Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
jw...latanie w kółko po torze rzeczywiście nic nie da, cały czas można robić coś źle, nazwa zajęć sama wskazuje za siebie....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jw...latanie w kółko po torze rzeczywiście nic nie da, cały czas można robić coś źle, nazwa zajęć sama wskazuje za siebie....
Jak się podobała nowa forma zajęć ?
w końcu przypomina to regularny trening.
z moich doświadczeń z innych sportów mogę powiedzieć tyle, że treningi polegają na ćwiczeniu pojedynczych elementów aż do "wyrzygania". żeby nie było jednak zbyt nudno elementy te ćwiczy się w różnej "oprawie" czyli są pewne urozmaicenia, potem łączy się je z innymi a w końcu w całą akcję. ostatnie 15-20 min poświęca się na wykorzystanie ich w praktyce.
jeszcze jedno na zakończenie, każdy trening powinien zaczynać się od kształtowania prawidłowej pozycji na motocyklu, czyli przed pierwszym przejazdem trener podchodzi do każdego i udziela instrukcji. dobrze by było żeby również przed wypuszczeniem każdej grupy na tor trener sprawdzał pozycję każdego z nas.
to tyle jak na razie
Przed nami jeszcze tysiące kółek do wyjeżdzenia. 13 są ostatnie zawody po nich mogę się rozluźnić jako zawodnik i skupić jako trener.
[B]Czy ma ktoś ochotę na dodatkowy trening w sobotę o 16 ?[/B]
Hej, dla wszystkich "rozluzniaczy", aby sie milej jeździło
[url]http://www.youtube.com/watch?v=XQ4TUg1Zors[/url]
Ja jestem chętny na sobotę!
gałka już zespawana, wreszcie mogę jeździć!! :D
Też jestem gotów na sobotę.
ktoś ma jakiś środek transportu do zawiezienia moto na trening w sobotę?
Jesli pogoda się nie zmoczy to widzimy się w sobotę o 16
Pogoda na dzisiaj: http://new.meteo.pl/php/meteorogram_list_coamps.php?ntype=2n&fdate=2009090500&row=133&col=96&lang=pl&cname=Warszawa
Zapowiada sie w deszczu :(
http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2009090500&row=406&col=250&lang=pl&cname=Warszawa
W wawie ma nie padać do końca jutrzejszego dnia napewno
Pogoda piękna jeździmy od 16 :)
czy w najbliższy wtorek będzie od 17:00 czy od 18:00? jaka jest cena dla nie-członków AW? jak będzie mokro to będzie teren czy asfalt?
będę w wawie wt-śr i chętnie bym wpadł na trening...
WTOREK 08092009 - uwaga możliwa zmiana czasu rozpoczeciaNawierzchnia - trawa, piach, teren Zagadnienia treningu Pozycja na motocyklu w terenie pozycja w czasie hamowania w tereniepozycja w zakręcie w terenie SKOKIPlan treningu- wstep teoretyczny - rozgrzewka na polance- wjazd w bardziej grząski teren- duże bandy- skoki
Tak jak ustaliliśmy ostatnio jutro startujemy o [B]17 30[/B]
bedzie Artur?
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 54 zapytań