Odp: Supermotowy Terror Warszawy
O ile pogoda będzie taka jak media podają, proponuję w Niedzielę spotkanie ok. 12-ej na Bankowym. Czekamy 30 min na spóźnialskich i terror :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O ile pogoda będzie taka jak media podają, proponuję w Niedzielę spotkanie ok. 12-ej na Bankowym. Czekamy 30 min na spóźnialskich i terror :D
To ja wpadam na kostkach :lol: :lol: :lol:
No,no Maniek wybudził się z zimowego snu ;) Pierwsza ustawka tego sezonu!!! Maniek załóż ciepłe kalesony :D
Widze ze terrorysci snują konkretne plany Niedzielnego ataku ,nieomieszkam zajzec jesli pogoda dopisze :)
A zrobiłeś motonga? Dopisze, dopisze ta nasza pogoda... musi dopisać, skoro już mamy godzinę ustawki.
Ja swojej jeszcze nie zrobiłem :( ale książę gotowy do terroru.
NIEDZIELA W SAMO POŁUDNIE NA PLACU BANKOWYM :) :) :)
Jak karton przyjedzie to ja tym bardziej nie mogę być gorszy! ;> Kable do aku mam więc będzie branie na krótko! :>
Pozdrawiam wszystkich kowbojów klawiatury!
[url]http://www.prawko.com.pl/testa/index.php[/url]
miłych 7minutów;)
kto próbuje?
HAHA 0 błednych jestem w tym mistrzem :P
pytania znam na pamieć :D
wrrrrrr;)
HAHA 0 błednych jestem w tym mistrzem :P
pytania znam na pamieć :D
Pewnie od nie dawna masz prawko A i pamiętasz.
U mnie 2, czyli też zdane :D
A zrobiłeś motonga? Dopisze, dopisze ta nasza pogoda... musi dopisać, skoro już mamy godzinę ustawki.
Ja swojej jeszcze nie zrobiłem :( ale książę gotowy do terroru.NIEDZIELA W SAMO POŁUDNIE NA PLACU BANKOWYM :) :) :)
Moj NIEZAWODNY motung juz od dawna czeka zeby złoic tyłek twojej białej ksiezniczce ;]
Dobrze Jakub ze bierzesz kable ,nie bedę musiał latac na stacje po linke holowniczą hehe
Barteksm napisał/a:HAHA 0 błednych jestem w tym mistrzem :P
pytania znam na pamieć :DPewnie od nie dawna masz prawko A i pamiętasz.
U mnie 2, czyli też zdane :D
No dokładnie jestem świeży
ale to dlatego ze mam 19 lat dopieroooo :P
o dokładnie jestem świeży
ale to dlatego ze mam 19 lat dopieroooo
Mam nadzieję, że na avatarze to nie Twoja fotka. Bo będę wku....wiony :D
dukeSebo napisał/a:A zrobiłeś motonga? Dopisze, dopisze ta nasza pogoda... musi dopisać, skoro już mamy godzinę ustawki.
Ja swojej jeszcze nie zrobiłem :( ale książę gotowy do terroru.NIEDZIELA W SAMO POŁUDNIE NA PLACU BANKOWYM :) :) :)
Moj NIEZAWODNY motung juz od dawna czeka zeby złoic tyłek twojej białej ksiezniczce ;]
Dobrze Jakub ze bierzesz kable ,nie bedę musiał latac na stacje po linke holowniczą hehe
Tak, tak pamiętam gdy twego niezawodnego motunga holowałem do domu na moim "szczęśliwym "pasku od spodni ;) Ale nie mogę powiedzieć nic więcej :|
Gamoniu nawet z awarią skrzyni biegów Cię objadę.
A tyłek będę Ci łoił Księciem nie księżniczką i to w jedynym słusznym kolorze... pomarańcza :D
To i ja postaram sie do was dołączyć w niedziele jak pogoda dopisze :)
Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 36 zapytań