Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
hehe, chyba musza popracować nad zabezpieczeniami forum :) wrzuciłem google supermoto forum i wyszlo takie cos :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehe, chyba musza popracować nad zabezpieczeniami forum :) wrzuciłem google supermoto forum i wyszlo takie cos :D
Nie zapominajcie że grono jest opanowane przez Warszafffkę ;) Może ktoś tam lata na SMie.
Ile czasu trwają te treningi? Od 18 do oporu?
wlasnie przegladalem grono pod tym katem :) Od 18 do ok 2030, potem juz sie robic ciemno
Byłem na dwóch poprzednich treningach i wg. mnie rewelka.
Tego brakowało bo trenowanie slajdów na małych rondach między autkami to trochę ryzykowne. Tego właśnie brakowało w warszawie. Zauważyłem że odkąd jeżdżę na treningi to mniej katuję sprzęta na co dzień i o to chodzi. Po to właśnie powinny być treningi by tam sprawdzać swoje możliwości i je podnosić a nie uczyć się na ulicy.
Oby były jak najdłużej :)))))))))))))))))))))))))))
Panowie nie kiście ogóra w domu
i nie trenujcie po kryjomu ;)
Panowie nie wiem czy wiecie że jak wzrośnie liczba osób to spadnie efektywność treningów. No chyba że o to wam chodzi. Nie wyobrażam sobie żeby grupa mogła liczyć więcej niż 10 motocykli (co i tak jest dużo). Jazda na torze rozumiem. Im więcej motocykli tym większa frajda ale nauka powinna odbywać się w jak najmniejszej grupie. Ten post idzie bardziej w przyszłość gdyby to wszystko się jakoś rozwinęło.
podział na tury i wszystko gra pozatym teren jest bardzo duzy wiec mozna pomiesc sporo osób kwestia zaplanowania :)
2 tury są lepsze niż 1
jest czas na złapanie oddechu i tor się nie marnuje
ja niestety nie zdarzyłem złozyc moto na trening. ale na nastepnym napewno bede.
Tylko czy potrzba jest przynaleznosc do automobilklubu?
nie wiem czy ida mi sie załatwic
10 osob to wcale nie jest absolutny max w tym przypadku. Tydzien i 2 tygodnie temu bylo po 13 osob i treningi byly jak najbardziej udane. Byl podzial na 2 grupy i 7 osob rownoczesnie na wyznaczonym torze to bylo mozna powiedziec akurat. Czyli zakladajac 2 tury na zmiene na treningu zmiesci sie 14 osob bez zadnych problemow. A tury sa dobre, bo daja czas odetchnac, posluchac uwag odnosnie swojej jazdy i zastanowic sie co mozna poprawic. Poza tym zawsze bedzie tak, ze w danym dniu ktos nie mogl bo pracuje, ma awarie czy nie moze przyjsc z innego powodu dlatego ilosc osob zainteresowanych treningami powinna byc nieco wieksza. Jesli zalozymy ze 6 stalych osob wystarczy to moze sie okazac, ze treningi szybko sie skoncza z braku chetnych. To jest temat do obgadania na nastepnym spotkaniu.
pierdolenie jak na razie na oblężenie barbarzyńców nie narzekamy
Bondek: Jak lubisz pobluzgać i nic nie wnieść do dyskusji to może czas przenieść się na forum ścigacza?
NA tym terenie organizowałem już treningi dla 30 osób i jakoś nikt nie narzekał wiec naprawdę nie ma co się obawiać. Można zrobić nawet 4 stacje a nawet 5. Jest nowy odcinek terenowy. Duża hopa i dwa ogromne tereny betonowe. Na jednym jest kawałek asfaltu pokubicowego na którym można ciągnąć bardzo długie slajdy. Wydaje mi się że wasze obawy są w 100 % bez podstawne. No chyba że się nudzicie na treningach. To trzeba o tym powiedzieć trenerowi i przestaniecie się nudzić ;)
Nie widziałem nikogo w Polsce kto robi bardzo długie slajdy...
z 4 do 1 to jest długi slajd :)
btw to w Poznaniu były długie slajdy i w Koszalinie tez nie najkrótsze.
Z 4 do 1 wcale nie musi oznaczać długiego slajdu...
btw wg mnie slajd który ma 5m nie jest długi. Bułgarskie 10-latki w Pleven robiły po 35m na dwuciachach o pojemności 65 cm3.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 57 zapytań