Odp: Tor Toruń
tak dokładnie:) chodzi o racingarenę
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak dokładnie:) chodzi o racingarenę
Metys ja sie kiedyś musze wybrac z wami na ten tor, ale jak mi pózniej odmowisz jazdy na drOgach publicznych i powiesz bo to bo tamto to ręka, noga, mózg na ścianie;-)
najlepiej jutro rano:)
no mi droga nie służy z wielu powodów i nie do końca chodzi o bezpieczeństwo:). Jutro i tak będę najwolniejszy z całej ekipy, bo moja kontuzja okazała się bardziej poważna niż myślałem.
Jak będą sprzyjające warunki, to możemy się kiedyś wybrać, bo mam trasę która jest bardzo wymagająca i na pewno ci się spodoba:)
Przyjedzie kolega na 50 ccm :)
Wolniejszy raczej nie będziesz ;)
O której macie ten karting? Bo nie wiemy o której wyjechać
karting od 9 do 11, no chyba, że nie będzie amatorów 4-kółek, wtedy można dłużej
Moja ekipa to raczej śpiochy, wiec nie wiem czy sie wyrobimy :) Na kartingu będziemy napewno :)
Droga była pusta więc ja już czekam pod bramą :-)
P.s Oj ale zegarek na forum późni się o godz hehe.
Zdębiałem jak zobaczyłem tą godz z wizją czekania 1.5 godz
I jak tam ekipa vel Inowrocław? Do 14 nie udało się dotrzeć:). Za długo śpicie;P.
Jazda trochę krótka, ale za to mieliśmy z Adbinem tor na wyłączność i tym samym byliśmy najszybsi:).
Fajnie Toro, że wpadłeś pobajerzyć w skromnym gronie motocyklowym
I jak tam ekipa vel Inowrocław? Do 14 nie udało się dotrzeć:). Za długo śpicie;P.
Jazda trochę krótka, ale za to mieliśmy z Adbinem tor na wyłączność i tym samym byliśmy najszybsi:).
Fajnie Toro, że wpadłeś pobajerzyć w skromnym gronie motocyklowym
I vice versA :]
Dotarliśmy ok 12, al nie wjechaliśmy na karting bo byliśmy przekonani że jesteście na rallycrosie.
Przyszedł do nas chyba toro i powiedział że własnie odjechaliście :/
Mieliśmy taki problem że dwóch kolegów w trasie miało wypadek, i przez karetke i policje troche czasu zeszło :/
Fotek będzie sporo, z pewnością bo zabraliśmy dwie kolezanki z lustrzankami :)
Szkoda że sie nie spotkaliśmy. Na torze mimo że byłem na 125 i tak byłem w najszybszej grupie :D
Na SM bez problemu dublowaliśmy r1 czy ninje 600, i wiele innych plastików ale tylko te nazwy pamiętam :D
Siema chłopaki, jak będę miał sprzęt zrobiony to w ten weekend najszybciej w sobotę około 13-14 piszę się na tor (kartingowy) kto będzie? (niedziele też nie wykluczona)
Siema chłopaki, jak będę miał sprzęt zrobiony to w ten weekend najszybciej w sobotę około 13-14 piszę się na tor (kartingowy) kto będzie? (niedziele też nie wykluczona)
Jak z kasą wyrobię to jestem. Łatwiej byłoby jak ktoś chciałby się zabrać ze mną lub ja z kimś.
moze i my wpadniemy
Ja jak najbardziej ale tylko sobota
u mnie nic pewnego, ale jak wszystko pójdzie dobrze, to też się piszę.
Jeśli jesteście zdecydowani i wiecie ile maszyn będzie orientacyjnie, to koniecznie dzwonić do władz toru.
Ostatnio mieliśmy 2h na wyłączność, a później obiekt był zajęty do 18 dla kartów
Strony Poprzednia 1 … 55 56 57 58 59 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 54 zapytań