Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Sporo osób kończy pracę o 17, więc nie będzie łatwe dojechanie przed 18 na Bemowo.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sporo osób kończy pracę o 17, więc nie będzie łatwe dojechanie przed 18 na Bemowo.
SUUUUUPER
Tak ostatnio narzekałem, że nie ma mnie na żadnych zdjęciach a tu proszę i Bogdan i Żmijka w końcu wpadłem im w obiektyw WIELKIE PODZIĘKOWANIA :):):):):):):):):)
Co do zmian treningów to jak nie którzy słyszeli na ostatnim treningu mówiłem, że muszę zrezygnować ale jeszcze nie jest to pewne bo nadal negocjuję z Żonką więc jak tylko zmiany w pracy mi pozwolą to może uda mi się wpaść.
W związku z zaistniałą sytuacją, nie wiem czy moje zdanie na temat terminów treningów będzie brane pod uwagę, lecz jeśli tak to ja bym był za przełożeniem na 17.00
ja biorę pod uwagę możliwość taką że po treningu wrócę do pracy albo następnego dnia popracuję trochę dłużej. za 3 tygodnie pewnie będzie się robiło ciemno przed 19. więc jak mam płacić 50 zł za 1h jazdy to ja dziękuję wole za te pieniądze pojechać na tor w Lublinie albo do Ułęża.
mi 17 też pasuje
to o której się jutro spotykamy??
17 jest ok.
Bajros, Ty zawsze masz info z pierwszej ręki - o której jest jutrzejszy trening?
Bajros, Ty zawsze masz info z pierwszej ręki
no własnie o której trening i jaka nawierzchnia będzie grana?
Panowie plan na jutro jest taki :
Trening zaczyna się o 18.
Ci którzy mogą niech przyjada na 17 30 to wszystko rozstawimy tak zeby zaczac o 18 jazde a nie zbieranie się.
Plan Treningu 01092009
Nawierzchnia - beton
Zagadnienia treningu
Pozycja na motocyklu
pozycja w czasie hamowania
pozycja w zakręcie
Prawidłowe tory przejazdu
Plan treningu
- wstep teoretyczny
- cwiczenia w podgrupach
jak wyrobimy się z teoria i praktyką to będzie cwiczenie podsumowujace wszystkie elementy.
WTOREK 08092009 - uwaga możliwa zmiana czasu rozpoczecia
Nawierzchnia - trawa, piach, teren
Zagadnienia treningu
Pozycja na motocyklu w terenie
pozycja w czasie hamowania w terenie
pozycja w zakręcie w terenie
SKOKI
Plan treningu
- wstep teoretyczny
- rozgrzewka na polance
- wjazd w bardziej grząski teren
- duże bandy
- skoki
Do zobaczenia jutro
Lece oddzielac wode od oliwy :(
git marcycha, przyjezdzam jutro
Witam wszystkich, chciałem się przedstawić :)
To ja ten co się pierwszy dzisiaj wywrócił i pechowo uszkodził dźwignię zmiany biegów :(
Nie martwcie się nie zniechęciło mnie to, a wręcz przeciwnie - wiem że dużo muszę się jeszcze nauczyć z lekcji wyciągnąłem tyle żeby nie hamować przednim na zakręcie ;D
Pozdrawiam Wszystkich uczestników miło było poznać i do zobaczenia na następnym treningu :D
Ostatnio sciagnalem sobie kilka ebookow dotyczacych techniki wyczynowej jazdy motocyklem. Tytuly ponizej.
Keith Code - A Twist Of The Wrist Volume 2
Kwiatkowski - Technika Wyczynowej Jazdy Motocyklem
Tony Foale - Motorcycle Handling & Chassis Design
Nick Ienatsch - Motorcycle_Sport.Riding.Techniques
Keith Code - The Soft Science Of Road Racing Motorcycles
Nie moge ich udostepnic w zaden sposob poniewaz jest to nielegalne. Wyjasnienia i info tylko na priv...
Witam wszystkich, chciałem się przedstawić :)To ja ten co się pierwszy dzisiaj wywrócił i pechowo uszkodził dźwignię zmiany biegów :(Nie martwcie się nie zniechęciło mnie to, a wręcz przeciwnie - wiem że dużo muszę się jeszcze nauczyć z lekcji wyciągnąłem tyle żeby nie hamować przednim na zakręcie ;DPozdrawiam Wszystkich uczestników miło było poznać i do zobaczenia na następnym treningu :D
Dokładnie - nie ma się co zrażać:)
Tytuly ponizej. Jesli ktos bedzie zainteresowany moge wrzucic je na rapidshare lub w inne miejsce
Wrzucaj wszystko jak możesz
Jak się podobała nowa forma zajęć ?
dla mnie- ludka z tej "słabszej grupy" ta forma jest o wiele lepsza. Jestem za tym żeby najpierw trenować manewr albo jakąs kombinację a pozniej dopiero latać po ustawionym torze. Wydaje mi się ze dla mniej doświadczonych Supermotowców jazda od razu po ustawionym torze nie za duzo da, skoronie nie wiadomo jak ten tor pokonywać.
TAK WIEC JESTEM ZA NOWA FORMA ZAJEC!!
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.086 sekund, wykonano 51 zapytań