Odp: Tor Toruń
Nam tez wykrecili taki numer. Przez tel smialo mozna przyjezdzac a na miejscu zawody furmanek i kwitniecie do 15. Ci ciecie w budzie nie maja o niczym pojecia. Trzeba by skolowac numer do kogos powazniejszego.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nam tez wykrecili taki numer. Przez tel smialo mozna przyjezdzac a na miejscu zawody furmanek i kwitniecie do 15. Ci ciecie w budzie nie maja o niczym pojecia. Trzeba by skolowac numer do kogos powazniejszego.
niestety organizacja jest tam kiepska... to nie pierwszy raz jak sciemnili... kiedys wzieli kase, tor usyfiony od piachu, zamiatalem tor z 40 minut, wsiadlem na motocykl, moze pojezdzilismy z 10 minut a gosciu przychodzi i mowi, tor zamkniety bo beda opony samochodowe testowac ... wszyscy wkurw... naszczescie udalo mi sie pogadac z organizatorem tych testow i pozwolili jezdzic az nam sie znudzi...
A ktoś by sie pisał na ten krosowy tor na przyszły weekend? Miedzy toruniem a bydgoszczą on jest :)
Ja chętnie ,ale następny weekend zajęty niestety...
Panowie z Torunia czy była by szansa żebyście dowiedziel się z jakiegoś bardziej konkretniejszego zródła o dostępnośc toru w ten weekend?
Będziemy jechać z pod Olsztyna, a jak sie okazuje pan z budki nie jest wiarygodnym zródłem informacji.
W sobotę raczej nic a w niedziele ciężarówki trenują ;]
Wiesz moze do ktorej? Zadzwonie
do pana z recepcji moze mi powie... Lipa bo sprzet gotowy do jazdy
W sobotę raczej nic a w niedziele ciężarówki trenują ;]
hej a ja jestem w trakcie targowania sie o drz 400e z tablicami :) wydaje mi sie, ze mi styknie a do tego koszta utrzymania mnie nie zjedza:)
jest tez taki fajny, pewnie go znasz:
[url]http://allegro.pl/ktm-sx-520-supermoto-mozliwa-zamiana-na-quada-4x4-i2500836562.html[/url]
kurde sprzecik zajebisty ale daleko bardzo :(
wiśnia84 rm-z napisał/a:W sobotę raczej nic a w niedziele ciężarówki trenują ;]
hej a ja jestem w trakcie targowania sie o drz 400e z tablicami :) wydaje mi sie, ze mi styknie a do tego koszta utrzymania mnie nie zjedza:)
jest tez taki fajny, pewnie go znasz:
[url]http://allegro.pl/ktm-sx-520-supermoto-mozliwa-zamiana-na-quada-4x4-i2500836562.html[/url]kurde sprzecik zajebisty ale daleko bardzo :(
No Michał i dasz rade jednak w tym sezonie :D
Dobrze będzie polatać z osobą ,która mi sprzedała chorobę torową ;] .
dajesz, dajesz,dajesz...może sie mylę ale ten sprzet jest z okolic Zieloneg Góry bo tez na początku na niego patrzyłem.jak by dobrze pogłówkować to za 7k i dobre chęci któregoś z chłopaków bedacych w ZG na treningu mozna g przytulić ;-)
dac rade dam :) juz mozna powiedziec, juz nawet auto poszlo :P bym dal rade:)
ten ktm juz odpada :) dostalem troszke info :) starczy mi juz :)
ok nie zasmiecam tematu :) jak juz cos bedzie to na torze sie spotkamy :) w koncu musze przypomniec sobie jak sie jezdzi :)
Panowie z Torunia czy była by szansa żebyście dowiedziel się z jakiegoś bardziej konkretniejszego zródła o dostępnośc toru w ten weekend?
Będziemy jechać z pod Olsztyna, a jak sie okazuje pan z budki nie jest wiarygodnym zródłem informacji.
i co bedziecie na torze?
tor zajęty wiec nie ma sensu sie fatygować . Może w przyszły weekend?
w przyszly weekend bede miec prawko juz odebrane - pewnie namowie cala ekipe z ina i tez wpadniemy :D
Weekend pogoda niepewna wiec wybieram sie na caly dzien w sobote. Ktos chetny? Ponawiam prosbę do Toruńskich kolegów o wywiad w temacie dostępnosci toru, bo dla pana z budki zawsze jest wolny, a jak sie zajezdza to zdziwko. Na niedziele burze zapowiadaja wiec mam nadzieje ze ktos skusi sie na sobote.
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 73 zapytań