia 1 … 117 118 119 120 121 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 52 zapytań