Odp: Supermotowy Terror Warszawy
aaaa widziałem dzisiaj DRZ na mieście
aaaaaaaaa
jutro wstawiam bajka na odszczurzanie
nowe zębaty, łanuch, klocki, olej filtry, mycie i bataaaaaaaaaaaaaaa
oszalałem wybaczcie.....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 72 73 74 75 76 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
aaaa widziałem dzisiaj DRZ na mieście
aaaaaaaaa
jutro wstawiam bajka na odszczurzanie
nowe zębaty, łanuch, klocki, olej filtry, mycie i bataaaaaaaaaaaaaaa
oszalałem wybaczcie.....
he... Gierwi już terroryzuje a kto u nas jest chętny na mały terror? Kto jutro lata? (hm.. nieśmiało stawia pierwsze kroki) :D
odswiezam temat bo jakos sie cicho ostatnio zrobilo:/
jeszcze kilka dni i moze juz bedzie pogoda na jakies polatanie...moze.
zamówiłem zębatki talona do swojego motarda. 3 tygodnie czekania... Kibel panowie. W przyszłym tygodniu ma być tarcza hamulcowa mm. Jutro wyjmuję gaźnik i reguluję zawory i myślę że na początku kwietnia już będę mógł wyjeżdżać. A afryką to ganiałem nawet wczoraj. Nawet na ten ziąb ta Afra jest dużo lepsza od SM. No i na gumę też idzie. Sterroryzowałem grochowską wczoraj głosnym wydechem i gumą na dwóch biegach, hehehe.
omg ale mam już ciśnienie XD
zróbcie wiosnę panowie, bo ja nie wytrzymam...
ehh
nowy moto, nowe ciuchy.....
już marze o jeźdżeniu w jerseyku i środku lata
Zamiast tylko gadać... wystawia się moto i lata :D W czym problem panienki? szukacie kwadratowych...
Latałem w czwartek, latałem w piątek... jeżeli nie spadnie śnieg w sobotę hm.. :) też będę latał. ;)
i spadł
ja się cieszę bo nie wyjadę jeszcze ze 2 tyg czekając na części :D
Zamiast tylko gadać... wystawia się moto i lata :D W czym problem panienki? szukacie kwadratowych...
Latałem w czwartek, latałem w piątek... jeżeli nie spadnie śnieg w sobotę hm.. :) też będę latał. ;)
I to jest słuszna koncepcja!
dukeSebo napisał/a:Zamiast tylko gadać... wystawia się moto i lata :D W czym problem panienki? szukacie kwadratowych...
Latałem w czwartek, latałem w piątek... jeżeli nie spadnie śnieg w sobotę hm.. :) też będę latał. ;)I to jest słuszna koncepcja!
jeździłem we wtorek i w czwartek, ale palce idzie odmrozić... poza tym ja jeździć nie umiem i się boję że zaliczę glebę :D wolę jak jest cieplej, to mi daje większą pewność i spokój ducha ;)
gierwi napisał/a:dukeSebo napisał/a:Zamiast tylko gadać... wystawia się moto i lata :D W czym problem panienki? szukacie kwadratowych...
Latałem w czwartek, latałem w piątek... jeżeli nie spadnie śnieg w sobotę hm.. :) też będę latał. ;)I to jest słuszna koncepcja!
jeździłem we wtorek i w czwartek, ale palce idzie odmrozić... poza tym ja jeździć nie umiem i się boję że zaliczę glebę :D wolę jak jest cieplej, to mi daje większą pewność i spokój ducha ;)
Podgrzewane manetki - tego potrzebujesz :cool:
i 2 worki soli, które będziesz sobie puszczał przed koła jeżeli masz jeszcze śnieg w okolicy;)
Co w tej pogodzie za oknem jest nie tak?
Nakładliście sobie głupot do głowy z zakończeniem sezonu i z jego rozpoczynaniem. Lata się zawsze gdy są do tego warunki. (suchy i czarny asfalt)
Ps. Gierwi może to kwestia "kryzysu wieku średniego" że nam się chce a młodzieży już nie ;) może też być tak... że pod męskimi nickami na stronie, ukrywają się same dziewczyny :D
może też być tak... że pod męskimi nickami na stronie, ukrywają się same dziewczyny :D
no to drogie anie klęsa ;/ rozpracowali nas trzeba uciekac do sasiedniej wsi .. :(
:lol: :lol: :lol:
Strony Poprzednia 1 … 72 73 74 75 76 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.098 sekund, wykonano 35 zapytań