691

Odp: Tor Toruń

Nam tez wykrecili taki numer. Przez tel smialo mozna przyjezdzac a na miejscu zawody furmanek i kwitniecie do 15. Ci ciecie w budzie nie maja o niczym pojecia. Trzeba by skolowac numer do kogos powazniejszego.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

692

JERY napisał/a:

Nam tez wykrecili taki numer. Przez tel smialo mozna przyjezdzac a na miejscu zawody furmanek i kwitniecie do 15. Ci ciecie w budzie nie maja o niczym pojecia. Trzeba by skolowac numer do kogos powazniejszego.

niestety organizacja jest tam kiepska... to nie pierwszy raz jak sciemnili... kiedys wzieli kase, tor usyfiony od piachu, zamiatalem tor z 40 minut, wsiadlem na motocykl, moze pojezdzilismy z 10 minut a gosciu przychodzi i mowi, tor zamkniety bo beda opony samochodowe testowac ... wszyscy wkurw... naszczescie udalo mi sie pogadac z organizatorem tych testow i pozwolili jezdzic az nam sie znudzi...

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

693

A ktoś by sie pisał na ten krosowy tor na przyszły weekend? Miedzy toruniem a bydgoszczą on jest :)

Husqy SMR-R 450

694

Ja chętnie ,ale następny weekend zajęty niestety...

nto

695

Panowie  z  Torunia czy  była  by szansa żebyście  dowiedziel się z jakiegoś bardziej konkretniejszego zródła o dostępnośc  toru  w  ten weekend?
Będziemy  jechać z  pod Olsztyna, a jak  sie  okazuje  pan z  budki  nie  jest  wiarygodnym zródłem informacji.

KTM 450 SMR
WP Poland, KTM Wojciechowicz

696

W sobotę raczej nic a w niedziele  ciężarówki trenują ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

697 Ostatnio edytowany przez dany (2012-07-19 23:40:13)

Wiesz moze do ktorej? Zadzwonie
do pana z recepcji moze mi powie... Lipa bo sprzet gotowy do jazdy

KTM 450 SMR

698

wiśnia84 rm-z napisał/a:

hej a ja jestem w trakcie targowania sie o drz 400e z tablicami :) wydaje mi sie, ze mi styknie a do tego koszta utrzymania mnie nie zjedza:)

jest tez taki fajny, pewnie go znasz:
[url]http://allegro.pl/ktm-sx-520-supermoto-mozliwa-zamiana-na-quada-4x4-i2500836562.html[/url]

kurde sprzecik zajebisty ale daleko bardzo :(

www.kolportaz-torun.pl

699

rak napisał/a:
wiśnia84 rm-z napisał/a:

hej a ja jestem w trakcie targowania sie o drz 400e z tablicami :) wydaje mi sie, ze mi styknie a do tego koszta utrzymania mnie nie zjedza:)

jest tez taki fajny, pewnie go znasz:
[url]http://allegro.pl/ktm-sx-520-supermoto-mozliwa-zamiana-na-quada-4x4-i2500836562.html[/url]

kurde sprzecik zajebisty ale daleko bardzo :(

No Michał i dasz rade jednak w tym sezonie :D

Dobrze będzie polatać z osobą ,która mi sprzedała chorobę torową ;] .

nto

700

dajesz, dajesz,dajesz...może  sie  mylę ale ten sprzet jest z okolic Zieloneg Góry bo tez na początku na  niego patrzyłem.jak by  dobrze pogłówkować to za 7k i dobre chęci któregoś z  chłopaków bedacych w ZG na treningu mozna g przytulić ;-)

KTM 450 SMR

701

dac rade dam :) juz mozna powiedziec, juz nawet auto poszlo :P bym dal rade:)
ten ktm juz odpada :) dostalem troszke info :) starczy mi juz :)
ok nie zasmiecam tematu :) jak juz cos bedzie to na torze sie spotkamy :) w koncu musze przypomniec sobie jak sie jezdzi :)

www.kolportaz-torun.pl

702

dany napisał/a:

Panowie  z  Torunia czy  była  by szansa żebyście  dowiedziel się z jakiegoś bardziej konkretniejszego zródła o dostępnośc  toru  w  ten weekend?
Będziemy  jechać z  pod Olsztyna, a jak  sie  okazuje  pan z  budki  nie  jest  wiarygodnym zródłem informacji.

i co bedziecie na torze?

703

tor zajęty wiec nie  ma  sensu sie  fatygować . Może  w przyszły weekend?

KTM 450 SMR

704

w przyszly weekend bede miec prawko juz odebrane - pewnie namowie cala ekipe z ina i tez wpadniemy :D

https://instagram.com/jac__ek

705

Weekend pogoda niepewna wiec wybieram sie na caly dzien w sobote. Ktos chetny? Ponawiam prosbę do Toruńskich kolegów o wywiad w temacie dostępnosci toru, bo dla pana z budki zawsze jest wolny, a jak sie zajezdza to zdziwko. Na niedziele burze zapowiadaja wiec mam nadzieje ze ktos skusi sie na sobote.

KTM 450 SMR