811

Odp: Tor Toruń

Przypominam  że w tę sobotę odbędzie się V runda supermoto w Bydgoszcz .
Kto wpada ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

812

ja będę :)

813

Pamiętajcie znajdziecie mnie pod największym namiotem ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

814

Ktoś wpadłby jutro/pojutrze ?

sms 125 --> smr 450

815

w sobote szybciej

nto

816

HALO HALO PANY I PANNY
ktuś sie pisze sie na sobotę ? rozstawiamy opony słupki coby tor był bardziej wymagający.
Co do dostępności toru będzie wiadomo na dniach.

nto

817

Jestem w sobote

818

I ja ja na  90% jestem ;]

819

TOR W SOBOTĘ (CAŁĄ ) ZAJĘTY
NIEDZIELA TOR WOLNY
ale chyba w niedzielę nie dAM RADY....

nto

820

To moze bysmy pojechali w sobote od rana na ten tor crossowy co wisnia o nim mowil

821

Do Czarnowa ;] super tor

822

Tor świetny, ale ostatnio były na nim zawody i właściciel nam mówił że chce na zawody zrobić wiecej piachu wiec nie wiem jak jest teraz. Na niedziele na rallycross bym sie pisał, a do czarnowa to sie musze ekipy zapytać :D

Husqy SMR-R 450

823

To może rally cross z super crossem w niedziele ;]

824

niestety pany w ten weekend odpadam, mam wyjazd. :(

nto

825

halo halo
kto na karting w niedzielny poranek? Od południa można się przenieść na rallycross

rmz 250
gas gas txt 250