301

Odp: Naklejki 'Supermoto.pl'

figiel napisał/a:

http://zapodaj.net/images/37815b347222f.jpg

moje dostępne po 3zł

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

302

balagan napisał/a:

http://i.imgur.com/9JZyX.jpg?1?6294

Jaki chcecie rozmiar tej naklejki na kask???
Myślę że 8x4 będzie dobrze
Na fure może być 12x6

SmKTM terrOR #136

303

wysokość 6cm ok ale szerokość trochę mała. 15 byłoby już lepiej

Sherco st300  Cabestany Replica

304

Z tym urwanym lusterkiem fajniej wygląda, a ten supermoto zamiast dawać w lusterku ja bym dał na tym czerwonym pasku po napisie supermoto.pl ;]

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

305

Może po świętach uda się zrobić jeszcze z dwie wersje projektu, póki co trwają nadal prace nad motorspot.pl więc projekt naklejek musiałem tymczasowo przełożyć.

306

Może jestem staroświecki, ale pomysł urwanego lusterka i napisu SUPERMOTO.PL nie podoba mi się.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

307

Też miałem wątpliwości, czy to czasem nie delikatne przegięcie.

308

gierwi napisał/a:

Może jestem staroświecki, ale pomysł urwanego lusterka i napisu SUPERMOTO.PL nie podoba mi się.

Też tak myślę, co ma supermoto do urywanych lusterek. Z deka dziecinada

https://www.bikepics.com/members/81

309

Nspis nie precyzuje o co kaman z lusterkami i jedni zrozumieja by w nie patrzec a drudzy ze supermoto.pl je upjerdoli. Jestem na nie

***427***

310

Przez urwane lusterko kierowcy będą myśleć że fani supermoto niszczą auta.
Chce żeby te naklejki promowały SM i zwiększyły uwagę kierowców samochodów na motocyklistów.

SmKTM terrOR #136

311

Jako osoba odpowiedzialna za wstępne projekty „lusterkowych” naklejek chciałbym się wytłumaczyć.  Z pozoru zabawny tekst wykorzystany w naklejce bawić może wyłącznie nas – choć jak widać nie wszystkich. Peka wybacz, ale po zastanowieniu muszę odpuścić ten temat, nie warto prowokować tym tekstem. Sam wiesz jaką burzę wywołał filmik „Dziadek z siekierą” wrogość i negatywne komentarze – również ze strony motocyklistów. Nie warto zatem prowokować, nieprzyjemnych sytuacji na ulicy. To co dal nas jest tekstem z przymrużeniem oka dla innych może okazać się pretekstem do agresji. Jeżdżąc na co dzień po Warszawie, zazwyczaj spotykam się  raczej z pozytywną reakcją kierowców samochodów: coraz więcej osób nas widzi i ustępuję nam miejsca, a z roku na rok jest coraz lepiej. Nie warto zatem psuć tych relacji niezrozumiałą dla wszystkich naklejką. Naprawdę nie chciałbym czuć się współodpowiedzialny za to że jakiś burak w aucie po przeczytaniu tego tekstu spowoduje wypadek w którym ktoś z nas straci zdrowie lub życie. Od początku miałem wątpliwości związane z tym projektem, jednak teraz jestem już pewien że nie warto. Poza tym niewątpliwie jest to negatywna promocja SUPERMOTO.PL a ja absolutnie nie mam prawa do wykorzystywania tej domeny w takich celach.
Być może warto jednak popracować nad udoskonaleniem naklejek figla
Wybaczcie moją bezmyślność
Pozdro!

312

E tam urwane lusterko to sygnał dla kierowców samochodów żeby się nie przepychali w korkach :) hehehe
Ale czy nie sądzicie ze wszystkie te akcje Patrz w lusterka stają się monotonne ? sądzicie że jak ktoś zobaczy napis "patrz w lusterka" to z dania na dzień zacznie patrzeć co kilka sekund w lusterka? ee nie wierze w to. A pomysł z urwanym lusterkiem wcale nie musi oznaczać ze ktoś z SM zniszczy samochód. Jak dla mnie bardziej zabawne jest to z urwanym, bo coś innego a nie kolejna nudna naklejka z wypisanym hasłem :)
Ja nawet bym się skłaniał do opcji bez tego ''patrz w lusterka'' tylko jakieś ciekawe hasło rymujące się które będzie znakiem forum :)

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

313

Moim zdaniem naklejka była fajna i tekst też,nikogo nie urażała. Tekst w niej zawarty nie był tak drażniący jak słowa które padały w wyżej wymienionym filmie :) Pamiętajcie o tym że w śród motocyklistów(tych starszych) najbardziej rażące były słowa (k***a,h*j,ja pierdole)i "cwaniackie" zachowanie. Bo chyba można było powiedzieć inaczej. Może i można a może i nie,mnie na miejscu nie było więc i nie mi to oceniać a i to nie temat do tego.   U was po warszawie jeżdzi masa maszyn i to prawie cały rok,w innych miastach różnie bywa np tu na "wiosce" co nie liczni lub skutery,a w sezonie jest masakra. Przebijasz się w korku starasz się z kulturą i przepisami ale się nie da, bo zawsze znajdzie się taki co za h..a nie zjedzie tylko wręcz zajeżdzie lub wręcz jadąc z naprzeciwka stanie i zatrzyma ruch tylko po to żeby ci "powiedzieć" że jest korek i też powinieneś stać. Wracając do tematu naklejki- będzie ta to OK, nie to też ok bo będzie inna

Sherco st300  Cabestany Replica

314 Ostatnio edytowany przez Peka (2012-12-23 17:33:10)

PRELUDE2000 spoko, nie czuję się w żadnym stopniu urażony.
Wszystko zależy od naszego podejścia. Rzuciłem hasłem raczej w celu Waszego śmiechu. Jak ktoś jest nastawiony negatywnie to jakikolwiek przekaz może zostać źle odebrany.
Supermoto są wszędzie, uważaj na lusterka :)

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

315

:)