Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wiara, czy ktoś może będzie jechał na wtorkowe treningi jakąś furmanką z moto na pace/przyczepie i miałby miejsce, żeby z Muranowa (5-6km od Bemowa) przetransportować moto? pzdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiara, czy ktoś może będzie jechał na wtorkowe treningi jakąś furmanką z moto na pace/przyczepie i miałby miejsce, żeby z Muranowa (5-6km od Bemowa) przetransportować moto? pzdr
Jak zwykle bylo zaje...e :) Wyslalem do redakcji motogen.pl informacje na temat treningów z prosba o publikacje stosownego newsa. Pozwolilem sobie podac linki do galerii z poprzednich treningów jak rowniez do plakatu przygotowanego przez psatp. Mam nadzieje ze to nie problem. Cel jaki mi przyswiecal to pozyskanie wiekszej ilosci zainteresowanych udzialem w treningach tak, aby zagwarantowac ich ciaglosc.
Dawaj fotosy!
niestety tym razem nie bylo fotek
Dobry pomysł z propagowaniem tego typu cyklicznych spotkań i szlifowania techniki jazdy na motocyklu na odpowiednim terenie i pod okiem kogoś z większym doświadczeniem. Parę osób z poprzednich treningów rzeczywiście się nie pojawiło ale to pewnie wynik urlopowego okresu... Snow pewnie nie dojechał ze względu na brak transportu?
Po tych kilku treningach jakie są Wasze opinie / a może sugestie ?
Troche sie obawiam, czy nie zabraknie chetnych. Wczoraj pojawilo sie raptem 6 osob. Mam nadzieje ze to przypadek bo szkoda byloby zaprzepascic taka swietna szanse na regularne treningi pod okiem doswiadczonego instruktora tuz pod nosem w Warszawie. Ktos ma kontuzje, ktos inny mogl poprostu nie znalezc czasu ale gdzie sie podziala reszta? Miejmy nadzieje ze to tylko przypadek. Mimo wszystko wydaje mi sie, ze jesli to sie ma utrzymac i rozwinac, to musimy troche o to zadbac i trabic o tym w kazdym mozliwym miejscu. Jest temat na forum.motocyklistow.pl gdzie na nasza rzecz lobbuje Bondek i troche ja, sa 2 arty na scigacz.pl, mam nadzieje ze ukaze sie news na motogen.pl Trzeba tez wrzucic informacje na fora tych 2 portali co by stali bywalcy sie o tym dowiedzieli. Znacie jeszcze jakies serwisy o tematyce motocyklowej? Moze ktorys z nich mialby ochote zrobic na ten temat jakis wiekszy artykul.
A może po prostu dajcie informację tu na forum przed treningiem?
A może po prostu dajcie informację tu na forum przed treningiem?
Przecież takie info jest na głównej stronie :)
Ale informacja ma być widoczna, jak chcecie mieć ludzi to odzywajcie się w tym temacie żeby było go widać, przed każdym treningiem można wkleić na nowo to ogłoszenie na główną, napisać na kilku forach typu Motox.
Jeszcze nikt sobie nie zapisał w pamięci że co Wtorek jest trening. Ja nie pamiętałem w ogóle, wczoraj w nocy kumpel pisał dlaczego mnie nie było. A zerkałem w ten temat i ktoś tam prosił o transport a odezwa jakakolwiek pojawiła się po treningu że było zajebiście. Mnie to nie boli bo jeszcze nie latam niczym, ale jak nie będzie ludzi, to nie będzie kasy, a bez kasy wszystko się rozpadnie. Musicie sami o to zadbać.
Dobry pomysl. Trzeba bedzie co poniedzialek odswiezac ten temat.
podałem też info o naszych treningach na fireblade.pl , ale jak wynika z moich obserwacji ludzie wolą pisać tematy typu "Jak dawać na koło" lub "Jak zejść na kolano" zamiast przyjechać na trening, zobaczyć, spróbować samemu i mieć własne doświadczenia. może opcja pierwszy trening gratis przyciągną by większą liczbę chętnych. poza tym w naszym zacofanym kraju ciągle panuje mit że jedynie na superspotrach można jeździć z godnością a cała reszta motocykli to kupa.
ja miałem nagły wypadek i nie dałem rady
niestety czasami tak może bywać....
Mysle ze ten temat trzeba poruszyc z Arturem. On sam udziela sporo wywiadow (wystarczy poszperac na scigaczu i motogenie) i w porozumieniu sprobowac wypromowac te treningi. Spisalem nastepujace pomysly o ktorych uslyszalem/ na ktore wpadlem (byc moze czesc z nich bedzie trudna w realizacji ale z pomoca Artura, ktory ma kontakty moze sie udac):
Motox.com.pl - info na forum, dodanie klubu supermoto
Motogen.pl - news z ostatniego treningu, artykul - relacja, info na forum
scigacz.pl - artykul - relacja, info na forum
forum.motocyklistow.pl - watek w sporcie i w dziale Warszawa
tvn turbo - material z treningów w programie "motory" i cyklicznym serwisie informacyjnym (maja cos takiego)
odswiezanie cykliczne przed treningiem watku na supermoto.pl
http://motodriver.eu/supermoto.html
http://www.supermotoforum.fora.pl/
stuntpoland.com - info o treningach na forum
watek o motocyklach na goldenline.pl
forum.gazeta.pl - jest tam caly dzial o motocyklach pod opieką świata motocykli
relacja w "świecie motocykli" sa tam krotkie newsy na pierwszych stronach, moze udaloby sie podsunac pomysl na artykul?
analogicznie w "motocyklu"
http://www.supermotoforum.fora.pl/
Zajebiste forum - szczególnie dział wyścigi Supermoto :D
Nawet dopatrzyłem się posta BDSM :)
pozdr,
--
LS
http://www.supermotoforum.fora.pl/stunt-foty,21/
tutaj tak samo ;D
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 52 zapytań