676

Odp: Tor Toruń

wiśnia84 rm-z napisał/a:

Kto w ten weekend wybiera się na tor pośmigać ;]

jestem

nto

677

Jestem

678

W niedziele najlepsza pogoda ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

679

O ktorej bedziecie? My wpadniemy podpatrzec zawodowcow i porobic pare fotek. A juz napewno w przyszlym tyg pierwsze testy SMRa i raczkowanie kierowcy ;-)

KTM 450 SMR
WP Poland, KTM Wojciechowicz

680

To o ktorej ustawka?

681

12:00 ?

Dobrze by było jakby reszta osób sie określila o której planują przyjechać i czy w ogóle wpadają.

nto

682

sorki chłopaki mnie nie będzie , samochód mi padł,

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

683

My jeśli przyjedziemy to samochodem tylko popatrzeć, bo lecimy na to stunt gp do bydgoszczy :(

Husqy SMR-R 450

684

czyli raczej frekwencja licha ?

nto

685

No nic Toro bedziemy tylko Tobie robic sesje zdjeciową  we wszystkich winklach. Bedziemy juz okolo 11.

KTM 450 SMR

686

dany napisał/a:

No nic Toro bedziemy tylko Tobie robic sesje zdjeciową  we wszystkich winklach. Bedziemy juz okolo 11.

Heh,dobre :]

Szkoda ,że tak mało osób ,bo większej grupie lepsza zabawa

nto

687

to jestem o 12

688

Ale porażka, jeszcze wczoraj typa z budki pytałem osobiście czy tor na niedziele wolny .....
I cały misterny plan w dupe

nto

689

ja wyjechalem i  zaraz mnie zlalo i do domu bo bylem po cywilnemu wiec niedojechalem

690

No lipa troche tym bardziej ze my 100km mielismy do Torunia.na szczescie dzieki uprzrjmosci pana ktory prowadzil kurs udalo nam sie na gidzinke wjechac ikolesie ktorzy byli ze mna lizneli troche toru. W przyszlym tygodniu napewno jestem i testuje Smr wiec jak by ktos wiedzial, ze znowu szlaban opuszczony to dajcie znac.

KTM 450 SMR