Odp: Tor Toruń
Siemka
Mam propozycje dość nie torową, pisał by sie ktoś na terror torunia w środe/weekend?
Macie tam dużo ciekawych miejsc z tego co widziałem :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka
Mam propozycje dość nie torową, pisał by sie ktoś na terror torunia w środe/weekend?
Macie tam dużo ciekawych miejsc z tego co widziałem :)
Ja bym się pisał MOŻE na week jeżeli jutro dokonam zakupu kata :)
Witam ;) nie znamy sie jeszcze, ujezdzam zolte gsxr k2 i przymierzam sie do zakupu sm :) co myslicie o [url]http://otomoto.pl/suzuki-dr-z-400sm-supermoto-ktm-exc-wr-400-M3319632.html[/url] ? albo cos do 10k i nie z hardkorowym serwisem
z tego co pamietam to juz podobno sprzedany... ale zaraz... masz gsxr... to szukaj czegos co ma moc .. bo jak kupisz drz w wersji s/sm bedziesz zawiedzony - ja tez sie przesiadlem z gsxr na drz... uwierz...mocy zabraklo szybko.
d3b4 to Ty byłeś dziś na torze?
Dziś było nas całkiem sporo, ale niestety dużo samochodów, nawet jeden dość powaznie uszkodzony.
Przejechał przez płot bo nie wyrobił na ostatnim zakrecie :/
Był ktoś na smc, może z tego forum?
Tor żużlowy jest świetny, dopiero dziś na niego wjechaliśmy a fajnie mozna polatać bokami :D
Mam nadzieje że na nastepny raz ktoś przyjedzie! :)
Pozdro
d3b4 to Ty byłeś dziś na torze?
Dziś było nas całkiem sporo, ale niestety dużo samochodów, nawet jeden dość powaznie uszkodzony.
Przejechał przez płot bo nie wyrobił na ostatnim zakrecie :/
Był ktoś na smc, może z tego forum?
Tor żużlowy jest świetny, dopiero dziś na niego wjechaliśmy a fajnie mozna polatać bokami :D
Mam nadzieje że na nastepny raz ktoś przyjedzie! :)
Pozdro
To nie ja :p w niedziele bylem na chwile kolo 14
Jak byłeś to pewnie widziałeś którąś z gleb moją albo Tora...w sumie były cztery ;-)
Ktoś w sobotę albo niedziele rano?
JA w ten weekend bardzo chetnie
Wstępnie umówiłem się z Toro na 12... daj nam swój tel. na PW to będzie łatwiej z kontaktem
Jak byłeś to pewnie widziałeś którąś z gleb moją albo Tora...w sumie były cztery ;-)
Twoja widzialem na ktm'ie :P
Dostępnośc reallycrossowego potwierdzona. O 14tej można wjeżdzać.Ja bedę około 12 i zobacze ten żużlowy. Toro ma być o 13.
NOto jutro Łogien !
To ja tez kolo 14 jestem
Dany daj jakies zdjecia z wczoraj
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 65 zapytań