Odp: Supermotowy Terror Warszawy
sebo jak zawsze forma od rana ;>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 75 76 77 78 79 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sebo jak zawsze forma od rana ;>
W moim przypadku, pozytywne myślenie kłóci się z tym co widzę za oknem.
NIEDZIELA W SAMO POŁUDNIE NA PLACU BANKOWYM :D
Ps. Jakub muszę zadbać o dodatkową stymulację. Chociaż na początku sezonu, wszyscy mamy morale... na wysokim poziomie. ;)
Barteksm napisał/a:o dokładnie jestem świeży
ale to dlatego ze mam 19 lat dopierooooMam nadzieję, że na avatarze to nie Twoja fotka. Bo będę wku....wiony :D
HAHAHA nie nie to nie ja , jeszcze :P
Jesli zdąże sie wyrobic z kupnem moto wybiera sie ktos 18 kwietnia do Czestochowy ?
Najbardziej liczył bym na "warszawe " i okolice zebym mogł dołaczyc na katowickiej na wyskosci Rawy Mazowieckiej.
Książę, Księżniczka - ja wpadam Królową - bo Szatan jeszcze niegotowy...:P
Będę na stówę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Królowa pokaże Wam jak sie na gumę chadza:P
[url]http://pogoda.wp.pl/date,2010.03.21,mswitch,0,polska.html?ticaid=19d31[/url]
wiosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o, na wp pogoda jest jeszcze optymistyczniejsza niż na onecie!
ja juz od dwóch tygodni żyje pogodą z onetu, ale jak na razie zauważyłem że jak tam piszą 8 st, to znaczy że w rzeczywistości będzie o co najmniej 5 stopni w dół :P
o, na wp pogoda jest jeszcze optymistyczniejsza niż na onecie!
ja juz od dwóch tygodni żyje pogodą z onetu, ale jak na razie zauważyłem że jak tam piszą 8 st, to znaczy że w rzeczywistości będzie o co najmniej 5 stopni w dół :P
nie patrz na onet. na onecie najmniej wiarygodne prognozy. nigdy sie nie sprawdzają. WP mają najwiekszą sprawdzalność z tego co zauważyłem także liczę na 14scieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
nie wiem czy b.wiarygodne nie jest na [url]http://new.meteo.pl/[/url]
Nie ma co bić piany. Najważniejsze aby nie padało +5'C i damy radę.
Da radę nawet przy -7 st. Mam na to sprawdzony sposób. Co drugie światła spóźniam się ze startem, bo łapy podgrzewam na wydechach. A o tym że odzyskuje czucie w palcach... mówi mi zapach smażonej rękawicy. Do zap...lania wystarczy nam by czarne było suche. :D Jaka to różnica +7 czy +14 ;) Cała Polska was czyta ;) trzymajcie fason dziewczyny.
Sebek, ale ty jesteś goooooooooooooooooooooość. Zawstydzasz nas swoją męskością.
Sebek, ale ty jesteś goooooooooooooooooooooość. Zawstydzasz nas swoją męskością.
I się zaczyna :) musze kiedyś sprawdzić co ile postów średnio się pozdrawiacie
hm... Nie wszyscy muszą być twardzi... wystarczy gdy nie będziesz mieeentki :D
hehe... skoro nie ma miedzy wami zgodności, ja posłużę się barometrem z Zakopanego, wychodzi góralka to deszcz a jak góral to... lub jakoś tak... kamień mokry to...deszcz, kamienia nie widać, to mgła. Nie wierzcie we wszystko co w necie piszą.
Ps. zapomniałem dodać.
Ja również Cię lubię i baaaardzo pozdrawiam... jednym słowem tęskniłem ;)
Hehe :D
A tak w ogóle to nie mogę sie doczekać tej pięknej niedzieli. No i nie mogę sie doczekać kiedy wreszcie złożę Szatana, ale jako że mam czym Afryczyć to w sumie ciśnienie mnie nie rozerwie. Afra to dobry półśrodek. Pamietasz seba jak rok temu w kwietniu ustaliłem że to byłby idealny stosunek mocy do jakości: Afryka i DRZ E SM. Ceiszę sie że jestem juz tak blisko tego ideału.
Ps JA KOCHAM WAS WSZYYYYYYYYYYSTKICH:p
No moze oprócz Jakuba haHAHAHA.
Strony Poprzednia 1 … 75 76 77 78 79 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.103 sekund, wykonano 43 zapytań