Odp: Supermotowy Terror Warszawy
sluszna koncepcja, jestem zwarty i gotowy :)
mackowy
DRZ400E SM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sluszna koncepcja, jestem zwarty i gotowy :)
mackowy
DRZ400E SM
Mysle ze oficjalne spotkanko mozna zrobić w połowie marca.
Wszyscy bedą mieli przygotowane maszyny no i moze zima się do tej pory wystrzlea.
pzdr
przygotowuj lepiej swoją co prędzej, bo już czuję za za dwa tyg to na legalu jeździć będzie moszna!
Jak coś to ja bym wpaść czasami do Wawy posmigać jak bedzie cos pewnego bo ze Skierniewic jestem;) DR 650 SE/SM to moze jakos za wami nadąże:P ale narazie moto rozebrane - myśle ze w połowie lutego bedzie juz gotowe chyba ze cos pójdzie niezgodnie z planem;)
Hehe, Śmiechowo czyta się ten wątek :D
Takie ogólne pobudzenie jakby Was ktoś wibratorem pod czas snu zimowego potraktował :D
Widać Brzoz trafiłeś w sedno z tym tematem, bo co niektórzy popadali już w stany głęboko depresyjne i potrzebowali takiego motywującego kopa ;)
Jeśli o mnie chodzi to jak tylko wyczaruje przyczepkę do auta to na weekendy piszę się na taki street terror po wawce :>
a skąd jesteś??
aaa, no i moi drodzy, gg i telefony na priva.
Może się uda zorganizować Smowe rozpoczęcie sezonu??:)
Tomaszów Mazowiecki, 100km od wawki. Mój husaberg chyba nie byłby mi wdzięczny za próbę dojechania do wawki na kołach :D dlatego muszę coś wymodzić... jakąś przyczepkę do auta czy cuś...
Hus by Ci wybaczył, martwiłbym się raczej o przepraszanie tyłka po takiej jeździe :P
eetam na 1000rr dojechałem do UK i z powrotem w 2dni więc moja dupa miała już porządną zaprawę ;) Ale mimo wszystko berga wole eksploatować zgodnie z przeznaczeniem : >
ogień, ogień, ham, ham, ogień, ham, ogień, ham, ogień.
taaa, trasa na pewno by mu zaszkodziła:)
Spróbuj spodenek kolarskich. One mają wkładkę żelową w miejscu gdzie "plecy tracą swą szlachetną nazwę".
Są jeszcze takie spodenki-ochraniacze Alpiny, albo 661. Nie jestem pewny ale chyba też mają taki gadżet
45 dayz remaining :)
countdown proceed...
E tam panowie ,daliscie ciała ,dzis była piekna pogoda:D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.083 sekund, wykonano 46 zapytań