Odp: Naklejki 'Supermoto.pl'
moje dostępne po 3zł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
moje dostępne po 3zł
Jaki chcecie rozmiar tej naklejki na kask???
Myślę że 8x4 będzie dobrze
Na fure może być 12x6
wysokość 6cm ok ale szerokość trochę mała. 15 byłoby już lepiej
Z tym urwanym lusterkiem fajniej wygląda, a ten supermoto zamiast dawać w lusterku ja bym dał na tym czerwonym pasku po napisie supermoto.pl ;]
Może po świętach uda się zrobić jeszcze z dwie wersje projektu, póki co trwają nadal prace nad motorspot.pl więc projekt naklejek musiałem tymczasowo przełożyć.
Może jestem staroświecki, ale pomysł urwanego lusterka i napisu SUPERMOTO.PL nie podoba mi się.
Też miałem wątpliwości, czy to czasem nie delikatne przegięcie.
Może jestem staroświecki, ale pomysł urwanego lusterka i napisu SUPERMOTO.PL nie podoba mi się.
Też tak myślę, co ma supermoto do urywanych lusterek. Z deka dziecinada
Nspis nie precyzuje o co kaman z lusterkami i jedni zrozumieja by w nie patrzec a drudzy ze supermoto.pl je upjerdoli. Jestem na nie
Przez urwane lusterko kierowcy będą myśleć że fani supermoto niszczą auta.
Chce żeby te naklejki promowały SM i zwiększyły uwagę kierowców samochodów na motocyklistów.
Jako osoba odpowiedzialna za wstępne projekty „lusterkowych” naklejek chciałbym się wytłumaczyć. Z pozoru zabawny tekst wykorzystany w naklejce bawić może wyłącznie nas – choć jak widać nie wszystkich. Peka wybacz, ale po zastanowieniu muszę odpuścić ten temat, nie warto prowokować tym tekstem. Sam wiesz jaką burzę wywołał filmik „Dziadek z siekierą” wrogość i negatywne komentarze – również ze strony motocyklistów. Nie warto zatem prowokować, nieprzyjemnych sytuacji na ulicy. To co dal nas jest tekstem z przymrużeniem oka dla innych może okazać się pretekstem do agresji. Jeżdżąc na co dzień po Warszawie, zazwyczaj spotykam się raczej z pozytywną reakcją kierowców samochodów: coraz więcej osób nas widzi i ustępuję nam miejsca, a z roku na rok jest coraz lepiej. Nie warto zatem psuć tych relacji niezrozumiałą dla wszystkich naklejką. Naprawdę nie chciałbym czuć się współodpowiedzialny za to że jakiś burak w aucie po przeczytaniu tego tekstu spowoduje wypadek w którym ktoś z nas straci zdrowie lub życie. Od początku miałem wątpliwości związane z tym projektem, jednak teraz jestem już pewien że nie warto. Poza tym niewątpliwie jest to negatywna promocja SUPERMOTO.PL a ja absolutnie nie mam prawa do wykorzystywania tej domeny w takich celach.
Być może warto jednak popracować nad udoskonaleniem naklejek figla
Wybaczcie moją bezmyślność
Pozdro!
E tam urwane lusterko to sygnał dla kierowców samochodów żeby się nie przepychali w korkach :) hehehe
Ale czy nie sądzicie ze wszystkie te akcje Patrz w lusterka stają się monotonne ? sądzicie że jak ktoś zobaczy napis "patrz w lusterka" to z dania na dzień zacznie patrzeć co kilka sekund w lusterka? ee nie wierze w to. A pomysł z urwanym lusterkiem wcale nie musi oznaczać ze ktoś z SM zniszczy samochód. Jak dla mnie bardziej zabawne jest to z urwanym, bo coś innego a nie kolejna nudna naklejka z wypisanym hasłem :)
Ja nawet bym się skłaniał do opcji bez tego ''patrz w lusterka'' tylko jakieś ciekawe hasło rymujące się które będzie znakiem forum :)
Moim zdaniem naklejka była fajna i tekst też,nikogo nie urażała. Tekst w niej zawarty nie był tak drażniący jak słowa które padały w wyżej wymienionym filmie :) Pamiętajcie o tym że w śród motocyklistów(tych starszych) najbardziej rażące były słowa (k***a,h*j,ja pierdole)i "cwaniackie" zachowanie. Bo chyba można było powiedzieć inaczej. Może i można a może i nie,mnie na miejscu nie było więc i nie mi to oceniać a i to nie temat do tego. U was po warszawie jeżdzi masa maszyn i to prawie cały rok,w innych miastach różnie bywa np tu na "wiosce" co nie liczni lub skutery,a w sezonie jest masakra. Przebijasz się w korku starasz się z kulturą i przepisami ale się nie da, bo zawsze znajdzie się taki co za h..a nie zjedzie tylko wręcz zajeżdzie lub wręcz jadąc z naprzeciwka stanie i zatrzyma ruch tylko po to żeby ci "powiedzieć" że jest korek i też powinieneś stać. Wracając do tematu naklejki- będzie ta to OK, nie to też ok bo będzie inna
PRELUDE2000 spoko, nie czuję się w żadnym stopniu urażony.
Wszystko zależy od naszego podejścia. Rzuciłem hasłem raczej w celu Waszego śmiechu. Jak ktoś jest nastawiony negatywnie to jakikolwiek przekaz może zostać źle odebrany.
Supermoto są wszędzie, uważaj na lusterka :)
:)
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 82 zapytań