Odp: Tor Toruń
Kto w ten weekend wybiera się na tor pośmigać ;]
jestem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 44 45 46 47 48 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto w ten weekend wybiera się na tor pośmigać ;]
jestem
Jestem
W niedziele najlepsza pogoda ;]
O ktorej bedziecie? My wpadniemy podpatrzec zawodowcow i porobic pare fotek. A juz napewno w przyszlym tyg pierwsze testy SMRa i raczkowanie kierowcy ;-)
To o ktorej ustawka?
12:00 ?
Dobrze by było jakby reszta osób sie określila o której planują przyjechać i czy w ogóle wpadają.
sorki chłopaki mnie nie będzie , samochód mi padł,
My jeśli przyjedziemy to samochodem tylko popatrzeć, bo lecimy na to stunt gp do bydgoszczy :(
czyli raczej frekwencja licha ?
No nic Toro bedziemy tylko Tobie robic sesje zdjeciową we wszystkich winklach. Bedziemy juz okolo 11.
No nic Toro bedziemy tylko Tobie robic sesje zdjeciową we wszystkich winklach. Bedziemy juz okolo 11.
Heh,dobre :]
Szkoda ,że tak mało osób ,bo większej grupie lepsza zabawa
to jestem o 12
Ale porażka, jeszcze wczoraj typa z budki pytałem osobiście czy tor na niedziele wolny .....
I cały misterny plan w dupe
ja wyjechalem i zaraz mnie zlalo i do domu bo bylem po cywilnemu wiec niedojechalem
No lipa troche tym bardziej ze my 100km mielismy do Torunia.na szczescie dzieki uprzrjmosci pana ktory prowadzil kurs udalo nam sie na gidzinke wjechac ikolesie ktorzy byli ze mna lizneli troche toru. W przyszlym tygodniu napewno jestem i testuje Smr wiec jak by ktos wiedzial, ze znowu szlaban opuszczony to dajcie znac.
Strony Poprzednia 1 … 44 45 46 47 48 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 59 zapytań